19

жоро с.

преди 9 години

бат' ви сали е прос' кат' гъ'. така сам и автоматично си признава, че е подкрепен с купени гласове на етноса-богатство, което е леко противоконституционно. но откъде време за основния закон, покровителстването на тококраденето и нищоправенето е ресурсоемко занимание. да не говорим и за нормотворчество и внасяне на законопроекти.

18

Анонимен

преди 9 години

тоя в парламента го вкара изборния кодекс написан от Мая Манолова за радост на съгражданите си от Кюстендил.

17

Анонимен

преди 9 години

"се стремят да допринесат по всякакъв начин за благото на България" По голям виц не бях чувал скоро!!!

16

Анонимен

преди 9 години

Шопе, прав си за оръжието. Парите трябва да се взимат чрез лихви, закони, данъчни и други тежести от когото трябва. С химикалка и корупция трябва да се краде, цивилизовано! На "диваците" като им писне, хващат оръжието да си калкулират сметките :))

15

Анонимен

преди 9 години

Страхотна избирателна система: С 800 гласа реални влизаш в парламента и представляваш 30 000 българи!!! "Пряка демокрация", та дрънка!

14

Шоп

преди 9 години

До ДИМОкратаПърво, личи ти, че си руснак.Второ, откъде накъде ще взимаш имуществото на хората с оръжие, бре?Ти нормален ли си?Да не би във Фашистка Русия това да е разрешено?

13

да се махат

преди 9 години

малцинствата след като се наричат други освен българи са просто хора с бг паспорт и гражданство. това не ги прави автоматично пълноправни граждани щом мацинствата се борят постоянно с мнозинствата кой от къде е, българите са от тук, за другите те си знаят

12

ДИМОкрата

преди 9 години

Не е нужно да си русофил или русофоб за да мразиш демокрацията. Всеки нормален българин мрази демокрация. Това е една химера утопия също комунизма дори и по зле. Демокрация значи викай коклкото си щеш, протестирай, но парите и властта са в богатите и там ще останат. Вземеш ли оръжие вече и се бориш срещу тях то тогава вече си терорист престъпник как ще се осмелиш да промениш живота има ти си заплаха за тях и по добре да те ликвидират. Ето това е демокрацията

11

Анонимен

преди 9 години

Първият народен представител в БГ парламента не е бат Сали, а Асен Христов, тогава от СДС, по времето на правителството на Иван Костов - оня същия, дето потърси политическо убежище в Англия, щото бил преследван от властта :)

10

Анонимен

преди 9 години

Внимание, внимание товарният влак за Полша и Германия потегля - моля всички роми да заемат местата си.

9

От пандиза

преди 9 години

Докато бат сали не го вкарат в 7-*** килия на северното крило, в централния, при Драго манафина таз държава няма да се оправи.

8

Анонимен

преди 9 години

Ето и този мрази демокрацията, от русофилите ще да е...

7

дo: 15

преди 9 години

Напротив , Дасикане Рома-християни ще отидат към Църквите , информирай се що е Дасикане Рома това са другите Роми тоест на Българите по точно на Християните

6

жоро с.

преди 9 години

самозабравил се, то по-добре кажи за тока, кражбите на който покровителстваш. както и колко законопроекта си внесъл като народен представител, хрантутен от данъкоплатеца. след това ще ръсиш мъдрости и ще защитаваш "онеправданите".

5

Папата

преди 9 години

Бат Сали премиер....

4

Анонимен

преди 9 години

Този защо не е подсъдим?

3

Анонимен

преди 9 години

Никой няма нищо против хората от който и да било етнос, но прекалено много са жертвите точно на този етнос. По селата всеки знае и вижда какво се случва. В нашия вход има едно семейство доста култивирано спрямо гетата, обаче те си включиха жичка към входното осветление да крадат ток, който ние ще платим, те не дават таксите за поддръжка, те поправяха коли пред входа и течаха всякакви масла. Няма как да се изкажеш ласкаво. Каквито ще да са ако не спазват правилата и нормите никой не ги харесва.

2

Анонимен

преди 9 години

много се говори за техните традиции, но защо тогава не спазват най-голямата си - чергарските племена непрекъснато се преселват, от място на място, от страна в страна. крайно време е да бъдат подсетени да я спазят. аман.

1

Анонимен

преди 9 години

Имате грешка. Цветелин Кънчев е първия.