8

Анонимен

преди 9 години

Браво, изключителна информация! Всичко е написано, с изключение на това дали от България ще се види това явлени, в колко часа местно време и т.н.

7

Анонимен

преди 9 години

Съобщи НАСА , информира ТАСС , источна северна Америка , западна южна пък и Индия , западен Китай и 5 минути в 24 часов пояс нещо не се връзват нещата ?

6

Анонимен

преди 9 години

"Тази честота на астрономическото явление се обяснява с положението на небесните тела" - никога не бих се сетил, Златко... НИКОГА...!

5

Мико

преди 9 години

Всеки ден е затъмнен.Затъмнението идва от облаците и по точно от тройните.Хубавото е,че след всяко затъмнение след светлата бира иде и светлото утро.Та наздраве и със светла бира към светло бъдеще!

4

L

преди 9 години

поздравления на драс.бг, трудно ще им да се надскочат с по-*** статия от тази

3

Анонимен

преди 9 години

Тоест, в бг нищо няма да се види...

2

бай Тъпчо

преди 9 години

Ееее яз дорде си намера очилата и то ша свърши бе,не можаха ли го поръчат за повече та да го видим,че за другото след сто лета още по-кьорав ша бъда та и с очила нема го вида-ама айде,то за кво ли мий толкоз ,то днеска убав праздник си има и Лазарки хора играят та маже да си намерат пък утре Цветница бе-китки ша накичат пак момите и по-бива тех да гледаме отколкоз са пулим на месечината

1

Etien

преди 9 години

Благодарим за страхотната информаця за другите държави. А в наша родна България какво ще видим и кога, в колко часа? Ще питаме гугъл пак, или чолака.. той знае всичко *facepalm*