18

8

преди 9 години

До Анонимен14, АКО СЕГАШНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ НЕ СА РАБОТИЛИ ЕДНО ВРЕМЕ,А САМО СА СИ КЛАТИЛИ КРАКАТА,СЕГАШНИТЕ ТИ ДРУГАРЧЕТА НЯМАШЕ ДА ИМА КАКВО ДА КРАДАТ,КАКВО ДА РУШАТ,НЯМАШЕ ДА ИМА ГОРИ ДА СЕКАТ!ОЩЕ МНОГО ИМА ДА СЕ ЧУДИШ С ПУДЕЛСКИЯ СИ МОЗЪК ЗАЩО ИМА НАВОДНЕНИЯ,ЗАЩО ИМА СВЛАЧИЩА , ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ ОТ 25 ГОДИНИ НЯМА РЕД! НО ЗА ДА РАЗБЕРЕШ ТОВА ТРЯБВА ДА ИМАШ ПОНЕ 1 ГЪНЧИЦА НА МОЗЪКА, АТВОЯТА МОЗЪЧНА *** Е ГЛАДКА КАТО КОРАТА НА ЛЮБЕНИЦА!

17

До Тъпанар 14

преди 9 години

Пропагандата ти е изпила мозъка.

16

ФАШИСТ

преди 9 години

какво да кажа с моята пенсия , още съм здрав та живея в планината и тя ме храни и колкото ми даде Бог - толкова . Желая на всички пенсионери здрав дух и дълголетие , да се радват на внуци и правнуци !

15

Анонимен

преди 9 години

Zacho ni zanimavate s gluposti vigte kak giveat nachite pensioneri i kak che giveem nie ako vaobche dogiveem do tam s tezi skapani prodagni politici

14

pencho

преди 9 години

Някакъв долу писла, че чехите живеят добре :) На статистиката ако се доверяваш - живеят и спор няма. Ама просто успяват да си покриват разходите. Май не си стъпвал в Чехия. Живеят малко по-добре от нас. Чехия е по-скъпа страна от България ,а заплатите са 600-800 евро. Кво живеят добре? Хората в Прага да. Ама другите взимат масово по 500 евро. Живеят добре друг път. Просто не умират от глад кат нас.

13

fff

преди 9 години

Още римляните са казали: Доброто старо време. Това което е било никога няма да бъде. Може за някой да е по-добре, но като цяло за нормалния човек става все по-трудно да оцелява.

12

Анонимен

преди 9 години

SEGASHNITE PENSIONERI V BALGARIA,PO VREMETO NA KOMUNIZMA SI KLATEHA KRAKATA,NE RABOTEHA,AMARZELUVAHA.I TEZI PENSII SA IM MNOGO,A MOGE BI NE TRIABVA DA POLUCAVAT NISHTO.TE DOVEDOHA BALGARIA DO TOZI MIZEREN GIVOT.

11

пенсия

преди 9 години

И ние бяхме като вас и вие ще дойдете при нас.

10

Анонимен

преди 9 години

чехите живеят добреднес президента им каза че ще приеме американския посланникако обама приеме чешкия посланикама президент а- не екато нашата ирландска пастиркаами избират когото трябва и живеят добреелка няма да ви го напише това

9

Анонимен

преди 9 години

На всички виновни за положението у нас им пожелавам да прекарат последните си години в същата мизерия, на която обрекоха българските пенсионери.

8

Анонимен

преди 9 години

на стари години в България мизеруваш като куче

7

Анонимен

преди 9 години

2,риЗнам му я къщата на англичанина това е по пътя Варна- Бургас и те са двама англичанина в съседство. над този англичанин има един друг и има голям сателит 2 метра. Иначе англичаните не са прости...гледката е неверояъна от тези къщи на тия- морето е на 6-7 км и се вижда а до него Балкан. лудница...страхотна красота

6

Анонимен

преди 9 години

когато те крадът политици няма как да си добре

5

Анонимен

преди 9 години

наште родители са подложени на унижение всекидневно

4

Анонимен

преди 9 години

хората измряха тук от грижи проблеми безпаричие

3

Пенсионер от РБ

преди 9 години

Не те , а ние сме разгулени. Те не могат да се израдват както това се случи преди два при нас. Всички получихме по 20 евро гювеч, а при тях на-най мочо пинджугар. На всичкото отгоре получаваме и пенсии по 75-80 лева.

2

Анонимен

преди 9 години

Има един англичанин в село Баня Варненско. Живее е една бяла къща на главното шосе ио има басейн. Питал съм го веднъж каква му е пенсията. Вика ми 1500 паунда. Това са към 4000 лева. И няма да живее ли в България. Тоя съм го виждал да чака младо момиче 25 годищно от селото до входа си. Англичанинът е на 61.

1

Анонимен

преди 9 години

България е кръгла нула