33

Иван

преди 9 години

Някой тук вспоминава 1968 и 56,напишете за САЩ колко години има на саботажи и преврати по целия свят,Корея,Панама,Вьетнам,Гондурас,Никорагуа,Чили,Колумбия,Либерия,Египет,Ливия,Сърбия,Ирак,Сирия и още много,Фашаги долни.

32

Анонимен

преди 9 години

toq na snimkata gleda kato evrein , samo te sa takiva mazni i otvratiteni i gledat vse nechto da otkradnat

31

до # 11

преди 9 години

... ако не вЕрваш на това , което хората ти казват ето ти статистически показатели : " През 1990 България е на 27-мо място в света по Индекса на човешко развитие на ООН[58] (сравнено с 57-мо място през 2013 г.)[59]" (bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B0_%D1%80%D0%B5%D0%BF%D1%83%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B0_%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F)27-о място в индекса HDI по време на ония дето искаха "да ни затрият", а сега сме на 57-о ... хахах;)

30

Анонимен

преди 9 години

"Няма да позволя на никой посланик да ми казва къде да пътувам в чужбина", заяви Земан, "освен руския".Земан, помниш ли 1968?Ако ти не помниш, чешкият народ помни.

29

до # 11

преди 9 години

Ако беше само сляп и глух щеше да има надежда за тебе, но ти приятелю си индоктриниран и положението ти е не-спа-ся-е-мо. Според тебе тези, които "винаги са били против нас" са имали намерение да ни затрият , но вместо това, по стечение на случайни обстоятелства, ефекта за нацията ни е бил, че сме достигнали най-високата си численост, 100% грамотност, безплатно здравеопазване и образование на много високо ниво, пълна заетост, граждански ред, спокойствие и всички условия човек да отгледа деца ?

28

Анонимен

преди 9 години

Е, придържайте се към НАТО и ЕС за да имате сигурност. Каква наивност. Точно това е най-кофти за сигурността ви. Ще горим всички заради интереса на ***.

27

кан

преди 9 години

чешкият президент познава и зачита историята и работи за интересите на чешкия народ.адмирации за такова достойно поведение.

26

Анонимен

преди 9 години

американския посланик в Чехия е един чешки еврейн емигрант в сащ който са го спасили неговите родители благодарение на руснаците

25

Анонимен

преди 9 години

Европейските лидери, бойкотирайки 70-годишнината от победата на фашизма, доказват, че са проводници на нови фашистки идеи, този път лансирани от техния господар зад океана!Срам за Европа, която даде толкова жертви, а сега някакви мандатни чучела заради тлъстите си заплати плюят върху паметта на жертвите на фашизма и нацизма!Срам за вас, еврочиновници!

24

Анонимен

преди 9 години

***!

23

Анонимен

преди 9 години

Съдейки по минусите на вашингтонските лакеи, за тях е съвсем нормално американския посланик да командва президента на суверенна държава...

22

Анонимен

преди 9 години

"Няма да позволя на никой посланик да ми казва къде да пътувам в чужбина", заяви Земан.Ето това Росене се нарича Президент с главно П.А ти си утка с главно П.

21

по заповед

преди 9 години

По заповед на американския посланик в Прага, чешкият премиер Бохуслав Соботка направи забележка на чешкия президент Милош Земан, че не е изпълнил заповедта на американския посланик в Прага, в която му се забранява да ходи до Москва.

20

Герджиков

преди 9 години

Земан е руски агент

19

Kofti

преди 9 години

Amerikancite sa zagubili vsqkakva predstava kade se namirat ?! Interesno kakvo shte pravat s nash BOKO, koito im sprq 15-20 mlrd. za AEC-a :)

18

edno

преди 9 години

До до номер 6VAV WIKIPEDIA VSEKI EDIN MOGE DA SI PISHE ISTORII.

17

Ф.С.В

преди 9 години

Кой дестабилизира Украйна ? - ако върнем малко времето назад ще видим - Лукашенко (крадлата на милиарди включително и на газа от Русия за Европа)--Яценюк (евреин под прикритие слуга на САЩ)-- Кличко ( боксьор пратен от Меркел да прави партия и да става президент) и Порошенко (слуга на САЩ ) Украйнцкият народ не искаше "европейски ценности" и масова приватизация - сега вече е късно - Украйна е разделена и е в икономически колабс -бяло петно като Косово идеално за американски бази

16

don

преди 9 години

Навремемето Римската империя се разпаднала след притока на роби така учих ме по история.В момента американците искат да са световен лидер. ЕС отдавна лиже *** на Обама.Да ама не неможе сам някой да владе света историята го е доказала.по времто на студената война имаше две сили и подържнициГурбачов кот продаде на МИ 6 интересите на Комунизма в момента виждае какво ставаБългария вече е под Американско робство. Бойко сам се предаде да запази своето иманеКой ще ни освободи от Американци

15

Крис до 11

преди 9 години

Защо всички русофоби сте *** първо да попитам? И ти си научи историята, точно в уикипедия пише, че ако не е бил Сталин, сега щяхме да сме с откъснати територии, дадени на Румъния и Югославия. Забравяте ли берлинския конгрес? западът винаги е бил против нас, винаги. И не разбирам хората подкрепящи сащ, една страна воюваща по целия свят , на хиляди километри от територията си. Къде воюва Русия, освен около собствените си граници, къде отиде да "освобождава" , това ли е агресия?! Респект,Земан

14

Анонимен

преди 9 години

рядко се вижда по-мазна, хитра и надсмиваща се физиономия... човек само, като го погледне в демократичния поглед му идва да му удари един приклад в тила... лечение му е майката