45

анонимен

преди 5 години

Плаче ,реве и къса арамнито за по десет бона като види бедно дете и беден старц.Червена кирва.

44

това червено кюфте

преди 5 години

Идете вижте хотелчето и за 100 милиона в Павел баня.Един от хотелите и.Идете червени бабки и си вземете стая при нея за 180 лв. преспивка.И тия пари са натрупани и крадени от хубавото време за което ви лъжат че било хубаво.Хубаво ама за тях.И пак гласувайте за червените борци с капитализма.

43

софиянец

преди 5 години

Бе то комунист срама има ли?!!!!!!!Костюмчета на Армани а поверените и пенсионери без хляб и лекарства.За да дадеш за едно костюмче 10 000 лева- а познайте колко е срамежлива .Е от тия не можеме да пекнем,

42

ne viarvasht na salz

преди 9 години

shtom plache katovidi deca v domove izostaveni,da varne otkradnatite milioni,i da gi dade za tezi siraci i stari hora.Da,ama ne.

41

Валентин

преди 9 години

Съвсем ясно е, че сигурността е от връзката с ДС. Знае, че съда е купен и няма кой да я пипне. В това отношение яко се поддържат всички и затова сме на това дередже. Станаха милионери и са подсигурили внуци и правнуци. Целта е да минава време и всичко да бъде забравено и потулено. НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ДАВНОСТ ЗА ТЕЗИ ИЗМАМНИЦИ.

40

ФАШИСТ

преди 9 години

*** *** - не комунист

39

Анонимен

преди 9 години

Напротив!Има за какво и това го казваме ние,"вашият електорат".Лошото е че сте дебелокожи като тапири и не се срамувате.А ви плащахме, но вие ни ограбвахате!

38

Анонимен

преди 9 години

DO TEO/ za kokoshka nyama proshka-za milioni nyama zakoni.

37

teo

преди 9 години

НАГЛАТА МАЗНА МАСЛАРОВА Е МНОГО ЩАСТЛИВА, ЧЕ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ЗАМАЗА КРАЖБИТЕ Й В СТАРА ЗАГОРА, СТАРОЗАГОРСКИТЕ МИНЕРАЛНИ БАНИ И ОЩЕ ... Никой не каза какво стана с нейните закононарушения. КОГА ЩЕ БЪДЕ ОСЪДЕН ПРОКУРОР ИЛИ СЪДИЯ В БЪЛГАРИЯ, КАКТО В РУМЪНИЯ ??? А ПОСЛЕ И ПОЛИТИК, КАТО МАСЛАРОВА? БЪЛГАРИ ????

36

Анонимен

преди 9 години

Защо БСП издигна Бойко Борисов? Само за това Масларова,Белене те зове....

35

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 41Е как да стане тази работа та ако почне такова мероприятие то Боко пръв ще е в затвора и то доживотно :))

34

Анонимен

преди 9 години

Че от какво да се срамува !?!? Та при депутатите да крадеш,мачкаш,лъжеш и мамиш и да живееш на гърба на народа си е съвсем нормално ,от какво има да се срамува!! Народа трябва да се срамува,че е толкова *** и дава да го доят и стрижат,разни тарикати вече 25 години !!

33

морска мутра

преди 9 години

Стига сте се подигравали с г-жа Маслена , сега ще ни намери от раз хиляди пенсионери да ни напълнят хотелите, ама на държавна издръжка и да са стари ***.

32

Шаран -БГ

преди 9 години

Мислим си ние ,че гжата намаза дебелата филия с дебел пласт масло и отгоре с мед, ама не е така. Тя е убедена в невинността си.........!

31

Анонимен

преди 9 години

Ама как ще се срамуваш, бе госпожа? Ти това чувство познаваш ли го? Докато беше министър що сълзи проля за бедните, сигурна съм, че и до сега плачеш. Плачеш, защото и ти си бедна и знаеш как се преживява почти без пари. Няма ли къде да се скриете, *** мръсни. Повдига ми се от вас. Вашата наглост край няма.

30

Анонимен

преди 9 години

тя и сега плачела кято видела дете в инвалид,количка,,,,На кой са му припекли твойте театрални сълзи, вместо да се контиш със скъпарски тоалети да беше подала поне 20 лв на това дете, И никакъв жълт пиар не е имало с/у теб,ти като не се сещаше то цялата страна те гледаше и скъпарските ти тоалети и бижута,

29

Анонимен

преди 9 години

Тази мазница дала САМО на Плювналиев лиценз да изнася работна ръка за Германия. И мухъла наемал български турци за 2 000 ДМ но им плащал по 500. Така захлебил подлеца. Как да я осъдат тогава???

28

Анонимен

преди 9 години

Това животно си е поръчало розово Бентли!?!? От какво да се срамува, не е черно нали?

27

Анонимен

преди 9 години

Тази крадла само 11 милиона ли отмъкна! Пак малко си е взела другите управници крадат по повече. А за дранголника ще му дойде времето и български министри и председатели ще влизат...щом мечката играе у комшиите румънци и нашия ред ще дойде.....Бог си знае работата

26

ot blitz

преди 9 години

Според ООН домашния секс убива проституцията!Според вас проституцията убива ли обществото, като страничния продук е умъртвени млади момичета и безброй съсипани съдби и драми?Вземете под внимание, че *** не се става доброволно! Има схеми за въвличане със специални наркотици, с бой, с изнудване, с бедност, с отвличане, с заплахи и тн.Също според ООН над 50 000 млади момичета в България са прилъгани и разработени за *** още от училище преди да навършат 15г. После са продадени