34

@40

преди 9 години

Що ако е с бензин, а не с керосин според теб повече ли гори? Просто питам...Освен това в случая не говорим за небостъргачите, говорим за това, че самолет пълен с гориво е като бомба. Има достатъчно снимки от катастрофи - както и да падне, освен ако не се разпадне във въздуха, има някакъв кратер или поне следи от експлозия.

33

me

преди 9 години

И това дори без да питам къде по дяволите са следите от взривяването на пълен резервоар с гориво. Съпротивление на материалите, тинтири минтири, 1 самолет свали цял небостъргач, а на тая планина, няма нито дупка, нито обгоряно, нито следи от експлозия, нито парчета разпространили се в посоката на експлозията. Няма нищо. Да не говорим за втората оранжева кутия, която въпреки че би трябвало да излъчва синал, намериха видиш ли сега. Все едно в окена са я търсили.

32

me

преди 9 години

Малии, ако почнат да правят "възстановки" на търсенията на всички хора, едно 80% от тях ще излязат психопати. Аз като си гледам историята в youtube и от време на време се шашкам. И в крайна сметка, ако някой може да ми обясни, как така едновременно е в болнични и не е в болнични, и е негоден да лети според обучителите му, но пък същите са го назначили да лети, и как по дяволи е бил сигурен, че главният пилот ще излезе по време на такъв кратък полет и как досега не са го надушили, че е луд?

31

антон николов

преди 9 години

и един мармот завива шоколада в станиол

30

Мишо

преди 9 години

Две неща от мен:1) Това, че Йордан Колев е добър пилот не го прави добър анализатор на самолетни катастрофи и последствията от тях. Трябва да си пълен ***, за да се позоваваш на уменията му като летец в този контекст.2) Да сравняваш удар в земя (пръст) с такъв в скала трябва да си още по-голям *** и от т.1).Благодаря за вниманието!

29

Samo minavam

преди 9 години

RQ-4 Global HawK...a nesto za tazi systematic na kravarite mozete li da pisete...Kakvo I e prilozenieto I s kakvi vuzmoznosti e...

28

Анонимен

преди 9 години

Не вярвам на вестниците,най лесно е да прехвърлят вината на умрелия.

27

Алов

преди 9 години

Аз ако биах щях да се забия с самолета поне на някой стадион дето се играе мач та да стана звезда.

26

до Шоп

преди 9 години

"Аз не знам пилот от Балканите да се е самоубиват с пълен самолет с хора"И пилот от Германия не си знаел.... до миналата седмица.А причината да стане там, а не тук, е статистическа - в целите Балкани има по-малко пилоти от колкото само във Дюселдорф, примерно.По принцип си прав за забележката, но му отвръщаш със същото - обобщение и очерняне.

25

Анонимен

преди 9 години

Имената на подобни индивиди не трябва да бъдат произнасяни. По-точно забранени за произнасяне в медиите със закон.

24

Анонимен

преди 9 години

Голям грях направи това момче. Заради скапаната му депресия загинаха деца

23

Шоп

преди 9 години

До Анонимен 8Германия все повече се балканизира.--------------- Аз не знам пилот от Балканите да се е самоубиват с пълен самолет с хора, но затова пък тиквеници като тебе имаме бол. Специалисти по всичко.

22

jfx

преди 9 години

явно го е било страх да умре сам и си е взел компания

21

19 до 22

преди 9 години

Този сега се удари в скала. Под голям ъгъл. С 800км/ч.

20

Анонимен

преди 9 години

Ако това е вярно, де факто Лубиц пъво е убиец и след това самоубиец.

19

19 до Тервел

преди 9 години

Точно, пилот е, затова да не говори за неща не в неговата област.Хората в лаборатории правят тия изпитания по-цял ден, ходят да анализират катастрофи парченце по парченце... Всеки в тая страна трябва да почне да си гледа неговата работа, не чуждите, че станахме за смях.(Да разкаже колко оръжие продаде на децата-войници в Габон - там наще са експерти - виж за това ще го слушам с интерес)

18

Психопат

преди 9 години

Аз пък бих се опитал да долетя до Айфеловата кула, там би било по интересно, нищо че имаше прехващачи.

17

до 17

преди 9 години

Много му разбира тиквата на Йордан Колев...По германските медии имаше анализ на специалисти по съпротивление на материалите за зависимостта м/у скоростта на деформиране и разрушението при същата сила и тяло - точно такива малки размери се очакват.

16

Анонимен

преди 9 години

сагата продължава

15

!!!

преди 9 години

14, да почива в мир? Ако този човек, умишлено, ги е забил в земята и това не е било договорено предварително на духовно ниво, ще почива този ама на кукунцен! Обикновено такива катастрофи се случват със съгласието на огромна част от намиращите се в ситуацията души, ама стават и грешки. Ако този е от грешките и господинчото е взел съвсем осъзнато едно грешно решение: това, което ще му се случи е всичко друго, ама не и "почивка".