140

Пламен

преди 9 години

До 42Всички милеем за България. Всички сме комунистически продукт. Нямаме армия. Нямаме икономика. Пълен демографски срив. Разликата между мен и теб е, че аз мисля, че не можем сами, а ти обратното. Поели сме ангажименти и сме длъжни да ги изпълняваме, а не да се репчим, че можем сами. Истината е, че нито можем да гарантираме сами националната си сигурност, нито да подържаме инфраструктурата в страната си, което би означавало бърз разпад на Държавата и превръщането ни в четвърти свят.

139

Анонимен

преди 9 години

племето ни е льохаво,не обича правилата а далаверката

138

не4о

преди 9 години

българина ако беше твърд,нямаше да сме на това дериже

137

за

преди 9 години

В Белгия и Гърция гласуването е задължително. Те по-добре ли са от нас, по-добре са?! Ние отиваме при тях да работим, а не те при нас. На простият човек му трябва тояга, а не демокрация. Бай *** неразбира демокрация, поезия, изкуство. За него е важно да яде, пие като невидял и да клеца.

136

42

преди 9 години

ДО ПЛАМЕН КАКТО ЯСНО СЪМ ЗАПИСАЛ МИЛЕЯ САМО ЗА БЪЛГАРИЯ, НО БЕЗ ДА БЪДЕ УПРАВЛЯВАНА ОТ БКП И НЕЙНИТЕ ПРОИЗВОДНИ, КОИТО СЛУЖАТ НА ЧУЖДИ ГОСПОДАРИ, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ТУРЦИЯ, РУСИЯ , САЩ И Т.Н.

135

до 195

преди 9 години

Всички партии са дъщерни фирми на монопола БКП.

134

Анонимен

преди 9 години

Българинът не гласува, защото няма за кого, не защото не иска. Така че изборът между купичка фекалии и купичка развалена храна не ме прави щастлив..

133

българин

преди 9 години

България се нуждае от икономично и ефективно управление . При задължително гласване ще се увеличат разходите за издръжка на политическите партии ,защото всеки глас за някоя партия ,независимо дали е в парламента или не й дава субсидия от 12 лева годишно .Събират се огромни суми с които дебелосерци като жорж Ганчев или Светльо от Хиподил си живуркат до следващите избори .По размно е числеността на парламента да съответства на избирателната активност. 50% активност -120 депутати. Който не гласува

132

Анонимен

преди 9 години

Всеки, който ме изкара насила, като добиче, да гласувам, ще получи от мен бюлетина, на която ще нарисувам един голям стереокавал с две висящи тонколони!

131

Анонимен

преди 9 години

Прав си ив

130

Анонимен

преди 9 години

Българинът не потвърждава подобно нещо....това, че *** решават съдбата на подобен вид анкети, отдавна е ясно, защото власт се взема, а не се дава!

129

Ив

преди 9 години

Не задължително гласуване, а напротив - трябва ограничаване на избирателните права: отнемане правото на незавършилите средно образование и на навършилите 70 г. възраст, с едно единствено поименно изключение - г-н Петко Бочаров

128

Тони

преди 9 години

Явно анкетата ви е сред 30-те процента партийни електорати. Подбрали сте си нужните ви хора, но факт е 60% не искат и няма да гласуват насила. Те вече не са електоратно стадо, а самостоятелни личности и не одобряват изборната ви система, манипулираните избори и платени анкети.Насила хубост не става - казали са го по-умните ни прадеди.

127

hahah

преди 9 години

Не можете да си узаконите политическата мафия а??? Друго си е като при бай Тошо 99.9% гласували а? Поне променете и конституцията и вьрнете член 1 за Гроб....

126

знайко

преди 9 години

гласуването да става като в еврофудбол.има си прогнози кой ще спечели,да залагат гласуващите и да видим дали ще гласуват за губещите??!!вместо да им дават незаконни пари ще им исплащат печалби.а не после спечелилата партия да се чуди на коя да се наведе за гласове

125

do Plamen

преди 9 години

Tova za koeto govoeich na esen che se provegda zaedno s izborite t.e.Gerb otnovo zamazva vsichko za da kage posle iskahte referendum dadohme vi go ne che che ima znachenie zachoto izborite pak che sa manipulirani Gerb taka pecheli s muchengii celta e da sa vav vlastta za da izpalnavat plana na gospodarite si zad okeana po unichogavaneto na Balgaria

124

Анонимен

преди 9 години

На Българите в Европа никой не им организира екскурзии за изборите в България.На Българските турци Турция им организира екскурзии за изборите в България!?!Законът го позволявал... Добре! Да не би задължителното гласуване да е противозаконно?От какво ви е страх? Защо пищите?

123

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 179Взима гласове с гласуване под строй и турски екскурзианти. Така е демократично, нали?Виж, за електората нема спор, че е най-образован и интелигентен! :D

122

Пламен

преди 9 години

До .... 177Ще има референдум наесен и народа ще каже какво иска. И това ли не си разбрал?

121

Анонимен

преди 9 години

ДПС - турска партия , Атака - руска партия , БСП - ни жива, ни умряла. Българино лежи дома, псува и не можеш да го закараш до урните да каже що иска... Не народ - ***!