8

Немо

преди 9 години

Вече окончателно се отклони вниманието от Цветан Василев и връщането му в България.

7

до 9

преди 9 години

До ognyanzИ да се правиш на умряла руска лисица и да искаш линкове няма как да се скрие очевидната истина, КТБ фалира една година след като ВТБ уж вложи на хартия в нея 2 милиарда евро. А ти русофилко ми обясни защо е такава голяма държавна тайна кои фирми дължат огромни суми на КТБ.

6

ognyanz

преди 9 години

До 8: Това за "путинската банка" откъде го измисли? Сигурно си го взел от опорните точки, дадени на младежката организация на ГЕРБ за днес. Можеш ли да цитираш някакъв публикуван документ с линк към него, от който да се вижда, кой дължи 5 милиарда на КТБ.

5

кк

преди 9 години

Нищо. Сега за този казус даваме по-големи правомощия на прокуратурата, за някой друг казус пък ще ги ограничим.След като имаме такова КПД на юристите в Парламента, за всеки отделен казус ще правим отделни закони.А иначе закона трябва да е такъв, че да не допуска възникването на такива казуси. Но как да им обясним на тези телета? Трябва ние да им напишем законите. И, май, наближава това време....

4

кок

преди 9 години

как пракурарчик ше *** спира да си продам фирмата на китайци какво значи обществен и държавен интерес в моята частна фирма

3

Анонимен

преди 9 години

Явно само реформаторите не са се облажили от КТБ и нямат нищо против да се разкрият крадците.

2

Анонимен

преди 9 години

Имам едно питане:Моите пари вложени е банка дали са защитени след като фонда за защита на депозитите е източен и задлъжнял???

1

gou

преди 9 години

l'ouvrier pusna li vi interneta :-)