15

Продължение #2

преди 9 години

Пропуснах да добавя, че CIA нямат нищо общо с тези, абсолютно несвързани помежду си нещастни случаи. Това те потвърдиха най-отговорно в независимите от Русия масови медии на западното полукълбо седмици, а в някои случаи и месеци преди въпросните събития. Официални говорители на всеуведомената интелигентна организация са поднесли своите съболезнования на опечалените близки на покосените в случайните нещастни случаи (за разлика от радетеля за човешки свободи, Немцов). Покой на душите им! Амин! CIA

14

До Елка

преди 9 години

Ян. 29: Бивш председател на местната власт в региона Харков, Алексей Kolesnik, се обеси.Feb. 24: Станислав Мелник, член на опозиционната партия (Partia Regionov), се застрелял.Feb. 25: Кметът на Мелитопол, Сергей Валтер, се обеси няколко часа преди процеса срещу него.Feb. 26: Александер Бродюга, заместник-директор на полицията Мелитопол, бе намерен мъртъв в гаража си.Feb. 26: Alexander Peklushenko, бивш член на украинския парламент, и бивш кмет на Zaporizhi, бе открит застрелян.

13

Анонимен

преди 9 години

не московчани , а просто 200 човека...35 любовници, 12 секретарки, 5 законни и незаконни съпруги, сюрия сополиви дечица /така и не видели баща си и които майките ги научили да плачат и викат "На кого ни оставяш, тате! Как ще делим милионите, скъпи татко! ". Присъства лично и американския посланик с представители на ЦРУ с голям букет. На него пишеше :" На нашия верен скъп /ама много скъп/ другар". Последва скромен банкет с пуканки и кока кола.

12

Анонимен

преди 9 години

неговата мечта за една свободна Русия - за която той загина на барикадата със сабя , отблъсквайки пълчищата тоталитаристи. Той бе издигнал светло знаме, на което пишеше: " Келепир или смърт!" Отиде си един скромен милионер, борец за свободата на руския народ - свободата да го обират чуждите банкери.

11

Волга

преди 9 години

В Русия нищо не се говори за България, а в българската преса не може да се прочете нищо, освен плювки срещу Русия!За Немцов вече и опозицията не си спомня, а трите му жени и любовницата с 10месечно бебе-негов син, вече се съдят за наследство и обвиняват украинската любовница в убийството му!Това е истината!Всички крадци и мошеници като ги пипнат стават опозиция и са под западна закрила

10

Анонимен

преди 9 години

Да публикувате нещо за изгорялата руска атомна подводница?Ако може,разбира се!Или ви е страх да не ви изритат от работа ли,ДНЕС!

9

Анонимен

преди 9 години

И като са се поклонили какво? Разклатиха стола на Путин ли? 100-200 човека са огромна заплаха просто!

8

явно се обезценява

преди 9 години

Долара стремително пада срещу Рублата. И зариди това са се събрали толкова малко предатели. Ужасс след като се оказа че умрелият плейбой имал стадо с деца което се увелучавали с часове.

7

Анонимен

преди 9 години

не московчани , а просто 200 човека...

6

Анонимен

преди 9 години

Пред мавзолея на *** едно цвете няма да положат ,понеже няма да имат с какво да си го купят.

5

Анонимен

преди 9 години

Сорос им е платил да направят този пошъл митинг

4

Анонимен

преди 9 години

Kolko li struva tozi buket, podnesen ot bedna ruska opositsionerka?

3

Анонимен

преди 9 години

Кога ще намерят поръчителя на убииството ?

2

ОФ

преди 9 години

Московските майдауни подготвят нов "Марш на мира и свободата" на 19.04.2015 от 14:00 с последващ митинг на Площада на Революцията от 16:00. Няма искания към властта, но с надежда за евентуални провокации и възможна ескалация.

1

Анонимен

преди 9 години

За ужас на джуджи.