25

Анонимен

преди 9 години

Лудогорец няма нито един редовен мач - дори равенствата им са уредени, а в Европа не са направили нищо особено две смазващи загуби от Базел и Реал ,а Ливърпул е безкрайно посредствен отбор, за да се счита равенство с тях за нещо кой знае какво- последно място в групата.- това ли е големия успех??!

24

Ники

преди 9 години

Мазната,гелосана скрападжийка да мълчи.

23

Ковац

преди 9 години

До varg, защо Венци Стефанов, Ст. Младенов и кой ли не в родния футбол могат да говорят простотии и на никой това да не прави впечатление, а Домусчиев е разпънат на кръст за това, че е изказал свое мнение? Отговорът, предполагам, ти е ясен.

22

Анонимен

преди 9 години

VAN OT FUTBOLA V BALGARIA LUDOGOREZ.TEZI SELIANI NE MOGA DA GI GLEDAM POVRASHTA MI SE.

21

ее

преди 9 години

Гришата през ден е в софия, възприел е езика на софийските селяци

20

Анонимен

преди 9 години

Ти пък много знаеш какво Домусчиев прави и как си изкарва шпарите.Ти да не си му секретар или ,или дясна ръка ? Оставете го човека ан мира,все се хващате за думите му,все да опозорите хора,които са направили нещо смислено в живота си.Има си бизнес,има си пари,еми говори,вярно малко попрекали,но..все пак,това му е работата,има си отбор,уязвен е на тая тема,вярно изказа се неподготвен,ама и Литекс са бесни селяни,с тая декларация,тотален срам.

19

Анонимен

преди 9 години

Не ме занимавайте с провинциалисти!

18

Анонимен

преди 9 години

До ФАШИСТКакъв бизнесмен е домус ага, би ли ми обяснил? Реже кораби за скраб?

17

ФАШИСТ

преди 9 години

в четенето стигнах и този коментар на Александър Попов , след второто изречение спрях да го чета и защо ?!Несъм симпатизант на нито един от "собствениците " на тези два клуба но са ми симпатични и двата отбора , че са грандове в България няма спор (към тях причислявам и Берое , и Ботев )Александър Попов излиза с плоски номера , като няма какво да каже , търси под вола теле . Думусчиев е доказан БИЗНЕСМЕН , прави ми впечатление , че с каквото и да се захване , има успех , кой друг може да се похв

16

Paco-Loco

преди 9 години

На Кирил Домусчиев въобще не му дреме за мнението на кой какво казал човека си има солиден отбор от който печели чисти и честни пари благодарение на успехите на терена.Лудогорец ще става по силен и по силен,тази година четвъртата титла,а догодина петата и така много много години.

15

Paco-Loco

преди 9 години

Гриша ганчев и Ловеч страшно ми паднаха в очите с тази отвратителна декларация,да падаш на нивото на форумните *** които плюят по цял ден е меко зазано супер комплекс от Лудогорец които имат Литекс и Левски и ЦСКА.Лудогорец и Домусчиев имат покритие докато Литекс са един бандитски отбор,всеки помни пародиите им срещу ЦСКА.Когато постигнете това което постигна Домусчиев за 3 г.тогава говорете.Човека направи нещо което бандита Ганчев за 16г не можа да направи и никога няма да направи.

14

Л

преди 9 години

винаги в нашия футбол е имало обвинения,че.."ти уреждаш мачове".."не..ти уреждаш мачове",но реакцията на Литекс беше просташка..все трябва да има някаква граница..да не говорим,че навсякъде другаде в Европа за такава дивашко - селска декларация с персонално обиди щеше да има убийствени глоби...разбира се от Лудогорец за пореден път се показаха като европейски отбор и не паднаха на селското ниво на Литекс..какво друго им остава на люляците..след 0 - 5 в директния сблъсък...думите са излишни...

13

Строител на къщички

преди 9 години

Гриша Ганчев е долнопробен престъпник!

12

Георги

преди 9 години

Ами ако онзи обратен чернодрешко беше признал чистия гол за Ботев дали Парахода пак щеше да приказва тези глупости, или щеше да си трае, може би само Литекс има някакви теоритични шансове да изместят Лудогорец и затова говори простотии, а между другото да сте видели е Европа някой президент на клуб дава такива интервюта, то не бе Лупи, Батков, Домуса, а Венци Стефанов като види камера и се преобразява в Робърт де Ниро, не може да излезе от роля.

11

Анонимен

преди 9 години

Номера от селски вечеринки.

10

нееее

преди 9 години

Не бъдете чак такива серсени да се хванете на този цирк. Всичко това се прави за да се говори покрай този скандал и хората да повярват, че в първенството ни вече всичко е наистина и започва война между клубовете. Цялата работа е тия дето се вържат на "скандала" да си пуснат платената Диема и да гледат малоумното ни първенство. Просто не им обръщайте внимание. ТОВА Е ЦИРК НА 100%!

9

bak lava

преди 9 години

"rodna rech omaina sladka" - vredite na bg kuhnia lasvat ot loshite misli i loshoto nastroenie :-)

8

Анонимен

преди 9 години

Заглавието трябва да е не неделни шпаги, а селски шпаги. Няма такива селяни като тия.

7

kardio

преди 9 години

mnogo e sladko tova domusche :-) i kak hubavo ritat i vkarvat golove zelenite orleta:-) :-) :-) :-) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~Δ~~~~~~~~~~~~~~~Δ

6

Анонимен

преди 9 години

Двама мафиота тръгнали да си разменят обиди и цяла България трябва да им гледа простотията? Нямам думи!