30

Анонимен

преди 9 години

Винаги ми е било странно, че България изнася ел.енергия в пъти по-евтина за съседните страни. А дере в три кожи от собствена икономика.

29

observer

преди 9 години

На БГ бизнесмените ще им кажа следното -абе др. вие какво още искате -ниски данъци или никакви ,заплатите не ги коментирам щото на всички е ясно какви са,осигуровки да не говорим.А като ви види човек колите и къщите и яхтите и вилите и метресите и вс.останало явно не сте толкова зле.Така че вместо да ревете харчете печалбата си за нови технологии и производства с ниска енергоемкост.Довиждане

28

оцеляваща българка

преди 9 години

МНОГО АДМИНИСТРАЦИЯ И МНОГО ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ...И АЗ СЪМ ДА СИ ВНАСЯТ КАТО ВСИЧКИ ОСИГУРОВКИТЕ-БЪЛГАРИЯ Е БЕДНА И НЕ МОЖЕ ПО ТОВА ДА ПОДРАЖАВА НА ВОДЕЩИТЕ СЪС СИЛНА ИКОНОМИКА ДЪРЖАВИ....ТАЗИ ТЕНДЕНЦИЯ ,ДА СЕ УВЕЛИЧАВА ДЪРЖАВНИЯ АПАРАТ,СЪСИПА ПО СИЛНИ ОТ БЪЛГАРИЯ,А В БЪЛГАРИЯ КОЛКОТО НАРОДЪТ Е ЗЛЕ ,ОТ МНОГО ГОДИНИ,ОЩЕ ПОВЕЧЕ ГО ЗАКОПАВАТЕ С ИЗМИСЛЕНИ НОВИ ДЪРЖАВНИ ДЛЪЖНОСТИ....(Т.Е.ХРАНТУТНИЦИ)

27

Анонимен

преди 9 години

Ей, сега Тато Втори ще ви намали цените. Утре ще излезе с указ и цените ще паднат. Споко.

26

Мислете бе!

преди 9 години

Ние го продаваме на тяхната НЕК с 20% по-евтино ама тя като си сложи печалбата и токът поскъпва.....България е с най-евтин ток! Македония не я броя тя е колкото София по население.Просто на едрия бизнес в Бг все друг му е крив-я заплатите са високи, я тока.....Мръсни крадци са!

25

Анонимен

преди 9 години

До политологАма чакай бе!Никой не отрича,че Бойко строи,то се вижда.Има обаче нещо дето пречи и народа не знае дали не му казват всико как пъдарите тормозят народа,или Бойко знае но се прави на луд?Много му е лесно да пита ''що не работите'',ама знае и пита или го лъжат?Да си погледне до последния чиновник хората в общините какви ги вършат и тогава да пита!

24

политолог

преди 9 години

Браво другари , как не ви омръзна над 50 години крадете сега Бойко ви виновен , че строи и работи в полза на обикновените хора . Ето ви само един пример: - Т.н. АЕЦ Белене още при Тодор Живков уж щеше да се строи , а до ден днешен само се краде. Нали не мислите , че някой можеше да попречи на строежа . Да обаче той е създаден точно за това , кражби и пак кражби . Ако не знаете попитайте Румен Овчаров , той е спец по тези работи . Да е жив и здрав Б.Борисов , опората на обикновените хора .

23

до анонимен 18

преди 9 години

Възможно ли е нереформираният субект на властта да предприеме реформи на средата, която го възпроизвежда? Аз считам, че това е невъзможно.

22

edin

преди 9 години

Какво един-език ли?

21

Анонимен

преди 9 години

Министър Москов, вместо да кара безработните да си продават 6-те декара ниви, за да си платят осигуровките, да си напълни НЗОК с осигуровките на държавните служители, платени лично от тях, а не от държавния бюджет. Бюджетът ще е значително облекчен и ще може да предложи на съкратените 30% да получат обезщетението за безработица, което им се полага наведнъж, ако започнат собствен бизнес и наемат 1 човек.

20

Папата

преди 9 години

Оплачете се в Чебурашия, тези и без това са техни слуги - сами нищо няма да направят по въпроса....

19

до номер 17

преди 9 години

Проблемът с тока е изключително ***. Има свободен пазар, бизнесът купува на него. Само дето след това държавата налага добавка, наречена "задължения към обществото" и цената отива с около 20% нагоре. При износа няма такава добавка. Тоест, ние помагаме на бизнеса на съседните държави като им продаваме евтин ток и съсипваме нашия бизнес със скъп ток.

18

Анонимен

преди 9 години

До internetlumpenЕ нали затова увеличават администрацията,за да имат гарантирани гласоподаватели.Съкратят ли я губят изборите.Иначе точно това което си написал трябва да се направи.

17

internetlumpen

преди 9 години

Основно правило.. даже направо (аксиома) закон е, че икономика не може да има без евтина енергия. И още, Икономика не се събужда с европрограми, а с намаляване на данъци, такси и изисквания към малкия бизнес. Това, обаче Лукарски не го е чувал. Съкратете 30% от държавните служители, а останалите да плащат сами осигуровките си, без компенсация на заплатите/на нас , недържавните служители, никой не ни ги компенсира/, защото следващия ви заем, няма да има кой да го изкара, за да му платите лихвите.

16

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 19Аплодисменти!Има един поне дето е в час,значи сме поне двама и не всичко е загубено!

15

Анонимен

преди 9 години

Разберете, всички производни на БКП то не могат да поведат страната. А те са Борисов, Цветанов, Цачева, Менда Стоянова, Лъчо Мозъка, Краси Велчев и т.н. все членове на Столетницата преди 10.11.89. Крадене и лъжи. Не споменавам но като тях вина имат Ив.Костов, Р.Овчаров, Станишев и Моника, Дъбов, и цялата кохорта комунисти - социалисти които мамеха и крадоха с десетилетия. Отчаянието и бедността един ден ще пламнат, нищо не е безкрайно което ще върне България в Средновековието.

14

ii

преди 9 години

Г-да, бизнесмени! Имам един въпрос : Нали тока също се произвежда от бизнеса, нали газа също се доставя от бизнеса? Защо не се съберете и разберете, ами се оплаквате?Или и вие го карате по инерция - щом другите реват, защо да не ревнем и ние...А, най-малкото пък, какво може да ви помогне Бойко в условията на пазарна икономика?

13

Анонимен

преди 9 години

До edinС мазоли съм и ако ти отвъртя един шамар ще се опикаш!

12

edin

преди 9 години

До 14 а ти с черно под ноктите ли си?

11

Анонимен

преди 9 години

За България не се предвижда развитие на икономика. Високите цени на тока и горивата са гаранция за това. Както и факта, че всички суровини се изнасят. За "концесиите" на метали пък нямам думи.То концесия си е *** дума, узаконен грабеж...