10

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен "Ще предложиш ли някаква алтернатива"Влакче но не българско, а например Ориент експрес.

9

Анонимен

преди 9 години

Airbus ковчезите освен от изхвърляне на лудите пилоти от пилотската кабина се нуждаят от екип въздушни механици способни в движение да го разглобят и сглобат вече правилно.От пилоти няма нужда (видя се) 3 ПЦта ще свършат работата но не под Виндовс.И друго драги пътници, за бога напишете си завещанията преди пътуване защото юре бъркотиите стават ОГРОМНИ.

8

Анонимен

преди 9 години

До славянин"Тези западни летящи морги кога ще бъдат спрени от употреба!?"Ще предложиш ли някаква алтернатива?

7

Анонимен

преди 9 години

Последната информация от вел;иката Луфтханза за "алпиеца" Лубиц. Андреас, който пилотирал Еърбъса имал дървена протеза вместо единия му крак, едното му око било стъклено (а другото както знаете с отлепена ретина) и използвал слухов апарат. Ръцете му били сковани от остър артрит и много трудно ги движел, за което дълго се лекувал и получил болничен. Още от малък страдал от аутизъм и анорексия.

6

Анонимен

преди 9 години

Кацане с един двигател хич не ми е "нормална процедура"!!

5

Коко

преди 9 години

До славянинКогато почнат рисите да правят нещо дето малко от малко да е дъгавоА на спеца дето дрънка глупости че еърбъсите били *** искам да кажа че машинките са си много добри ама има доста неща скрити зад понятието "безопасен полет"

4

Анонимен

преди 9 години

"Самоубиецът" Андреас Лубиц е възкръснал и източил маслото на тоя Еърбъс. Негова работа е това! И пак нарочно, умишлено!

3

Цветанка

преди 9 години

Еърбъсите и Старфайтерите са най големите произвеждани ***!?....През 70те години всеки ден загиваха м/у 5 и 11 западногермански военни летци. И вместо да ги спрат на момента,тъпите германци се самоизбиваха месеци наред.....те това е!?

2

Анонимен

преди 9 години

Да ни съобщавате сичките му проблеми на Джърмануингс своевременно !И да не забравяте да ни споменувате за падналия самолет и втория му пилот, който бил болен, недъгав, но пилотирАл понеже излъгАл всичките му...А за падналия в Украйна самолет да не забравите да не ни споменете нито дума ! Всеки ден няма да ни пишете за него !

1

Анонимен

преди 9 години

"Това е стандартна процедура за безопасност, а не аварийно кацане. "Да бе, то по принцип си тече масло от двигателя, въобще не е авария...