62

Милев

преди 9 години

Значи другото решение е да се направят специални директни бус ленти както е примерно в Истанбул които са недостъпни до другият трафик а само рейсовете вървят.Там са го измислили вече щтото и те като нас страдат от яки задръствания.

61

Анонимен

преди 9 години

TEZI BUS LENTI SA NAPRAVENI ,ZA DA PECELI KAT.DA BADAT OTMENENI VEDNAGA.TAZI FANDAKOVA NIKOGA NE YA IZBIRAITE,NE GLASUVAITE ZA GERB.

60

пътуващ

преди 9 години

До бус лентаЕй пич,карай си мръсната кола а аз ще те подминавам със автубусчето. То целта на тези бус ленти,че явно не ти е ясно, е градски транспорт да стига навреме и да е приятно и бързо да стигаш с него. За да може по-малко мръсни коли да има в града и помалко *** индивиди да замърсяват.. Ама не БГ *** и дете ще прегази, и закон ще погази за да може да се изфука с трошката си. Ай у лево тогава. Троши си нервите и парите за бензин като ти е яко и не влизай в бус лентата!!!

59

Анонимен

преди 9 години

Значи, съгласен съм, че автобуси и трамваи трябва да се движат по-бързо. Обаче, когато такива няма, не виждам причина да не изпреваря охлюва на Цариградско, каращ с 40. Тия моралните типове всеки ден ги гледам по улиците - като видят зелен светофар и набиват спирачките само и само да си постоят на червено. Като минава линейка, няма да и даде път, щото не трябва да влиза в бус-лентата. А любимото ми е как винаги дават мигачи ... ама чак след като са направили маневрата. З@#би!

58

Говедо

преди 9 години

До papiОплачи се управляващите дето концентрираха де що пара има към Сф.Хората не са виновни че отиват там където има препитание.

57

до: 23

преди 9 години

т.е. дядо ти е ходил пеш в едната посока 5 ч. за работа и обратно 5 ч., т.е. 10 ч само ходене до работа. Казваш е бил в кв. Слатина. Значи е работел някъде извън София. Интересно къде!? На работа предполагам е бил 8 ч.,т.е. 18 ч. му се събират на ден. Остават му 6 часа. Кога е спал, кога е ял, кога се е къпал и кога е оправял баба ти,за да дойде на бял свят някой пот родителите ти и ти да си им глупавото отроче? Само не ми казвай,че сте имали готини комшии и баба ти не е скучала!Лъжи по-малко!

56

papi

преди 9 години

Съсипахте го този град. Да се връща жителството и кой откъдето е!

55

djungla de jure

преди 9 години

globa - plastane do 30 dena, ili zatvor 50 dena i bezplaten trud za Rbg:-)

54

Без контрол

преди 9 години

От статията става ясно, че за 3 минути са снимали 35 автомобила при това само на едно място в София. За 3 месеца обаче издадените глоби са 160! Простата сметка показва, че КАТ за 3 месеца реално са контролирали само 5 минути ! После защо има престъпност по морето и съответно по-малко туристи, корупция във властта и съответно по-малко инвестиции, корупция в здравеопазването и съответно голяма смъртност. За да искаме добър живот трябва да се научим да работим съвестно, независимо от професията...

53

Запознат

преди 9 години

Проблемът със събираемостта на глобите на КАТ е грандиозен. Съставят се актове , после - НП , на хартия съществуват едни милиони глоби , но в хазната не влиза и процент. Има категория граждани , които са с по 300 акта , нищо не им се води и на практика не може да им се вземе и стотинка. Системата ни е калпава. Да се види как една Гърция има ефективна система за събиране на пътните глоби - та да стане и тука така. Ама май някой няма интерес от това - да има ред и събираемост на глобите..

52

Анонимен

преди 9 години

Някои се оплакват, че задръстванията им замърсявали въздуха от друга страна не са склонни да направят дори малката крачка да се качат в градски(масов) транспорт за да намалят трафика по улиците и точно тези задръствания да понамалеят, защото за изчезване не може да се говори.Имате си метро имате си градски транспорт има и колелета а може и пеш -- имате алтернативи но не ВИ харесват и си бръмчите с таргата на 10 и повече години по един най-много двама в кола и си се оплаквате от въздуха.

