8

L.a

преди 9 години

A maja negar li e?

7

boko

преди 9 години

TOZI PASKVIL,ZASHTO E PUBLIKUVAN,TAKA I NE RAZBRAH....

6

да

преди 9 години

Накарахте ме да се усмихна!А ето какво е писал Гийом Аполинер:"...Да отминем, да отминем, защото всичко отминава...Назад ще се обръщам често:спомените са като звук на ловджийски рог, чиито звуци изчезват с вятъра..."Наистина такъв е живота....Да си спомняме доброто, да правим ДОБРО!

5

дух

преди 9 години

Защо мислите само за материални неща?(секс и др.)1.Тази жена и този мъж надали имат средства да пътуват на стари години.2.Всички( и мъже, и жени ) се променяме към по-зле ( външност и "мозък") с остаряването.3.Споменът и желанието на този мъж са като ПОЛЪХ на пролетен вятър...Просто се усмихнете... Това е живота...

4

me

преди 9 години

Човекът просто си е спомнил за стара любима, какви са тия простотии, които пишат коментиращите не знам. Дори и тя вече да е женена и с деца и ако ще и внуци, какво лошо има да му каже здрасти? Не е казано, че трябва да се вземат, все пак са минали толкова години, нито той е същият, нито тя. Всеки си проектира собствените глупости върху една иначе супер-сладка история. Във ФБ беше написано по-добре и беше много по-трогателно. Статията не буди същите чувства в мен.

3

нахално

преди 9 години

Ех, тези потребители на соц. мрежи, едни ден не могат да издържат без разнищване на чуждият живот.

2

Аз

преди 9 години

Да живее чистата любов!Всички сме хора,нали!?Светли празници!Къде е Роси?!?"Днес Бг",хареса ми написаното!

1

ko ne

преди 9 години

Ko kazA, ko da se ko?