53

Ицик

преди 9 години

Нетаняхуу ,толкова си "уважаван" че твоите шефове масоните дори не са ти съобщили какъв е плана.Едно е да убиеш невъоръжен човек,друго е да го оставиш да вземе пушката и след това да го застреляш. Загряваш ли!!!

52

Анонимен

преди 9 години

До 70: А, бе, човек, не знам къде живееш. В момента е политически коректно да се плюе срещу евреите в целия запад. Не четете ли чужди медии? Пробвай срещу мюсюлмани и виж какво става. Програмата работи успешно и овцете блеят.

51

Ангел

преди 9 години

Е нали в Споразумението гласи че Иран няма право да създава атомни бомби а само да използва ядрения материал за икономически цели.Договор който Иран ще наруши и това ще даде повод да света да ги разкатае.Какво недоволства Нетаняху!

50

Sponge Bob

преди 9 години

Kато чета анти-семитските коментари тука сякаш съм попаднал в арабски сайт! Мислех че само арабите мразят евреите толкова. Помислете си каква е ползата на Европа от Иран с ядрени оръжия. Ако го няма Израел, наистина ще настъпи мир и щастие в Близкия Изток? Питам се колко хора тук са реално живели с евреи и с религиозни араби. Боя се за бъдещето на България и Европа ако всички мислят като вас.

49

Анонимен

преди 9 години

Евреите са като "ромите" имат само права и никакви задължения!Могат да се говорят каквото иска, да обвиняват всички и да са недосегаеми.Ако някой каже нещо против тях ( 100% винаги е истина), веднага го обявяват за антисемит, а и с наглите закони срещу антисемитизма ще влезеш в затвора. Егати демокрацията!!!

48

Сандо

преди 9 години

е браво на вас - вижте 58 пак, няма ли някои да пита - и що 7 камили ?

47

Анонимен

преди 9 години

Гузен, негонен бяга

46

Анонимен

преди 9 години

"Ядрената програма е световен проблем, заяви Нетаняху"Не, не е световен, проблемът си е само ваш.

45

Анонимен

преди 9 години

Ако ги няма евреите по-добър ли ще бъде света?

44

PERSIAN POWER

преди 9 години

Izrael razbra che interesite na Amerika sa nad priyatelskite otnosheniya! S Iran USA pecheli novi pazari...novi priyateli...eftini surovini! Evreite sa otnovo sami v goreshtiya rayon!

43

Анонимен

преди 9 години

И какво стана с еврейското лоби в Америка, че не разбрах.

42

Тъю

преди 9 години

Ха-ха, ***, *** се от яд - никой не ти обръща внимание!

41

O,,,O

преди 9 години

Колко прав е бил мустакатия чичко ........

40

до муспи

преди 9 години

(Не съм тракиеца)Всъщност се е случило точно обратното през ВСВ.Основно са избити хазари,а сефарадите като цяло минават между капките.Ако някой се интересува от еврейските междуособици,да пише "сефаради ашкенази" в гооглето.Едните с другите си имат търкания,които частично обясняват съревнованието Русия-САЩ,но трябва да се изчете много,за да се видят първите проблясъци в тунела.Според ционистите,хазарите не са баш евреи и може би имат право,но... четете,дълго е за разказване и то като коментар...

39

Анонимен

преди 9 години

Споко Нетаняху, нали сте "богоизбрани", какво си се притеснил тогава? Аз ако знаех, че съм богоизбран, дори и пистолет да ми опреш в челото, пак щях да те напсувам, но понеже не съм, за разлика от вас евреите, затова ще замълча. Между другото ако Бог одобрява това, което вършите, то аз ще се огледам за някой негов колега... :)

38

Анонимен

преди 9 години

Щом чифутчетата пищят като прискрипани, значи нещо хубаво се случва!

37

Анонимен

преди 9 години

Za zloshtastie na mishata sgan,2020 nablizhava.

36

муспи

преди 9 години

Когато еврейският президент каже - "най терористичната държава в света!", светът се залива от смях. А когато жидите създават атомното оръжие, са откраднали скандинавски ли, холандски ли параход с не обогатен уран и никой не е протестирал. Ако това беше направила която и да е държава, ако ще и САШ, щеше да има врява до небето, намеса на ОН, всякакви санкции. Ако беше България, щяха да провесат още тогава геноцида за 5 часа!

35

Анонимен

преди 9 години

Той Хитлер не напразно ги е изтребвал !

34

Анонимен

преди 9 години

Да бе да,още малко и ще повярваме :))) ! Та Израел от край време е в далаверата за поробването на света :)))