30

Анонимен

преди 4 години

Тези имат голем коли.

29

Анонимен

преди 4 години

Егати и нищожеството.

28

mi ko nosi

преди 9 години

mda...novata valuta se kazva lev v raki :-) yamas, file! :-)

27

Ноа

преди 9 години

Колко са зависими всички малки и към момента бедни държави от Русия. И България и Гърция пък особено където с пясък , маслини и "изкуствена" икономика не става. Такива заплати няма.Гърците сами си го набиха, ние също. Отделно ни го набиха и Русия и ЕС. Никаква мисъл не се влага в управлението и само мъчат хората.

26

Р.Плювняалиев

преди 9 години

Яваш,яваш рая. Аз, вашия башбакан на *** ви уверявам, че моя авер Джон Маккейн обеща да ни изпрати 100 тона GMO кукуруз на пазарни цени да забъркаме мамалига за Великден.

25

Анонимен

преди 9 години

Ако не беше трагично. щеше да е смешно.Най бедната държава в Европа, да прави санкции на Русия. После се чудим, защо плащаме най скъпия газ и защо руските туристи не идват. А пропо президента, българин ли е?

24

Анонимен

преди 9 години

TAKA DEISTVAT TVARDO GARZITE.BRAVO.

23

DreamTheater

преди 9 години

Какво ще е името на паралелната валута:Гръцка рубла?

22

Анонимен

преди 9 години

До роу"Без война загубихме всеки трети българин..стопиха ни..."Глупости. Да кажеш "стопиха ни" е все едно да кажеш "сраха ни в гащите".Нарича се естествен подбор.Неспособните да се адаптират изчезват.Алкохола менте и чалгата не прощават.

21

агата

преди 9 години

Със нетърпение чакам какво ще стане с Гърция относно постоянното и хленчене на пари.Не вярвам вече държавите от ЕС да отпускат пари може би са осъзнали че така или иначе гърците няма да върнат заема.Как ще се справи ЕС с Гърция просто ми става чудно от една страна запада няма намерение да дава заеми от друга страна има вероятност да изгубят нея и така губят стратегическото място на една държава.Тази държава с тва правителство не вярвам да се разберат с ЕС,най-вече германците

20

Венелин

преди 9 години

Стига комплексарщина!Гърците ЩЕЛИ да закъсат. Е, още не са закъсали. Не идват гъркини да слугуват в България за по 200-300 евро на месец. Хайде, когато това стане, тогава се радвайте! (за сега става обратното)

19

Грък

преди 9 години

Като има ядеме, като няма нещеме.

18

Анонимен

преди 9 години

Ей, , ЕС ще издържи.. ама вие няма да издържите още дълго да ви плащат на бкп-то им свършват парите

17

Анонимен

преди 9 години

Как може да ни лъжат в ЕС,какви са тези двойни стандарти.Сега ще фалират млекопроизводители и други селскостопански производители защото....на запад фермерите получават пъти по големи субсидии и нямат квоти.Зариди това ще ни залеят с евтина /субсидирана/ продукция ,а нас ни лъжат ,че не бачкаме ефективно...КОШМАРА НАРЕЧЕН ЕВРОПЕЙСКИ ,,СЪЮЗ''.За това и гърците са зле и не само те.Турция и Исландия се отказаха от ЕС.Интересно дали ще издържи този,,СЪЮЗ'' още 3-5 години.Дано да видим краха му

16

Анонимен

преди 9 години

Очаквам, че Германия ще прежали Гърция и милиардите, които гърците ѝ дължат... От там нататък обаче Гърция тръгва по пързалката надолу, нещо подобно като в България през 1996г. когато фалирахме при ***. Като цяло обаче това ще отрезви малко хората в другите закъсали държави като Испания и разни такива като Подемос и модемос ще бъдат отсвирени, понеже никой няма да иска да последва гръцкия сценарий..

15

Анонимен

преди 9 години

Важното е пенсията на старите моми да се плаща навреме...

14

Анонимен

преди 9 години

До бай груйоНай ме кефи дето пОртОгалия ще въведе драхмата....

13

Берлин

преди 9 години

Гърците си избраха комунист и сега ще се насладят на живот под комунистическо управление. :)))

12

роу

преди 9 години

Чета глупостите на разни ,,специалисти'' който твърдят ,че ако гърците не платят и...Не виждате ли ,че който се е докоснал до МВФ И ЕС е изгорял/фалирал/.Прочетете малко за Еквадор,Исландия и ще разберете ,че тези страни са се освободили от икономическо РОБСТВО,БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПРЕМАХВАНЕТО НА ТЯХНИЯ ДИКТАТ. Ще се оправят гърците САМО АКО ИЗГОНЯТ МФ и ЕС .И ако сме разумни трябва да последваме техния пример.ИНЧЕ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕМ КАТО НАЦИЯ.Без война загубихме всеки трети българин..стопиха ни...

11

Анонимен

преди 9 години

Айде стига лежакис, требе и малко работакис. Брат ми живя 7 години в Гърция /до 2007г./, и спомените му са само за това кой от гърците с които е работил , къде е спял, къде е ял, ама нещо не си спомня къде са работили.