51

Анонимен

преди 9 години

Леле какъв вой за тези бус ленти. Трябва да ги има! А когато ги нямаше да не би задръстванията да са били по-малко -- смях. Ако се осигури спазване на график на градския транспорт и той е по-чист и с отопление зимата то много повече хора ще се качват в този транспорт и ще намалее трафика от останалите превозни средства, което ще намали и задръстванията. Ама не не може така ние с колите имаме по-важна работа .. караме като тарикати газим на пешеходна и така нататака Правила за всички и наказания!

50

шофьорка

преди 9 години

Браво!Вс.,които се движат в бус лентата,не само нарушават правилника,но и се подиграват с вс.нормални шофьори,защото вс.са били на работа и искат да се приберат по-бързо,а тези тарикати се пререждат долу на светофара и така чакането става двойно по-дълго.Такъв ужас беше след градушката през лятото,че едва не припаднахме в колата.Движихме се 3 ч.от Окр.болница до Орлов мост,заради същите тези хитреци.Обадих се на полицията и чак тогава започнаха да регулират движението и малко се отпуши.НАКАЗАНИЕ

49

Анонимен

преди 9 години

Проблема в България е , че поради комплекси за малоценност , колата е най важното нещо в живота на българина ! ! ! Без кола, за жените е като да нямат гърди , а за мъжа още по лошо - малък член . Лошото , че от тази болест страдат и полицаите (и те са българи ) . В името на колата , българите са съгласни да жертват - тротоари , градинки , околната среда , тишината , птичките , законите , съзнанието , децата си и здравето (своето и на останалите ) . Това е проблема ! Криворазбрана цивилизация !

48

Анонимен

преди 9 години

До до 44Добре специално за теб ще направим 10 лентов път само за теб ей така да си обикаляш по цял ден и да ти е широко ама без отбивки качваме те и обикаляй колкото искаш даже ще ви качим всичките тарикати там карайте си спокойто с 200 изпотрпете се пък ние малко по нормалниъте ще си караме спокойно на тесничкото с жълти ленти и готово. И като има работа в центъра ще си хвана автобуса целия център ми е на 10 минути пеша и хем ще свърша работа хем ще се разходя и бира мога да пийна! :)

47

Хахаха

преди 9 години

Пътя е следния. За да има тарикати трябва да има балъци, но балъците избягаха от тая дупка и тука остават само тарикати. И о изненада изведнъж всъщност всички тарикати били балъци щото си живеят в свинарника и мислят че са ОК. Седи гледай сеир. Ако искат и през Борисовата да започнат да минават, по напряко така и по бързо, че важни дела ги чакат. По коледа като се прибирах и един с една пробита 10г. S-класа обясняваше къв баровец бил, пък то часовника ми е по скъп, но наработа ходя с колело.

46

Анонимен

преди 9 години

Много прости парчета ей. Как може да има толкова смотани хора незнам, да обясняват как като имало трафик и бус лентата пречела. Глобата трябва да стане 300лв. и да ги спукват от глоби. Хем ще се пълни хазната от тарикатчета, хем нещата в един момент ще си дойдат на мястото. Ама повечето умници заслужават всички от рейса да се качат на коли и тогава да видат задръстване. То зарад такива пумяри нормалните хора избягаха по чужбина, ще видиме като останат само Тарикатите ще стане като с курортите ни

45

Галина

преди 9 години

Масово неспазване на правилника за движение. Българите не обичаме да спазваме правила. Във всичко! Затова сме на това дережде.

44

Пуц

преди 9 години

Минавам всеки ден през цариградско както и румънското посолство. До скоро ходех с градски траспорт а сега с кола и ми е адски не приятно да виждам простаците каращи в тази лента! Но и самия трафик не е насочен правилно на румънското, където от най-лява лента автобусите се мъчат да се престроят в най-дясна бус лента и става задръстване точно преди кръстовището... А за цариградско - кво ще стане ако си караш където трябва и позачакаш 15тина минути бе? Тва задръстване ли му викате? Пфф

43

До 46

преди 9 години

"иМА СЛУЧАИ, В КОИТО ПО 5-6 МИН. НЯМА КОЛА ОТ ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ, А ДРУГИТЕ АВТОМОБИЛИ АКО СЕ ДВИЖАТ ПО НЕЯ, И РАЗТОВАРВАТ ЗАДРЪСТВАНИЯТА"И докато тарикатите разтоварват задръстванията, обикновени балъци киснат с часове в тях, нали? Да живеят Бай *** и тарикатите, останалите кучета ги яли.