262

българин

преди 9 години

Виждам от коментарите, че и българските *** не спят. Колко ви плащат, за да предавате родината си - по 30 рубли на коментар ли?

261

Анонимен

преди 9 години

До 11Oще по-зле, след като е украинска фамилия :)Нали уж вие руските *** разказвате как нямало украинци, как нямало украински народ, как нямало украинска държава. Пък сега изведнъж... украинска била фамилията!Ха сега де!

260

Българин

преди 9 години

Голяма новина-няма що! По-пропагандистка про-американска статия скоро не бях чел! Че нали троленето е изобретение точно на ЦРУ.И цялостната анти-руска кампания в последните месеци и години в "свободните" т.е. олигархични западни медии е централизирана. Каква беше преди 30 и няколко години Клеър Стърлинг, дето измисляше всякакви анти-български пасквили, само и само да ни очерни? "Свободна" журналистка? Ай, сиктир! Свободна! Колкото е "свободна" и Свободната сирийска армия и укр "Свобода".

259

скорпиона

преди 9 години

Не съм *** и ще бъда кратък - Мутрата да си ходи, заедно с цялото си обкръжение от *** в парламента, които гласуваха за дълга и базите. В противен случай България върви към гражданскса и международна война.

258

11

преди 9 години

Савчук не е руска фамилия,а украинска. Поне да бяхте се постарали да измислили подходящо.

257

амиии

преди 9 години

Най-важната новина! Сигурно ответната страна не върши същото!

256

брей

преди 9 години

"руски или въобще славянски филм" хахахаххахаха бе, тука с какво се друсате?

255

брей брей въй

преди 9 години

Ай , а колко *** си имат в *** хахах ей ги , долу. некви безплатни са им, щото просто са кухи *** и без пари са навити хахах! "Ще победим, щот пием пойчее водка" хахаха

254

брей

преди 9 години

Ще припадна хахахах откриха топлата водЪ хахах

253

Анонимен

преди 9 години

Предполагам, че ако в Русия Путин го хвалят както тука нашето слънце, трябва много да го мразят хората. хахахахаА у нас отдавна вече не са пускали руски или въобще славянски филм - само американски, турски и индийски-ромски филми. Пълна свобода и демакрация сме няма що.

252

Анонимен

преди 9 години

Вярвам че е така, след като са нападнати от *** армия трябва да им отговорят с *** армия. Иначе става като в България Пауновчетата унищожиха БСП, Атака... С тия новини *** ни дава основание да видим и родната тролска ***. Руснаците да мислят за руската. Свободата на мисълта е дефицитна стока във фасадната ни демокрация.пп а Путин обажда ли се по студията, като диалога започва журналиста - Добро утро, а Путин отговаря Добър ден, и така хиляда пъти...*** харен човек си.

251

Иван Сотиров

преди 9 години

Ей , неможе да бъде а "Газелата " от герб за нея нищо не казвате ?? И всичко наред. Няма да се оправим . Поне не както хората.

250

Спас

преди 9 години

ДО 408Както върви рублата и ти скоро ще ги трупаш, за сметка на зелените тапети!:))))))

249

Даниел

преди 9 години

И той Путин точно тая ще сложи да му води пропагандата, защото то неговите хора са се изчерпили и е решил да пуска обяви в Европейския съюз, че търси *** на заплата

248

Спонги

преди 9 години

До Анонимен 413Ха хах ахахахаха. Голям оптимист си. Червените бетонни глави са способни на многоооо, ама много по-голяма тъпота.

247

Спас

преди 9 години

...................и още нещо!!! Нека *** да ни напише статия за украинската, гнусна, фашистка хунта и ако на следващия ден е на работа, ще повярваме частично на тази новина!!!:)))))))))))

246

Спас

преди 9 години

Взеха решение, отпуснаха пари и почнаха!!!:))) Ние не сме слепи. Достатъчно е само да гледаме. Не ни трябват платени статии от ЕС и САЩ!!! Сега съм сигурен, че тази "честна" и "добра" "дама" работи на добра хамериканска заплата!!!!:)))))) За първата от 40-50 хил. рубли, няма да говорим, защото е "ИЗМИШЛЬОТИНА"!!!!! НЕКА ДА СИ ПОКАЖЕ ФИШОВЕТЕ И ДА НИ ОБЯСНИ, КАК СЕ ПРЕХРАНВА В МОМЕНТА!!!!!!!!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

245

Анонимен

преди 9 години

ХАХ! Ами вие ако си мислите че само там е така много се лъжете!

244

Анонимен

преди 9 години

Рубладжиите са *** до един, няма как да си толкова откровенно ***,че да подкрепяш Путля без да ти плащат

243

А

преди 9 години

Джон - войник в информационната война срещу Русия. Мажьт е платен " *** " в информационната пропаганда на САЩ и Брюксел. Пишел абсолютни глупости, точно като за промитите мозъци на своите читатели ....