19

Майстора на Кифлите

преди 9 години

Брей, за да се направи един козунак от 450 грама били нужни 4 часа. Аз тогава съм ударник, за 4 часа правя два козунака по 650 грама. И то в домашни условия. Най-важното за хубавия козунак е качественото и силно брашно. Има една марка дето я ползват масово по фурните, ама да не я казвам, че ще стане реклама... рядко се намира в малки разфасофки.

18

Бургас

преди 9 години

Учудвам се на последното изречение.Според мен-годност 10 дни има консерванти.Винаги правя домашен козунак и на третия ден(око не сме го изяли) вече започва да поизсъхва.Вярно е-повечко труд но си заслужава.

17

анонимен

преди 9 години

отидох с лупа в карфур козунак 400 гр 99 ст от видин козунак 400 гр от добрич2-49 лв козунак от добрич 400 гр 2-99 лв и останалите козунаци от хасково коитоядем цяла година козуначен микс захар яйчен прах сухо мляко при толкова яйца отполша и при вдигнати квоти за млякото искам довечера по тв да излезе някой от смешнитеим асоциации и да обясни това което съм написала на чист бълг език

16

Марков

преди 9 години

Жалкото е че ги правят с маргарин вместо с масло или мас както и с заместители на яйца. Иначе знаеш ли кога ще са по 2 лева?! Никога! Ако съм сигурен, че някъде ги правят БЕЗ маргарин и с яйца, ще платя и двойно. А в домашни условия не си заслужава, но заслужава или не, поне знам с какво са направени. Затова пак ще сме с домашни!Весели празници на всички и НЕ ЯЖТЕ МАРГАРИН!!!

15

Валентин

преди 9 години

До ллл 4Ти от де знаеш може Интернет и Компютъра да са в работата ааа?!?

14

Анонимен

преди 9 години

Купешките козунаци са набухватели, яко подсладители, жълта боя и поръсени със захар за фасон. В някои от тях слагат и по три, четири стафидки.

13

me

преди 9 години

Най-хубавият козунак е домашният. Вярно, отнема си цял ден обгрижване, обаче пък кефът да си го изядеш след това е несравним. Дори и да не е станал идеален, пак е вкусен, защото си вложил много любов и нежност в него. И да, домашните козунаци обикновено са по-тежки, първо защото продуктите са истински и второ, защото едва ли някой има силата да го меси колкото машина.

12

Анонимен

преди 9 години

На мен ми отнема 3 часа.

11

Стършел

преди 9 години

Повече от 4 часа се изискват за приготвянето на домашен козук....зависи и от количеството.

10

Анонимен

преди 9 години

Козунак в хлебопекарна се става най-обикновен сладък хляб.Няма такъв филм.И все пак по-добре от купен такъв.

9

zeus

преди 9 години

Какви четири часа в кухнята, слагам продуктите в хлебопекарната и след 3,5 часа имам истински козунак, кеф ти със стафиди, кеф ти с локум, само натурални продукти.

8

ауслендър

преди 9 години

Купувам си от бекерея немски козунаци на 3,50 ? което е средна цена, но има странен вкус , докарва и на хляб а е със стафиди и зелен фъстък :) Много различен от българския , но и някак си автентичен ми се струва.

7

й

преди 9 години

*** от магазин с е-та и консерванти

6

darko

преди 9 години

nai-hubav kozunak - v stratos

5

Анонимен

преди 9 години

Правенето на козунак е висш пилотаж в сладкарството.Но, за да замирише на козунак , домашни козуначни кифлички може да спретне всяка уважаваща себе си домакиня

4

Анонимен

преди 9 години

Няма по-вкусно нещо от домашния козунак.

3

ллл

преди 9 години

До "300 лева заплата" "Никакъв пари нема" ..., а за интернет и компютър ИМА ?

2

300 leva zaplata

преди 9 години

Никакъв,пари НЕМА.

1

Дари

преди 9 години

Директно от фурната!!!