10

Анонимен

преди 9 години

EKOZASHTITNIZITE SA REKETIORI,A OTKADE VZEMAT PARI ANAMNESTI INTERNESHONOL I HASHZENSKIOT KOMITAT,KOITO OPAZVAT ROMITE,KOITO KRADAT.

9

Бай Иван

преди 9 години

абе нюза, кажете ни нещо което не знаем. Нужно е малко акъл да имаш за да си наясно с положението в България, единствените хора които не живеят за пари в нашата мила родина са бебетата.

8

Анонимен

преди 9 години

До що така бе мимеНарочно няма име, за да не знаем коя точно и да мислиме, че всички еко хора са корумпирани, жестоки и са пречка...

7

що така бе миме

преди 9 години

Тези организации нямат ли имена?А адвокатчето?Изобщо, ква е тая свенливост,не разбирам!?Дали пък вие няма да ги сгърчите еко- далаверчиците със заплаха за публикуване,м!?

6

Един Българин

преди 9 години

До Еииш, не го познавам този, но не е добре да се обобщава от един за всички.За съжаление е също така много вероятно да е някаква ЦЕКОВА партенка, за да ни разедини. Проблемът му е , че гражданското общество подкрепя до голяма степен екологичните искания и е против олигархията. Трябва да има съд и за партенки и за "актьори" и за корупция.

5

еииш

преди 9 години

"Природозащитникът" най-вероятно е небезизвестния Дончо Иванов, със сдружението му "Хармония". Има много материали в нета, какви ги върши.

4

?!

преди 9 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

3

Анонимен

преди 9 години

лека пропаганда, щото това зелено мислене по хората почва да дразни и пречи на печалбите!Сега ще ги настроим другите да си мислят, че всички които са за природата са продажни и не трябва да им обръщаме внимание...А ако се съберат в организация, ще ги стопим с наш поставен човек и ще ги дискредитираме пред обществото. После ще си правим както си знаем... а природата да го....в тубата и документални.ком има едно фимче ново "кравоспирация" там показват къде е скрито камъчето и друга тъмнина

2

тъп Рашън

преди 9 години

Добро утро, България!

1

Сър Пичук

преди 9 години

Олицетворението на лявото мислене /еколозите по цял свят са с леви убеждения/: пари на гювеч - без усилия, без пот, без морал. Само гушата да е пълна. И ЕС, НАТО и Сорос да са виновни...