11

Анонимен

преди 9 години

Тази година излиза Windows 10, разгледах подобренията и отзивите за тях от тест версията и мога да кажа, че що се отнася до операционни системи Microsoft са си бетонирали първото място поне за още 3-4 години. Така мисля аз.

10

Шоп

преди 9 години

Следващия ми компутор е Апел, омразна ми тоя гейтски уиндос, те това е.

9

хитрец

преди 9 години

В математическият свят най-много се споменава на Куши майката,в компютърния-на Бил Гейтс,а Уиндоуса е известен като Бозата!!:)))

8

Отчето

преди 9 години

Microsoft е религия, престанете да богохулствате!

7

usa

преди 9 години

До Анонименабе ***, научи се на български и тогава давай съвети!

6

Х

преди 9 години

До Джедай Мастър,Microsoft по моя личен опит, слушат потребителите си доста повече от Google или Apple. Като за начало мога да ти кажа, че поне четат формите за обратна връзка, за разлика от другите 2 компании.

5

питам

преди 9 години

Бил Гейтс осаката сумати африкански деца с лъжливата благотворителност, което е основно за ВАКСИНИ, или по-точно тестове на фарм. индустрията. Това е общоизвестно.Защо не подпомогна земеделието? Защо не построи съоръжения, с които може да се извлича вода от подпочвени източници?? и така нататък, и така нататък...

4

Огич

преди 9 години

Компанията обмисля начини как ДА свали Apple от върха...... ЕЙ ДНЕС.БГ ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ, ПОСТОЯННО ВИЖДАМ КАК ИЗПУСКАТЕ ЦЕЛИ ДУМИ....ХАЙДЕ ПО-СЕРИОЗНО, МОЛЯ ВИ.....

3

Джедай Мастър

преди 9 години

На първо място да започне да слуша потребителите си и да не им налага насила продукти, които те ненавиждат - като метро интерфейса, скайп с балони като за деца, жалката им търсачка Бинг и ИЕ, които с всеки ъпдейт се чудят как да ти променят настройките и да се включват по дифолт.

2

Анонимен

преди 9 години

Майкросфт е мразена компания ..

1

Анонимен

преди 9 години

edin polezen sivet Maykil ni6to nemoje6 da svali6 vsqko ne6to si ima na4alo i kray to4ka po viprosa