243

zews

преди 9 години

Защо ли са тези крокодилски сълзи за Европ?.САЩ ще пазят Европа.!? САЩ(ЦРУ) забъркват кашите и после гледат сеир и се намесват.Много оръжие произвеждат.Трябва някъде да се изразходва.КЪДЕ??? По далеч от САЩ-Африка,Арабските страни.Сега Украйна.Важно е да се създаде повод.После е лесно за тях.

242

Анонимен

преди 9 години

До украинец От първият път познай -коя е най изостаналата държава в ЕС . С по малки заплати и от Бурунди и от Лесото и от Руанда и от Бряг на Слоновата кост и от Гамбия и от.........Северна Корея ? Браво....позна .....България. Е, и в Украйна им увиснаха сополите повече от нас . А ,само сланина щяха да продаватв ЕС и щяха да живеят по-добре .Гладна кокошка просо.... А ,,рухналата ,,Русия вдигна досега с 22% пенсиите ,не като у нас ,,по швеицарското правило,, т.е. -гол пръст!

241

Анонимен

преди 9 години

Той Наполеон беше отворил уста да лапне целият свят ,а краварите и ,,богоизбраните ,,са отварили и *** си ,освен устата.Никой не ги е молил да ни ,,защитават,,даже и от Северокорейски и Ирански ракети . От тях кой ще ни защити?

240

Анонимен

преди 9 години

Просто след Германия и африка идва ред на Европа.*** *** са като *** не се ли отървеш от тях в началото после отърване няма!

239

ukrainec

преди 9 години

Тези които не искат янките тука или в Украина например,да не говорят от името на всички.Ние 96 % от българите искаме все повече и повече янки тук. Аз Русия ли ще уважавам повече дето има няма 10 хиляди българи или Америка дето има половин милион ?Да не говориме,че България е в НАТО и Европа ! Който не иска янки--чамадан,вокзал---Москва !!!

238

Анонимен

преди 9 години

Янките да си налягат търтиците в щатите и да ни се махат от главата. Ние си живеем с комшитата и няма какво толкова да ми вардят тук. Чупката, янки!

237

Анонимен

преди 9 години

CNN съобщи че руски хакери са разбили някаква секретна система на цру, на запитване за коя степен секретност става въпрос-последвал отговор,че не могат да отговорят на този въпрос,но потвърждават че оставена руската следа, на което хакерите са отговорили"да ,след 43 размер и от наши валенки", Това не е виц

236

до украинец

преди 9 години

*** крими случки ги пълно навсякъде,така че да не спекулираме с подобни неща,,,

235

украинец

преди 9 години

До Анонимен-------------------Не ни трябват туристи,след които намираме деца в куфари и майките им на части разхвърляни.

234

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 401 ----------------------Екипажът на Доналд Кук не беше чувал за случката в Черно море ,която уж се случила с тях,но когато разбраха о интернет, все пак признаха че един моряк се е нас**л ,но уточниха че той и без това си е бил в тоалетната по тоз въпрос.Голямото нас***не във историята е през 1941-три милиона руски войници предали се на германците до битката за Москва и от тях доста с изцапани ***.Но не всички разбира се защото 1 милион и половина минават на страната на Хитлер.

233

Анонимен

преди 9 години

Хитро е,чак сълза пуснах,,,какво щяхме да правим без сащ? и ЕС са слаби, и евреите не са далновидни,,,е за това сме при вас ,за да ви защитим,,,Плача от умиление,,,те спасиха виетнам,либия,сирия,украйна,,,Плача пак,,И накрая вадя среден пръст и им казвам"ето ви,тарикати" щото знаем каква е всъщност истината,щото не са превели правилно и не е пълно думите натоз г-н,а фрапиращото в тях бе следното,че всеки с гономност ще изпълни всичко,което те ще ни заповядат та дори и ще ни се кланят затова,

232

украинец

преди 9 години

Всяко чуждопоклонничество по принцип е вредно-вредно е германофилството,англофилството,американофилството.Но все пак това е нищо пред русофилството и особено пред путинофилството,защото зомбирания филл не просто се покланя пред една чужда държава,ами той се покланя пред най изостаналата и опасна феодално-робовладелска по същество държава,изправила в момента целия свят на нокти.Дали няма и севернокорейофили и ислямодържефили в БГ? Няма ли служби за сигурност в таз държава ?

231

украинец

преди 9 години

Америка спаси Европа от фашизма,комунизма,сталинизма и хитлеризма.Ще я спаси и от рашизма и путинизма.

230

Анонимен

преди 9 години

Статия за пред американския електорат. Европа няма проблем с Русия, а САЩ я притискат да им вади горещите картофи.

229

аз

преди 9 години

Не разбрах откого ни защитава Америка . Има ли в света по-голям терорист от Америка ? Тия *** запалиха целия свят , но ни защитават ? И това ако не е зомбиране , здраве му кажи . Най-големите убийци защитават Европа ? !!!

228

Анонимен

преди 9 години

Че защо да ги доближават с жива сила? То е много скъпо. Бой по ушанките и толкова.

227

Анонимен

преди 9 години

Четапостовете и ми става ясно че пак на нас ще остане да набием ушанките. То и друг път се е случвало, ама първо са правели големи поразии. Че и Европейците не се замислят ами се надяват на буфера от источна европа дето си знае рашките. А *** си знае своето. Всичко наведнъж не става. Сега конфликт в Украйна, Миналата година превратче в БГ. Сега си играем на Руска Рулетка кой ще бъде следващия. Я ние, я накой от прибалтика. Барута трябва да бъде сух! Бойко трябва да върне военното обучение в учи

226

ММ

преди 9 години

До АнонименСлабо, слабо. Не ти се получава. Май скоро ще започнеш да обвиняваш всеки с различно от твоето мнение в някакви пропаганди и заговори. Това плюене не помага на никой, но ти май друго не искаш да правиш.

225

Скептик

преди 9 години

До "юбералес"Тово дето го пишеш е хубаво, ама и ти не си вярваш, че ще стане !За съжаление ЕС е потънал, в самодоволство, че може всичко да постигне с разговори и взаимни компромиси. Но това е все по-трудно. ОПЕК искат все по-високи цени, КИТАЙ прави финансова експазия, РФ търси подчинение и монополни цени, а за ИД да не говорим...Свободата и просперитета трябва непрекъснато да се защитават.

224

hahah

преди 9 години

***?***??????????????Кой си ти бе пич?хаххахаххахаххахахаххаххахахаххахаах