10

bros

преди 9 години

Ега ти и траверсите.... И т'ва ми било рок...

9

ИМПЕРИАЛИСТ до Гюро

преди 9 години

Не мисли българите за ***. Именно Вашия "доказан специалист" е един от факторите за незавидното състояние на БЪЛГАРСКАТА НАРОДНА МУЗИКА. Все пак в България трябва да се слуша предимно българска музика. Ако пък не разбирате ролята на музиката за израстването на една нация, признавам, че не мога да Ви помогна.

8

1

преди 9 години

Да идват но да извикат и Кани

7

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 9 години

От вонящото блато на музикалното статукво у нас, денонощно ни се натрапва, чалга, поп, рок, метъл и разбира се некадърно обработен фолклор с малки изключения. Интонационната среда в България, в момента не е Българската. Българщината ни е атакувана непрекъснато и от всякъде. Българският песенен фолклор е под ръководството на евреин, проф. Кауфман. Този могъщ извор за БЪЛГАРСКА МУЗИКА, българският фолклор, целенасочено се отравя и затлачва .

6

Анонимен

преди 9 години

А и нямат силикон е не се шият за пари....

5

Анонимен

преди 9 години

Сценично поведение, съответни костюми. Може би в името е обяснението

4

Анонимен

преди 9 години

Отвъд знамето и външния вид, тия момчета имат доста добри албуми, а и мисля, че не са повредени от хомо-модата, щото са отпреди нея. Външният вид понякога лъже.

3

Messi

преди 9 години

Не мога да разбера защо се изказват некомпетентни хора тука?!?!Това е една от най-великите рок групи!Гледайте си там "пранетата" и трайте...

2

Кончита Пръст

преди 9 години

Тези транссексуални дедовци са родоначалнците на... сещате се.

1

Анонимен

преди 9 години

До BURZUMНарича се "имидж", сценично поведение