42

кво пищите бе

преди 9 години

Ми като искате закони,ама за другите,а за вас-не,така ще е!..

41

Анонимен

преди 9 години

Какво сте захванали с Мозъка? Да не би той да е първият или единственият станал доцент по този начин? 340 са за 2014г. Толкова са и през 2013г. Толкова ще бъдат и тази. Професорите не им отстъпват нито по наглост, нито по брой. Просто така е в ***. А изход има - терминал2.

40

доцент

преди 9 години

Аз съм доцент и 5 години ВАК ме спираше,въпреки,че имах 27 самостоятелни статии.Сега всеки може да стане доцент и професор без публикация. Срам ме е да казвам,че съм доцент!Разбира се вече съм пенсионер.

39

Иван Пешев

преди 9 години

На всички ни е ясно, че ако този не беше политик едва ли щеше да стане доцент с този "труд".Политиците са и винаги са били най-голямата *** сред хората - ***.

38

Анонимен

преди 9 години

Пращи от "мозък".......Браво Бойко, браво Борисов, целата маала ти реди еваларка за качествения материал!

37

жали

преди 9 години

ама не сте прави критикуващите-те ДЕПУТАТИТЕ де са умни хора затова пишат дисертации а и време имат и заплат без да ходят на работа-време бол ,акъл много!!! А И НИЕ СИ ГИ ИЗБИРАМЕ ЕДНИ И СЪЩИ????????????

36

Анонимен

преди 9 години

Ми то Софиския все такива ги бълва. Те и преподавателите са такива. Професори, доценти, всички си живеят в едни предишни времена и нАучните им трудове са все едно е 65г.

35

Анонимен

преди 9 години

Господ пак ме разсмя с творенията си.

34

Анонимен

преди 9 години

Нямам думи един път уличен в плагиатство той пак кандидатства и този път успява ДЪРЖАВАТА честно !!!! Как може дори да има достойнство за да стане отново депутат, ааа бях забравил, че за да си депутат не иска чест и доблест. И още нещо. Хващам се на бас за 10000$ , че ако аз бях написал този научен труд НЯМАШЕ да бъда одобрен защото съм едно провинциално момче....... всички управници са едни лицемери и *** долни които само говорят какво ще правят, а иначе си връткат далаверките

33

Анонимен

преди 9 години

тази година доцент а до година и професор на тиквената теория за това как се тормози и бие жена

32

gogotovictory@...

преди 9 години

До Жик такМитя ще те похвали, давай още, гербераст!

31

Анонимен

преди 9 години

laco e velik otkrivatel,mnogo po-dobar ot feodalnite starzi i pianizi komunisti.

30

?!

преди 9 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

29

Зараза

преди 9 години

Без наука България е за никъде. Това трябва да е разбираемо на всеки. А що се отнаса до мозъка, човек, който веднъж е уличен в доказано плагиатство не може повече да претендира никога и никъде за научна степен. Но мозъка не е единствен гербовик-плагиат. В плагиатство е уличена и едната от зам. министрите на туризма. Зараза от беззаконие и упадък.

28

Анонимен

преди 9 години

Е затова нормалните хора учат медицина в МУ - не в СУ!!!

27

Анонимен

преди 9 години

Ех как се радвам,че точно това недоразумение е личен лекар на великият ленторезач,ха дано успее да го гътне в скоро време

26

ВАК

преди 9 години

Един доцент в ГЕРБ и той менте.Калинкини работи.Иначе бият на избори с една е съща цифра.Отговора го знае само,доктора на пожарникарските науки,доктор хонорискауза на Пернишкият университет,футболист 1 на "В"група на всички времена,Най-красивият мъж от как ни има и за винаги,за някякви си заслуги и Генерал,известен в средите си като ТИКВАТА.

25

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен - Те всички в ГЕРБ са такива "мозъци",хвани единия удари другия...а какво ще кажеш за предните "умници",

24

край

преди 9 години

Що бе хора що да не стане доцент. Четри пъти в парламента го вкарвате да ви е депутат да ви пише законите по които да живеете. Пък сега го не харесвате.Тайната на успеха на този охльов се крие в пропорционалната избирателна система. При мажоритарни избори този за домоуправетл на входа няма да го изберат ама сега Борисво ви го пише в листата и вие оп - депутат.

23

м.ре.те

преди 9 години

Агентурата е заела вече БАН, а Игнатов им даде шанс агентурата да заеме академични длъжности. Като им видиш трудовете - няма нужда от друго, доцент или прогесов, пък показателите му в Web of science никакви. Става ясно и без да се чудиш много защо и за какво.