13

нов РИМ

преди 9 години

Моето Царство не е от този Свят. Така казва Царят на царете,Сина на Бог,живото БОЖЕСТВЕНО СЛОВО.Който има уши да слуша,който има очи да гледа. РИМ е империя създадена чрез много кръв. Християнството е религия,която обединява хората чрез любовта. ДНЕС ЗАПОЧВА НОВ ЕТАП В РАЗВИТИЕТО НА НОВИЯ РИМ.КАЖАТ ЛИ ВИ, УБИВАЙ! ХВЪРЛЕТЕ ОРЪЖИЕТО В КРАКАТА. НЕ СЕ ПЛАШЕТЕ ОТ СМЪРТТА.ПО-ДОБРЕ МЪРТЪВ В ТОЗИ СВЯТ,НО ЖИВ В ОНЗИ.

12

Анонимен

преди 9 години

Тая МАЙ работи за хелзинския комитет!

11

нов РИМ 1

преди 9 години

Българите изоставиха християнските ценностти. Избраха Американските :)Погледнете отвъд времето и ще видите как двате най-велики сили на планетата са се хванали за гушите. Няма значение,кой ще победи. Путин или Обама?Царят идва и дори АТЕИСТИТЕ ще му се поклонят. Макар и да беше провесен на кръстта и привидно да изгуби битката. Всъщност спечели ВОЙНАТА. РИМ СЕ ПОКЛОНИ НА СЛОВОТО(не случайно Иисус не е написал и една буква).Скоро ще има нова империя след жестоки битки ще се издигне новия РИМ.

10

Шлайфер

преди 9 години

Цоинистко-кабалистка мумия. Целта- объркване и разрушаване устоите на обществото. Смята се за посветена, ама добре че е въртела дуду..и на някой от Холивуд та да чуе света за нея.

9

пена

преди 9 години

Мадуна едва ли е виждала обществото на простосмъртните в последните 40 години. Да не дава акъл тая лелка...

8

Анонимен

преди 9 години

да се направи една статистика какъв е процента на жените и мъжете които работят в институции, банки , офиси , администрации ... и тогава да си говорим за дискриминиция ..

7

ВЪЗРОДИТЕЛЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

БРРЕЕЙ...потопих ме се тотално в, женската действителност!...Ноо видиш ли, пак сексизъм, към женското начало!?%8?!..V!?!?+...Всъщност, дискриминацията върви с обратна прогресия....Но баба Мадж, освен нуждата, от реклама. Явно, вече "я перка" и склерозата!...

6

Джедай Мастър

преди 9 години

Много разбира баба Дона от сексизъм, хора като нея са толкова откъснати от обикновения живот и не усещат колко са смешни с подобни коментари, направени общо-взето самоцелно, за да изглеждат интересни.

5

до 2

преди 9 години

До Анонимен в тяло изглежда добре ,само в лице не- ама отива към60 год ,така че- нормално.И пак това доказва думите й -колко дърти пръча на 60 -70 години не спират да облъчват публиката с присъствието си ,на теб като ти пречи не я гледай .бе ''пич'' и си пуфти ,сигурно си по противен и от нея .Ама тя има повече фенове от теб ..:)

4

Анонимен

преди 9 години

"Според певицата жените продължават да бъдат дискриминирани"Голям праз. Досега умна и можеща жена не съм виждал да я дискриминират. Виж, тъпите и комплексирани - не ги траят, даже и да са мъже.

3

Анонимен

преди 9 години

Жените пък напоследък имат повече права и от мъжете и ако са хубави ги лансират навсякъде. Айде стига е ревала тази.

2

Анонимен

преди 9 години

таа не спира да е мега противна! Пфуууу...на мумия мяза и пак се показва да плаши хората!

1

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Предпочитам Лейди Мадона на Битълс,от Мадона на...Чиконе.