33

Той е

преди 9 години

Супер, сега требе да тръгнат към Гейропата, там има бая материал за трепане!

32

подкрепям!

преди 9 години

В изброените случай от Ислямска държава са абсолютно прави! Въпреки, че съм християнин ги подкрепям напълно. Трябва да се спазва морал в живота. Добре са решили, със строги наказания да наложат спазването на морала. Щом не става доброволно, ще стане насила. Иначе ще стане Содом и Гомор по земята.

31

Анонимен

преди 9 години

Поредният диктаторски режим и банда жадни за власт дребни човеченца. Колко ли време човечеството ще просъществува изобщо?

30

Анонимен

преди 9 години

Айде сега всички религиозни *** да обуват потурите и да заминават за "ислямска държава", да живеят правдиво в щастие и благодат!

29

Анонимен

преди 9 години

Нямат бъдеще със забрани. Колкото и Американците да ги поддържат с пари и оръжие

28

Ь

преди 9 години

До ИсторикАбе ти хубаво помниш какво е било по времето на Тодор Живков, но нного подличко пропускаш факта, че от няколко години, в почти целия ЕС забраниха пушенето. Та явно Ислямска държава прилагат и някои евроатланически ценности.

27

Историк

преди 9 години

Аз като се замисля и по времето на др. Живков имаше подобни забрани у нас ... може в ИДИЛ да има някои възпитаници - учили в България през въпросното време и сега да прилагат "челния опит".

26

Анонимен

преди 9 години

29,Комунистите забраниха ред други празници. Ако се поинтересуваш ще намериш интересни факти. Дори Студентският празник известно време е бил забранен, после зорлем са го възстановили, но са го свързвали с разни ремсистки изяви.Не ми се говори пък за разрушени паметници или за такива, от чиито постаменти са били свалени статуите на известни наши филантропи-патриоти, та същите тези постаменти да се ползват за паметник на Васил Коларов и други подобни.

25

Генерал Гадорян О. З

преди 9 години

А кога и кой ще забрани Ислямска държава. По точно тя е Ислямски Халифат, разбирай ***!!!

24

Анонимен

преди 9 години

През 1943 г. фашисткото правителство забранява отбелязването на 24 май! Комунистите възстановиха празника! Факт, соросоидчета!

23

койчо

преди 9 години

И ние трябва да се върнем към старите вълнени потури. В миналото мъжете носеха потури и в тях криеха мъ..ри, сега носят дънки и в тях дренки! Това на майтап, разбира се!

22

Анонимен

преди 9 години

Нали знаете лафа за дънките и потурите. В дънките имало трънки, а в потурите - ехеейй!

21

Вкусно Теле

преди 9 години

а ракията дали е забранена

20

За дънките

преди 9 години

На студентите се казваше, че не е желателно на 24 май да идват на манифестация с дънки, не не ги връщаха заради такава дреха.Знам от родителите си, че през 60-те години, около събитията в Чехословакия, някои партийни секретари са казвали на така наречените открити партийни събрания, че не е редно на работа да се ходи с дънки, защото те били форма на разлагащо западно влияние. "Открито партийно събрание" е това, на което са бивали поканени да присъстват и хора, които не са членове на БКП.

19

До 16

преди 9 години

Не знам какво точно имаш предвид.Дънкови облекла се произвеждаха и от наши предприятия, вносни се продаваха в Кореком. Маркови дънки имаха много хора, защото доста народ работеше в чужбина - носеха оттам за себе си и за продаване тук. Тираджиите внасяха и продаваха на черно хиляди чифтове-менте на известни марки, някои с учудващо добро качество.Беше забранено на момчетата в гимназията да носят дънки вместо униформени панталони, но само в училище. На студентите се казваше, че не е желателно....

18

Валентин

преди 9 години

До Анонимен 4А ти за Ада там дим и огън винаги има хе-хе-хе

17

ИД има концепция

преди 9 години

за морал и се опитва да я наложи поне в рамките на териториите, над които има контрол. Решили са, че тесните дънки са вредни за морала и ги забраняват.Обаче аз питам, защо в Пазарджик има същества с фереджета, след като там - в махалата на онзи етнос, бяха извършени толкова много престъпления (включително и онова с бременната жена, изнасилена от над 70 души), а в последно време се проповядват и идеите на ИД?Под фередже може да скрие и опасен престъпник. Лицата трябва да са открити!

16

Другарката

преди 9 години

До 19"през 85-та имах дънкено яке..."Ти от кое село си? На нормален български език се казва "дънкови" якета.

15

Анонимен

преди 9 години

Бойко забрани пътуването до Гърция за Пасха! Ислямска даржава!

14

Анонимен

преди 9 години

При Тодор Живков дънките бяха забранени! И правилно!