27

Анонимен

преди 9 години

Държава няма ако имаше държава нямаше да има дупки.Това е територия на която има1.старци живеещи мизерно2.млади които бягат на запад3.пациенти без лекари4.Свлачища и срутища5взривени заводи ,ама никой не знае как са се взривили6мини които се рушат7хотели които почнаха да падат защото са строени едно към гьотере8 законодатлна ласт която не знае как да законодателства и т.н

26

Анонимен

преди 9 години

След опущарски потоп. Яко.

25

son

преди 9 години

Знака е грешно поставен ☺

24

Анонимен

преди 9 години

Хубаво е при Орешарски а?

23

:)

преди 9 години

Управлява Бойко Борисов с прякора Умния. Какво очаквате да се случи?

22

Анонимен

преди 9 години

Той ги строи, те пропадат, той пак ги строи, те се пукат.Това ще да е някакъв саботаж на Орешарски или поне на Станишев.Така да знаете.

21

Анонимен

преди 9 години

Ами то на Бойко прославутите магистрали не можаха да изкарат и половин мандат. Интересно обаче парите бяха усвоени на 100% и разбира се от наши момчета. А най-доволни са Черепа, Стенли и Котараците. Сега пък приятелчето Мутра ще им плати за ремонта. А пък материяла нека ръкопляска, той за това е материял, защото е *** и се радва докато го стрижат. Мисли си, че парите идват от Цветелин-банк, а не от неговия продънен джоб.

20

Анонимен

преди 9 години

Пропадат пътища, намаляват скоростта по магистралите заради дупки...

19

Анонимен

преди 9 години

Много полезна статия, вдъхва оптимизъм и позитивизъм у хората. Въобще не лъха на мрънкане и негативно мислене, така типично за всички баш балканци. Сега дупките ще започнат да се оправят, а както по-долу писа някой - чакаме държавата да се оправи и тогава от чужбина ще се върнем. Нека вие да я оправите, пък ние ще дойдем наготово. Хихи. Хитреци сме ние. Важното е да се плюе, за да са надъхани хората да ходят по чужбина, а не да оправят нещата у нас. Хихихи.

18

До 5

преди 9 години

И в Плевен и навсякъде другаде.Всичко е в дупки,кръпки,кал и ръжда...Ами пилоните за осветление на Южната дъга,като ги сменяха скоро защо пак са в ръжда?Да не говорим за тротоарите...

17

до 14

преди 9 години

Булевард Брюксел не е единственият път за летището, ако си софиянец от 4 години и за теб е само той ок, но пропадналият път е точно стария път за летището! Така че написаното е напълно вярно, че пропадналият път е път за летището! И естествено, че не е единственият!

16

Анонимен

преди 9 години

Не се косете, в буквалния и преносен смисъл Дупката е символ на политиката на Тикворов и Герб - Всичко е гарантирано от ГЕРБ.

15

Анонимен

преди 9 години

Когато Боката е на власт България се превръща в Черна дупка от....крадене!!!

14

Оги

преди 9 години

отказах се да чета още от първото изречение, където автора разбрал недоразбрал се изказва неподготвен, че пътят за летището бил пропаднал, което не е вярно, тъй като всяка сутрин минавам по Брюксел за работа от Ал. Малинов, а днес задръстването бе причинено от образувалата се вчера дупка непосредствено до пътя за летището. Дживението беше отбито и целия трафик беше пренасочен по Брюксел но никой от колегите ми не закъсня за работа. Нека не се всява излишна паника ще я оправят, надявам се скоро..

13

РБ

преди 9 години

Да бе,добре че не знаем!Нищо не може да ни изненада в тази държавица!

12

Анонимен

преди 9 години

Ха да видим тази година дали ще ооравят пътищата или Фандъкова и Бойко ще загубят шофьори-гласоподаватели.Алооо, кметицата, в столицата вече с трактор трябва да се придвижва човек. За чий събирате данък МПС?

11

Анонимен

преди 9 години

И за какво да стоя в България ? Тука хората ми дават работа и пари. В България гледат само как да ми вземат и никой не ми оцени интелигентноста и способностите ми. Оправете държавата и веднага си идвам, но с байганювци, които не знаят как да се държат цивилизовано, не ми се занимава.

10

Евгени Георгиев

преди 9 години

Красимире, писателю, не пропада, повтарям, не пропада булевард Брюксел, а съседният булевард, който се спуска към Дружба.Проверявай си информацията бе, драскач.

9

Българин

преди 9 години

До Анонимен 8Когато си оправим държавата ,от тебе нужда няма да имаме.Стой си там,където си в момента!На готово всеки знае!Хубаво е,че *** и плъховете сами напускат кораба....

8

Анонимен

преди 9 години

Добре, че избягах от България. Когато оправите държавата, ще се върна. Нямам сили, време и нерви да се боря с ***. 3 милиона българи избягаха... Болно ми е, но това е реалността.