12

Цецо

преди 9 години

Едно време ловните дружинки поставяха хранилки с храна и облагородяваха местата си за лов. Не ходеха само да пукат и да хапват след това, ами и се грижеха за гората и животните. Де ги тези ловджии сега ? Няма ги. Няма го и БЛРС, или го има само да събира членски внос без да прави нещо или да задължава членовете си да правят нещо за популациите.

11

HEI

преди 9 години

Прессекретариатът на Горското публикува днес 08.04.2015 в Държавен вестник решението си относно горските зверове следното:Дава се 1тон фураж награда и дърва за огрев,както и един чифт *** от крокодилска кожа за: заловен и предаден пръдлив поп или крадлив ционист.Желаещите за кандидатстване да декларират поне един чивт попска брада и хваната мишка.Относно Кумчо вълк и Кумата Лиса-разценките са различни.Издават се и сертификати-почетни грамоти "Хвани си поп".

10

Shark

преди 9 години

Кой студ погубил елените, яя пак я!! Първо студ не е имало и второ елените са студоусточиви животни. Престанете да ни баламосвате, ами намерете кой ловец ги отстреля.

9

Анонимен

преди 9 години

Тези ловни дружинки трябва да ги забрянят със закон. Прави се на мъж и трепе животните. Кому са нужни тези ***?

8

Анонимен

преди 9 години

Явно наистина ни имате за шарени врабчета! Като ги знам какви са платените специалистите у нас просто ми се плаче! Никой няма да повярва, че елените са умрели от глад!

7

Анонимен

преди 9 години

ГРОБ НАМАЛИ ХРАНИТЕ ЗА МЕЧКИТЕ В РЕЗЕРВАТИТЕ ПРЕЗ ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ И ПОЧНАХА ДА СЛИЗАТ ПО СЕЛАТА ТА ЕДНИ ЕЛЕНИ НЯМА ДА ЛИКВИДИРА!!!!ПРОКЛЕТИ ДА ДА ВСИЧКИ ЗАВИНАГИ КОИТО С ЯСНА СЪВЕСТ, ЧЕ БОРИСОВ Е УБИЕЦ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА НЕГО НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ ПРЕЗ 2014-ТА !!!

6

Хаджи Генчо

преди 9 години

Къде е Балкана, къде - Момчилград ?!?!Или на всичко що е планина, му викате Балкан?И за първи път чувам елен да умре от студ и то в България....

5

Кукувица

преди 9 години

И елените не са вече това, което бяха, щом умират от такава зима по средата на глобалното затопляне. И Балкана вече не е Балкан, щом тези драскачи тук са го сложили край Момчиловград.....

4

Анонимен

преди 9 години

До 2 - да, Балканът е по-красив :).

3

.

преди 9 години

Абе вие знаете ли разликата между Балкана и Родопите?

2

Чукча

преди 9 години

Да се направи аутопсия на животните и да се разследва както трябва, а не да се замазва нечия безотговорност. Ама живеем в България все пак... Та едва ли ще се случи.

1

Анонимен

преди 9 години

Студът друг път, как ли пък благороден елен ще загине от студ, типично животно от умерените ширини. Животните са умрели или от глад, или са се натровили.