69

муспи

преди 9 години

Меркел казала че тези 280 милиарда евро да си ги искат от българските окупатори! Боко и Плявната веднага викнали че изплащанията започват!

68

бъчвов

преди 9 години

ципрас поне си направи кефа,премиер е от няколко месеца и вече цял свят го знае

67

Анонимен

преди 9 години

До Дядо Петърте византиските номера може и да са подли но дале4 не винаги успешни

66

Дядо Петър

преди 9 години

"Ципрас ловко маневрира. . ."ПО ВИЗАНТИЙСКИ.

65

Анонимен

преди 9 години

Както казват англичаните една снимка е по добра от 1000 думи

64

Анонимен

преди 9 години

До киприот на това народа му казва шилаво *** дели се от стадото и право при вълка

63

Анонимен

преди 9 години

като се има предвид какво са измислили гърците а имено мъжката любов тези двамата ме съмняват явно ще е гореща нощ

62

vesko02

преди 9 години

Колко лесно се създават герои по нашите географски ширини

61

Шоп

преди 9 години

Само едно ще ви кажа - пътят от Гърция до Русия минава през България и Украйна. Весели празници!

60

Божо

преди 9 години

Снимката е много трогателна - ципрас прави предложение, а *** приема свенливо :))) Според мен ципрас прави предложение да ползва газа на *** :)))

59

Анонимен

преди 9 години

И по време на почивка един предлага друг се дърпа.

58

Божо

преди 9 години

Страхотни са и ципрас , и *** , така се прави !!! Не се зачитат никакви правила, не се плащат дългове, превземаш си територии, обалгаш с някакви измислени данъци , страхотни са !!! *** тероризира България с енергийна зависимост и внедрени ченгета навсякъде, обаче е страхотен !!! ципрас не иска да плаща задължения , които Гърция е натрупала съвсем законно, обаче ако българин не си плаща дълговете към гръцка банка, банката ще го съсипе, страхотен е ципрас!!! Гнусни сте, *** чугунени !!!

57

Анонимен

преди 9 години

До до 67колкото по дълго седи един ме4 в ножниницата толкова пове4е затъпява а се остри с кръв за съжаление наша ОЩЕ една РИМСКА МАКСИМА

56

агата

преди 9 години

Казвал съм го и пак ще го кажа г-н Владимир Путин е голям политик,човек може да завижда че няма в състава си такъв политик.Като Ципрас са минали толкова много при Путин че не можем да ги изброим,какво нахалство и какво държание само при един голям политик да се възгордява на инат на ЕС и НАТО!!!

55

киприот

преди 9 години

66 -по добре телешко, отколкото овче!Върви след стадото.Трябва да имаш гордост и акъл (т. е сиво вещество в главата, не съединителна тъкан!) за да се отделиш от него-стадото де

54

Анонимен

преди 9 години

бил съм в русия и сащ Сащ са по силни нямам никакво желание да съм при губещите в ссср 2

53

Анонимен

преди 9 години

"Русия е готова да кредитира нови големи проекти в Гърция (най-вече строеж на газопровод), а Гърция ще може да изплаща заемите от съответните бъдещи печалби."========Същите условия Путин предлагаше и на България за Южен поток, но тиквоний ги отхвърли. Сега мълчи като слива. Защо тн журналисти не го питат? Има ли журналисти в Бг или само ***?

52

муспи

преди 9 години

Евала на гърците. Смел и доблестен народ. Дори и когато говорят с боговете си стоят прави, не надупени като нас. За това ги уважавам. Зито и Еллас!

51

Анонимен

преди 9 години

Ципрас е тъпо пърче, той не осъзнава че като се заиграва в момента с кемълците дефакто признава аншлуса на Путин, а по този начин и анексията на Турция в Северен Кипър, но както са казали хората "никой не може да ти направи това, което сам си направиш" за България от гледна точна на нашите дългосрочни национални интереси Ципрас си е направо "дар Божии" аз съм сигурен, че ако този човек се задържи като премиер на Гърция през следавщите 4-5 години над Кавала, Ксанти и Драма ще се вее нашето знаме)

50

Анонимен

преди 9 години

Без коментар: "Владимир Путин обича такива "лоши момчета" ! А и снимката е показателна - просто мъжка любав от први поглед! Горчиво!