162

NACO

преди 9 години

Тя вече я ползва,ако това което се пише е вярно!

161

вервайте ни!

преди 9 години

Русия няма да ползва Гърция за "троянски кон" в ЕС

160

Шок

преди 9 години

Ципурата е Н-тия социалист, дошъл на власт с празна трудова книжка.

159

Мурзи

преди 9 години

Путин вика ще ви дадем рубли Ципурата вика искаме истински пари

158

Меркел

преди 9 години

Защо ли не много, много не им вярвам и на двамата?

157

Опаа!

преди 9 години

Тоя Ципрас се прави на голямата работа, а всъщност е един льольо дошъл на власт със сладки обещания! Сега обикаля целия свят да проси подаяния! А иначе гърците се мислят за нещо повече от руснаците, както и от българите!

156

РУМЕН

преди 9 години

До внимание!: ЕЙ ,ТОВА ДА СИ ДУПЕДАВЕЦ НА МЕЖДУНАРОДНИТЕ УБИЙЦИ / САЩ / Е БОЛЕСТ ,КАТО РАКА -НЯМА ОТЪРВАНЕ ! ВИЖТЕ ТОЗИ ПОРЕДЕН СИНЬО-ГЕРБЕРСКИ ДУПЕДАВЕЦ ,КОЛКО ОТДАЛЕЧ ЗАПОЧВА И ПАК ЗАВЪРШВА С ТОВА ,ДА НЕ ПРИЕМАМЕ ГАЗ ОТ РУСИЯ ,НЕЗАВИСИМО ОТ КЪДЕ ЩЕ ДОЙДЕ ! *** ,ГАЗ ОТ АМЕРИКАДА НЯМА ДА ИМА ,АКО ЩЕТЕ СИ СЪДЕРЕТЕ НАСРАНИТЕ *** - ТОВА ГО ЗАПОМНЕТЕ !

155

petar stojn4ev

преди 9 години

Ципрас защитава интересите на страната си открито ипрямо а 25 години някои да езащитавал интересите на Българският народ определено не затова ще сме наи бедната страна засега вЕвропа а вблизко бъдеще ако така продължават нещата ина последно място в света затова преди да плюете ципрас погледнете нашите управляващи какво са направили за народа си

154

RUSSIA

преди 9 години

До Анонимен 228почакайте и ще видите

153

Анонимен

преди 9 години

До търтейпогледай на тиквоний

152

Анонимен

преди 9 години

До АЕЦ"Реактори и ядрено гориво от САЩ?" - НИСКО КАЧЕСТВО!

151

RUSSIA

преди 9 години

До Анонимен 236Русия е велика страна!

150

Анонимен

преди 9 години

До sirizaЛЪЖА

149

БГ

преди 9 години

ПРОМЕНИХ СИ МНЕНИЕТО ЗА ГЪРЦИТЕ,НАЙ ПОСЛЕ ЕДИН ИСТИНСКИ МЪЖ,БЕЗ ДА Е *** НА КОГОТО И ДА Е.САМ РЕШАВА КЪДЕ ДА ОТИДЕ И ГО ИЗВЪРШВА,БЕЗ ДА Е КОЛОНИЯ НА НЯКОГО.ВИЖТЕ НАШИТЕ КАК СА СЕ СВИЛИ,КАКВИ МИЖИТУРКИ СА,НЕ СА ОСМИХНАТИ,КАТО ЧЕ ЛИ ИМА ЕДИН ТОН НА ГЪРБА ИМ.ТОЗИ СЛЪНЧЕВ ЧОВЕК МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ ГЪРЦИЯ СТИГА,КАТО АЛИЕНДЕ ДА НЕ МУ СКРОЯТ НЯКАКЪВ НОМЕР.РАЗУЗНАВАНЕТО НЕ СПИ,ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ,С ПОСЕЩЕНИЕТО СИ ДОКАЗВА ЧЕ НЕ ИСКАТ ДА СА РОБИ НА "ес".НАШИТЕ МРЪНКАЛА КЪДЕ ДА ВИДЯТ КАК СЕ ПРАВИ САМ.ПОЛИТИКА

148

siriza

преди 9 години

Руснаците имат апетити,към приватизацията в Гърция,а Ципрас обещаваше,че няма да има такава.

147

Анонимен

преди 9 години

Пази се Владимир Владимирович от византиеца пък бил той и комунист.Такъв номер ще се опита да ти спретне ,че гръцкия номер с източването на ЕСмилионите ще е като сън в лятна нощ.Потомците на ОДИСЕЙ клатуркаха ЕС толкова години и сега се пробват с Русия.

146

Анонимен

преди 9 години

"...Ние просто сме открити за съвместна работа, насочена към положителни резултати в интерес на нашите хора и нашите икономики" - кога нашите продажни политици ще мислят по този начин, кога???

145

Po tochno

преди 9 години

До внимание!kazano cionistite suzdavat obedinenie srechu Bulgarija za uskorjavane na genozida.

144

Анонимен

преди 9 години

Как Гърция и Унгария могат да си позволят да водят независима политика, а България трябва да мъкне прангите на вечния слугинаж?България е изправена пред реалната опасност да бъде притисната в двойна вилка - от една страна, "Турски поток", който я заобикаля, а от друга страна, американските фирми, които приватизираха украинската газопреносна мрежа евроатлантически и съюзнически да ни сапунисват с все по-високи цени.И съдбата на България е ясен пример за това докъде води безпринципната политика.

143

АЕЦ

преди 9 години

Аз оставам привърженик на идята че енергийната независимост на България преминава през Ядрената енергетика. Само че ядрени реактори и ядрено гориво от САЩ засега и друг когато се появи нужда. Възобновяеми източници с компенсаторно звено Ядрен реактор!