42

Анонимен

преди 9 години

Сергей вкара най големият автогол във вратата на БСП.След като разцелува Местан насред площада и най дъртите *** са против него.Самолетът на БСП завърши полета си като тоя на "Germanwings"Тая партия няма да я бъде.За местните избори не газ ще ви трябва ,а жито и свещи!Ама то пък вие сте атеисти така,че нищо не ви трябва.

41

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 51Българският Парламент гласува единодушно "ЗА" членството ни в НАТО (226-за и 4-против)"ЗА" гласуват и Станишев и Първанов. Писалката, с която са положени подписите под ратификацията, остава като скъп спомен у Станишев. Това достатъчно ли ти е? И до днес политиката на БСП е проЕвропейска, но не го признават, защото и глупаците ще спрат да гласуват за тях. Волен Сидеров е единственият, който не разбира накъде духа вятъра. На всички други им е ясно, че без НАТО оставаме без ***.

40

Анонимен

преди 9 години

Политиците ни ползват учебниците по икономика и финанси като наръчници за престъпления!По формулата "пари-стока-пари прим" крайна цел са парите като цифри на хартия,а не "вложен и реализиран труд".И за по-евтино печатат пари!На 7.5.1945 г ЕДНА дойче марка се обменяла за един долар,а на 8.5.1945г- 2,5 млрд марки!Формулата,с която китайците "таковат" останалите икономики е "стока-пари-стока прим"- при постоянна маса пари стоките лавинообразно растат,а цените намаляват.Но затова трябва мозък!

39

Анонимен

преди 9 години

Защо си хабите мастилото? Никаква коалиция не ни управлява! Управлението е дистанционно, от другата страна на кълбото.Защо се правите на ударени, българите винаги сме били предатели, и сега е така. Нищожни, жалки, *** и елементарни. И продажни, и подли! Не се извинявам, това си е моето мнение, но я се опитайте да ме опровергаете. Няма да намерите НИТО ЕДИН АРГУМЕНТ!

38

Анонимен

преди 9 години

със такава газ та така катастрофирахте,че отидохте завинаги в трета глуха.Приклучихте завинаги със власта.Но просто се опитвате да отстоявате заплатите си по наи ментъражииският си начин ни6то друго.

37

Стар партиен член

преди 9 години

Стига си приказвал глупости,Стани-Шеф - ти малки ли пазарлъци прави с ДПС и Сидер-оглу?! Пък много ти е къса паметта за твоите грешки?! А-а-а,верно,бе,ти и твоята кохорта сте без грешки,ха-ха-ха!Лъгахте и обещавахте,лъгахте и обещавахте много години и сега хайде пак;Дайте,да дадете!" Да,ама НАДАЛИ! Стига сме ви давали - сега е ваш ред да дадете! И не се прави на неразбрал отново!

36

Анонимен

преди 9 години

Станишев напраи тъка,че да те разбере и младо и старо по отношение на Русия и НАТО Знаеш позицията на Сидеров по тези въпроси и той все по-вече гласове печели защото е прям а не като теб мижитурка......

35

Анонимен

преди 9 години

*** който погреба БСП с две коалиции с ДПС се изказа. Ей Станишка ти си главния виновник за безпрецедентния отлив на подкрепа не само на средния български гласоподавател, но и на твърдия електорат на левицата. Пътя към възраждането и е поне да се махнешнеш от политическата сцена.

34

Анонимен

преди 9 години

Комунистите говорят и повтарят катo развален грамофон..Ти ли е бе,Костоф? Изпълзя ли *** крадлив? Пак комунисти ти се привиждат , за комунисти каканижеш - но като дойдат комунистите на власт ще ревеш като карпатски вълк. Народният съд няма да ти се размине, на теб и крадливата шайка, включително и Станишев и ко - обрала народа, като и турчин не го е обирал.

33

дядото

преди 9 години

Или е ненормален или лицемер класик или и двете!? Как може да се бори с неолибералния модел, когато го насаждат ЕС, САЩ и НАТО !? Партията БСП е виновна поне за 30 % от ужасните грабежи и продажби на националните интереси, до днес няма ясно и категорично отношение към Русия, обратното приглася активно, евроатлантически на новите господари.....

32

Анонимен

преди 9 години

Това *** по горе отново чете опорните точки на Моника Съселска.

31

Анонимен

преди 9 години

Скрий се съсел. Дано никога повече не си начело но управляващите. Дано.

30

Бойко Борисов

преди 9 години

Като нещете ГЕРБ, на ви БСП, ДПС и Атака. Ще ви ги върна след като ми изтече мандата след 3,5 години.

29

В,Василев

преди 9 години

Еиии ти се сети бе Станишчо до сега кво я мислиши , късно е чадо , , , , ,

28

lambert

преди 9 години

izpadnalite praznoglavi hora ot politicheskia evr. pazar sa sabrani v evr.parlament kato edin ostrov na shamandurite i opitvat da spasiavat kontinenta?!

27

????

преди 9 години

"Станишев" Koi beshe tozi?

26

Анонимен

преди 9 години

пак "ала-бализми", дет' вика Сашето!

25

Анонимен

преди 9 години

България има нужда преди всичко от достойнство! Новина от днес: чешкият президент Милош Земан е реагирал остро на критиката на американския посланик в Прага Ендрю Шапиро към него за намеренията му да присъства в Москва на тържествата за 70 годишнината от края на Втората свет.война. Земан казал, че той не си представя чешки посланик да съветва Американския президент къде да пътува и къде - не! Допълнил още, че вратите на чешкото президентство след това изказване са затворени за Ендрю Шапиро!!!!

24

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 18Симпатизантите на тая партия не е зле да направите Партия на излъганите.... ха-ха-ха... не звучал химна на ЕС...!?!Забравихте ли, че същите гласуваха единодушно и с 2 ръце за присъединяването ни към ЕС и НАТО ? БКП избра да бъде Българска Капиталистическа Партия, а не БСП. Това с химна е прах в очите. Нужни сте и за да останат във власта.

23

Ко,не?

преди 9 години

Ролята на униформата на съветската армия дава акъл???