8

SD

преди 9 години

Коня , пак визира Путин .Ама нейсе , скоро ще има видовден !!!!

7

Анонимен

преди 9 години

Същия сценарии като в Украина само,че този път в ролята на лошия набеждават Иран.Значи слагаме правителство което мачка малцинствата когато грабнат оръжие да защитят правата си начина на живот културата и земите си ги набеждаваме за терористи.Свормира се набързо коалиция от държави който имат икономически интереси там и почват да сипят бомби.А в същото време набеждават Иран че ги подкрепя и готово те са лошите.Баси американската наглост и лицемерие.

6

Анонимен

преди 9 години

Конската мутра е супер нагъл.

5

Анонимен

преди 9 години

Управляващите в САЩ и по конкретно ЦРУ да не обучават в лагерите си по цял свят терористи и тогава,няма да има заговори",цветни революции",превлати и пр.

4

Анонимен

преди 9 години

САЩ да не помага на ВВС на Саудитска Арабия с разузнавателни данни, както и да не използва дронове за поразяване на цели в Йемен.

3

коневъд

преди 9 години

това е среща на два вампира вижте им фейсовете ужас некъв!

2

да припомним

преди 9 години

Иран да преустанови незабавно подкрепата си за въоръжените хути в Йемен.----------------Поредната наглост на американците....Да напомня само кой създаде,спонсорира и въоражи Ал Кайда...ИД...Боко Харм и още много мюсолмански терористични организации.....А за "Арабска пролет" нещо да споменем....Египет,Либия,Тунис,Сирия,Алжир и т.н..........бах и дебелоочието имат американците......

1

Анонимен

преди 9 години

Русия организира 5 хуманитарни мисии за евакуиране със самолети на мирни граждани от Йемен. Вече са спасени над 500 граждани на Русия, Украйна, Франция, Канада и др. Вчера в посолството на РФ в Сана се обърнаха граждани на САЩ с молба да бъдат евакуирани, а подкрепата на този на снимката и неговият бос е в продажбата на бомби, които падат на жилищни сгради, училища и болници.