39

pedro

преди 9 години

ВЯРНО Е !! МИЛИОНИ ХОРА СА УМРЕЛИ И ВСИЧКИТЕ СА ЯЛИ ПЪРЖОЛИ

38

Колята

преди 9 години

Дай да не ядем нищо освен домашни зеленчуци цял живот и да ни погребат в цветущо здраве на 103 годишна възраст! ***

37

ля ля

преди 9 години

а като е домашно ще ме хванете за .У..!!! тези хубави статийки които сте ги хванало от американската преса не са баш още стигнали до нашата храна на пазара! разбира се на път сме де разбира се защото тези *** от европейския союз и америка които влизат тук направо нямам думи! и без контрол разбира се!!!! а за полските стоки просто трябва да ги забранят!!!

36

Гочо

преди 9 години

Добре де!...Разбрах.

35

ЕК

преди 9 години

Статията е поръчана от правителството на бабуна Б.Б. - подготвят ни за глад , с препоръката да наблягаме на коприва и спанак , хита на сезона ...:)!!

34

!!!

преди 9 години

До Анонимен 28, това, че има некадърни и неграмотни докторя, които сами живеят наопаки на това, което са учили /или би трябвало да са учили/, не е причина поне разумните хора да я карат по този начин. Разумният човек внимава какво си слага в устата винаги. Здравето си е във вашите ръце.

33

.

преди 9 години

До Гост 31,не е задължително да са натъпкани с "нитрати и химия". докато животинските белтъчини следва да се ограничат на максимум 50 гр. дневно, дори според СЗО, но хората прекаляват, поради което още на 40 години са се сбабичкосали и страдат от куп хронични заболявания.

32

Аврамов

преди 9 години

Дори и неособено вярващите учени потвърждават, че постът е духовно и телесно полезен.Народът обаче не пости и затова болниците, аптеките и гробищата са пълни.

31

Копирам :

преди 9 години

Оксидирането е химичен процес, който няма как да се "прикрепи" към месото. И Анадолу медицински център явно е много престижен, само дето в научните среди е абсолютно неизвестен.:-) Не е ли ясно каква е статията - *** !

30

Ivan Grozni

преди 9 години

За да ловиш в гората се искат 1 куп разрешителни и да си в ловна дружина... много Робин Худ си гледал, но от там поне ее вярно, че бракониерството се преследва от закона освен ако неси политик или мутра с връзки, където трябва... отделно животните по фермите са отгледани спецдиално за това, както и хората са специално отгледанио д а бъдат офце на един мкнго тесен кръг "хора"... такава е йеаррхията ако не ти харесва... си тегли ножа, че на земята навсякъде е така...

29

Анонимен

преди 9 години

А бе д...а вашта м. Като сте толкова ербаб, защо не си уловите нещо от гората ами чакате на кланиците да го направят вместо вас. Повечето дето си похапват сладко-сладко месце няма да смеят да убият и едно животно. Само при вида ще се издрайфате.

28

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНовата директива ще е, че ни задължават да отглеждаме само лицензирани земеделски култури и евентуално животи. Такива, които са патентовани от компании като Монсанто и сие. За да контролираш напълно хората трябва да контролираш основното необходимо за съществуването им. Ще забранят отглеждането в домашни условия на животни за храна, след което и някои видове земеделски култури. Ще стане бавно и на етапи, но ще го направят.

27

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 28Ами ти отивай и живей в пещера бе умнико,защо живееш в апартамент,че и пеш ходи :))

26

Гост

преди 9 години

Яжте плодове и зеленчуци, натъпкани с нитрати и химия! Много по-полезни от някакво си там месо! И са богати - всички витамини от Менделеевата таблица ги има!

25

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 30Коментара е за анонимен 28

24

Анонимен

преди 9 години

Абе то докторите също така казват че пушенето и пиенето убива,ама почти всички пушат и пият :)

23

Анонимен

преди 9 години

Ако наистина мислите, че е нормално да се яде месо, уловете плячката с голи ръца и зъби и я изяжте сурова, без обработка, без подправки, без сосове.ТОГАВА МИ КАЖЕТЕ, ЧЕ ХАРЕСВАТЕ ВКУСА НА МЕСОТО!!!

22

Анонимен

преди 9 години

Да очакваме ли новата евродиректива,която ще ни задължава да пасем,защото това ще е добре за здравето ни :))))

21

Касап Гочо

преди 9 години

Айде не остана, още 5 дена живот за агънцата!

20

Анонимен

преди 9 години

Много интересно защо природата е създала хищниците с къса храносмилателна система, а пък нас с дълга. Да ви кажа ли? За да може промити мозъци като вас да ви гние месото по 48 часа в червата, а на хищниците да излиза много скоро след поемането.