41

Мишо

преди 9 години

Защо не пишете за ЛУКОЙЛ. Дере по две кожи от нас.Петрола падна двойно ау нас горивата се качват.Защо?

40

Мишо

преди 9 години

До Пак сме на загуба--25;Абе Русофилски "патриот".САЩ и германия ни предложиха оферта ,за Тръбите на Южен поток,на Цена 1,1 милиарда Евро. Русия ни ги дава на двойна ,братска, цена.Това е само една от многото причини за оскъпяването на Южен поток.

39

Анонимен

преди 9 години

Браво Бойко!

38

Анонимен

преди 9 години

Централите не са американски ,централите са български ,но продадени от продажните ни политици на чужденци вместо държавата да ги стопанисва.Така е защото някой си пълни джобовете ,но в ковчега ще може да вземе само себе си.

37

Анонимен

преди 9 години

Венесуела е продавала при МАРИОНЕТКИТЕ преди Чавес нефта на УСА по 8 долара на барел, но ние бихме техните марионетки, ние златото го продаваме на 1%. КОЛОНИЯ на олигарсите отвъд океана, но не сме само ние колония, и не само нашите политици са им слуги, но и техните също.Сега във Венесуела вземат тройно по-големи заплати от нас, но сайтовете са по програма:1. Русия са лоши.2. Гърците са мързеливи.3. Венесуела умират от глад.Тъпо, но работи при *** НАРОД.

36

Шоп

преди 9 години

Престанете да се правите на интересни, американските централи дават работа на българските миньори, ерго НЕЗАВИСИМОСТ.

35

...

преди 9 години

ne komentiram

34

987

преди 9 години

да НЕК ще плати на американските тецове 650 милиона евра до юни 2015г.Долу горе това е годишната вноска на БГ в ЕС. Кой е на далавера? Агнешката майка така и не каза колко е новата - по-ниска цена по която НЕК ще купува тока от централите...държавна тайна май е!!!!! И това било демокрация...п-н т-к...

33

нищо не се променя

преди 9 години

поредната лъжа на ***. спестяваме от непроизведен ток, типично по мутренски, от днес таксата ви бизнес се намалява с 30%! просто рекета емалко надолу но не го махат. а клаузата за задължително изкупуване?

32

Питане

преди 9 години

А ние какво им дадохме????????????????????

31

edno

преди 9 години

1989 VSICHKI VIKAHTE DEMOKRACIA .SEGA SHTO REVETE.

30

ДС

преди 9 години

А точно по времето на ГЕРБ се направиха големите безчинства със "зелените" лятото на 2012. Може сами да проверите за какво иде реч - 60% от зелените са присъединени лятотона 2012 точно преди драстичното сваляне на цените.

29

Анонимен

преди 9 години

Стига бе ТИКВО "да занулим приходите" , тепърва тоя *** ще ни учи да не ядем.И още "няма как да купува скъпо електроенергията и да продава евтино" ТЪПО ами НЕ купувайте БРЕ.Бах му и престъпната мрежа.

28

геро

преди 9 години

Българи, знаете ли кой е червендалестия и бузест Петър Илиев- човекът , който 10години слугуваше на Вальо Таплата и го ласкаеше! Когати видя дебелия, се юрна да плюе работодателя си и да се подмазва на Б.Б. И ето го резултата-шеф на нек!!! А знаете ли кой е до П.И. в борда на НЕК-Христо Георгиев-най9големия ***, идащ и той от Топлофикация София-първи лакей на В.Д-, първи далавераджия и подлизурка.Тоя нищо, ама нищо не разбира от енергетика!!! Защо ли го тури Бойко там??? ГОРКИЯТ НЕК, ГОРКО НА БЪЛГАРИТЕ!!!

27

До Сашо

преди 9 години

Сашко ,оди да нахраниш кравата.Ами след като е сключен основния договор ,с гарантираната печалба и срока за който трябва да се изплатят как мислиш ,че следващия след Костов ще формира цената за изкупуването бе тутманик.Това остави любимеца ти-американците казаха .влагаме толкова милиарди и те трябва да ни се възвърнат за 15 години плюс гарантираната печалба.

26

Анонимен

преди 9 години

Лека полека америка се нанася.

25

Сашо

преди 9 години

До 27, Не знам колко е дивидента на Костов, но ти прочети КОЙ подписа за цената на изкупната енергия, и дали това е Костов или друг, а за рехабилитацията и модернизацията на ТЕЦ 1 и 3 е подписал Костов, но за теб явно това няма значение, важното е да се правиш на възмутен и вечно мрънкащ селянин.

24

до 15

преди 9 години

Излишъци има щото няма икономика.А ликвидацията на България е факт.По добре да обявим фалит и да се рестартне системата ина чисто.

23

Анонимен

преди 9 години

Тогава за какво намаляване пишете? това показва че цената от Мариците е с 70% завишена. Пита се колко е дивидента на Иван Костов и компания от сделката с тези централи. За това че АЕЦ е в списъка със зелените енергии никой не пише.

22

Анонимен

преди 9 години

Абе влезли в положението американците- до сега благодарение на Костов и клеката му ,която сега се нарича Реформатори НЕК изкупувашу тока от тия централи за 114лв , ат държавната ТЕЦ-2 ,цената беше 60 лв.И договора е така подписан ,че и да вземаш ток от тях и да не вземаш-плащаш все едно си го взел.За това се стигаше до парадокса да се спират блокове на ТЕЦ-2 с евтиния ток и да се взема от американския скъпщото и без това го плащаме.А накрая го плащахме ние като крайни потребители