134

украинец

преди 9 години

До rusnak---------------------Русините имат толкова общо с руснаците,колкото морското свинче има с морето.Това е етнос близък до чехите.В тези краища татари и техните роби-руснаците,никога не са живели.

133

пенко

преди 9 години

Иска ни се да има националност американец -ама няма!!! Заробени индианци от север до юг! А руснаците в един момент са" преебали" наречените от теб "татари"... после наречените от теб "французи"...после наречените от теб " немаци"... после дали на японците да секат дървен материал ,на територия доста по-голяма от България и японите кръстили един пикап " ТУНДРА"... аха така е ... 7-8 и ще си паднал или паднала! Раз,два ,три ,четири ...

132

Шаран -БГ

преди 9 години

Браво на 1234 /коментар 163/. На Вас история да не Ви е преподавал проф. Божидар Димитров?

131

1234

преди 9 години

Няма такава националност "руснак"Понятието е измислено от немската принцеса Екатерина Втора и с него тя събира масата "славянска" *** *** ,бивши татарски роби.Името е директно откраднато от немско-скандинавското племе "рос"или"рус" управлявало преди татарите,въпросната маса полуживотни.Самото понятие "славяни" означава "роби",каквито са и досега

130

rusnak

преди 9 години

Укрите са прости руски провинионалисти сепаратисти!

129

rusnak

преди 9 години

Русините са най-западнте руски племена. Първите изтребвани в австрийски концлагери още в 1914 година. Помним и не сме забравили..

128

до 159

преди 9 години

Украинецът лъже най-безобразно! Донбас се вдигна, защото преследваха всичко руско! Направиха така, че да противопоставят руснаци срещу руснаци, заради икономически интереси.Мисля, че сметките им ще излязат криви.

127

украинец

преди 9 години

Никъкъв език не е забраняван никога в Украина.Това да не ви е фашистка Русия ?

126

Анонимен

преди 9 години

До украинец Я лъжеца пак се появи. Научи ли най-после дали властта в Киев е забранила българският език или е руска пропаганда ?

125

Анонимен

преди 9 години

Защо *** се засягат?!Трябва да сте широко скроени и да приемате критики!Като казвам, че си измисляте, имам предвид освен тази, още много статии, в които се пипат неща от рода - един човек, едно семейство, един там ми каза, че Русия пропагандира, Русия ограбва, Русия напада, анексира, убива и т.н.Ще повторя - като ви критикувам, това имам предвид - новини от този сорт - един ми каза, едни хора написаха и т.н.Комунистическо е да изтриете на човек мислите, ако не нарушават етичните пра

124

украинец

преди 9 години

До ***.------------------Абсолютно точна статия,браво на ***.Путин се опитва с неговите КГБ -еъски методи да сее раздор в Украина,раздор между Европа и САЩ.Най интересното и смешното е че чрез вярното си перхидролено псе се опитва да сее раздор и в България.Тъпия милиционер си мисли че народа български ще се дигне,ще излезе от НАТО и ЕС и ще припне в Евразия.Баахти тъпия милиционер !

123

sep

преди 9 години

То , щото украинското общество е много задружно, та руската пропаганда го раздаляла.Плни глопости, и то български.

122

яао

преди 9 години

че и ББ ни дели на южна и северна България.

121

Анонимен

преди 9 години

Русините са православни и са проруски настроени.Етническите унгарци са католици и са точно на обратната страна! Но в днешно време след всичко което им се случи мисля че всички вече са за ЕС. Работил съм с такива хора и мога да ви кажа,че унгарците са с една идея по европейци от русините /те русините се самонаричат закарпатчици/Главен град на закарпатчиците е Ужгород.

120

а така

преди 9 години

руснаците са най - голямата работа в света . Открили са Америка, дънките и доларите .Ако не бяха рашките сега нямаше да има простотия и демагогия .Ако я нямаше Киевска рус нямаше да ги има и тези пияни бандити . Всичко е направено само от империята Раша

119

аа

преди 9 години

да

118

Анонимен

преди 9 години

"Как руски медии измислят етнически сепаратизъм в Украйна" - как зад глупостите на тема Русия стои най често подписа на ***

117

Одисей 3

преди 9 години

До Test Мисля,че Русинска общнокт са области с предимно руско население и да речем словашко. Например градовете Ужгород, Мукачево, Белгород и др.

116

Test

преди 9 години

Какава е тази ''Русинска общност'' бе другари?

115

Елка

преди 9 години

Днес *** отново избухна с поредна доза лепкава манипулация. ***, душко, Няма смисъл да ни убеждаваш колко са лоши тези или онези. Няма да ни убедиш, че си струва да даваме живота си за американо-европейските ***. *** кво ще кажеш теб да те мобилизираме и да те пратим с тумба гейове да защитаваш евроатлантическите ценности в Украина ? С този ентусиазъм може и старшинка да те направят.