143

Анонимен

преди 9 години

Всички реват, че нямало паркоместа, но са гадни лицемери! В Редута има десетки къщи с гаражи и широки дворове, чиито собстевници си паркират трошките на тротоара отпред, щото им е по-лесно! То е същото като с пушенето по ресторантите - уж не можело, ама като се въведе и се следи за изпълнението бързо-бързо се научават, и места си намират, и всичко.

142

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 167Не знам кой е ***,но ти,"гражданино",се научи как се пише правилно,запетая се слага преди "заради които ",ей,*** народ, достоен за стригане!

141

рънте

преди 9 години

И за да не пълните гуши - не паркирай на тротоара.

140

Анонимен

преди 9 години

BB dnes kaza che Mitnicite cheli da minavat kam NAP avno se chudat kak da skubat me koi da e a naroda mi

139

Анонимен

преди 9 години

Tova li e nachina da palnite haznata...sega kazaha che pak che vzimame zaem..a be dokoga che tarpim...da slagat globi kato npeavat parkingi..

138

Гойко Митич

преди 9 години

А защо не вдигнете минималната работна заплата да стане 500 евро ? Само за вземане от хората мислите ! Убийци !

137

Анонимен

преди 9 години

Ей сега вече ги съсипах. Селяците заради, които се налага да вървя по шосето (тротоара е препълнен с коли) всеки божи ден.

136

amerikaneca

преди 9 години

Ako mi dignat kolata napravo shte I'm q podaria

135

Анонимен

преди 9 години

Те се чудят как да вземат повече, не какво да построят и да направят удобно. Ей това е Тиква Тиквов, великия премиер, който историята ще помни !

134

Анонимен

преди 9 години

А кога ще въведат глоба за дупките по пътя,трошим си колите и все ние виновни!Плащаме данъци,винетки,такси,акцизи,а на среща-само глоби и санкции!Обаче и народа ***,вика "евала",значи така трябва да се процедира,тупай брашнения чувал,още може !Щом има мазохисти,дето им харесва да бъдат глобявани,то така правят законите,че и да искаш не можеш да ги спазваш

133

V

преди 9 години

Абсурдно. Не е нормално глобата да е почти равна на нетната минимална раб. заплата. В същото време цари пълно безхаберие да се създадът парко места и да се адаптира средата към необходимостта от повече такива. Преди глобата е създаване на парко места, превенция и ако тогава някой наруши нека са има глоба.

132

u6ko

преди 9 години

Пак гласувайте за ББ .ТОЯ като дойде на власт ВСИЧКО ПО 3 прави.Нали Сталийски му е пръв приятел.ПАК за НЕГО ГЛАСУВАЙТЕ

131

321

преди 9 години

Ще стане като със цигарите.................

130

Анонимен

преди 9 години

Народените представители трябва да работят за народа а не срещу него. Ама те са се превърнали в бирници кръвопийци и освен за грабежи и джоба си за друго не могат да мислят. Измислете и пенбяна зона дано се наплюскате.

129

Анонимен

преди 9 години

До ОнзиЗа спирането по тротоарите съм съгласен, че не е хубаво.Но с това, че общината не е длъжна да прави разни неща, не съм - длъжна е и то много, за това я аз, ти и останалите граждани я храним с данъци и такси. Длъжна е и да плаща обезщетения, когато не си свършила работата, както става обикновено.

128

Онзи

преди 9 години

Супер, сеаг трябва и да се прилага закона. Не може по тротоарите наспрели коли, няма откъде да минеш с детска количка, ако я буташ по пътя път - свирят ти и те псуват че си *** с количката на асфалта, а селяците си дали гаражите под наем за магазини и спират на тротоара.Ако не можеш да си позволиш да плащаш данъците, винетките, застраховките и т.н. - не си купувай кола, особено ако и няма къде да я паркираш. Държавата/кметството не са длъжни да ти осигурят паркомясто.

127

Мале мале

преди 9 години

Кога ще оправите дупките,?Само се чудите какви глоби и такси да сложите, а имаме най-разбитите пътища в Европа.

126

Анонимен

преди 9 години

Браво, така се прави икономически разтеж, с рекет над народа! Като регистрираш кола и им плащаш еко такси, номера и какво ли още не им е добре. Като си плащаш данъци, винетки, акция чрез бензина за същата тази кола им е добре. Като си сложат и глоба за неправилно паркиране, при положение, че паркоместата са в пъти по-малко от регистрираните коли, е това направо им е прекрасно. Защо се позволява регистрацията на коли в пъти повече от броя на паркоместата???

125

Уточнение

преди 9 години

Забележете! Премигването на светофарите не гласувано, за да не знаят шофьорите кога свършва зеленото и да ги хващат в нарушение! Особено пред Университета - пускат РУ , гледаш зелено, после за части от секундата се сменя с жълто и червено. И камерите те снимат моментално, че си минал на червено! Пълна подигравка с водачите! Машина за пари!

124

Шаман

преди 9 години

Само си пълнят гушата допълнително, докато строят с пари от евро-проектите :D