55

анонимен

преди 9 години

господин.Борисов вие къде живее те не видяхме да сте уволни ли и един от ваш ти подчинени служители как ще се борите тогава с дървената мафия седемдесет процента от тях са далаверата от сечта в гората никой не каза че от министерството е завишен плана за добив на дървесина защо си измивате ръцете с фирмите кой е виновен този които яде баницата и ли които му е дава ПАЗИ БОЖЕ БЪЛГАРИЯ слезте малко при обикновените хора и ще разберете каква е истината

54

Guncho

преди 9 години

Tirove po 60 tona

53

Анонимен

преди 9 години

Генерале!Много ми хареса това твое обещание и с нетърпение чакам да видя как ще смажеш престъпните деяния на проблемния етнос поне в тази сфера.Помня като слон и няма да забравя какво обеща.Хайде да те видим сега, какъв мъжкар си!

52

селим до 59

преди 9 години

Сега не сечат ходи да видиш какво става,но вече няма хубави обекти и ГРОБАРИТЕ се сетиха да правят увеличение на заплатите и да следят трафика на дървесина.Мойто момче няма този онзи всичките направиха груби грешки при управлението и всеки открадна каквото можа и накрая взаимно се плюят пък на едно маса и на едно гърне сядат!от мен толкова

51

...

преди 9 години

i az se pritesniavam kato gledam kakvo stava .

50

Анонимен

преди 9 години

До селим до 55Koe neznam ve , vsi4ko dps se4eshe kato beshe na vlast ot 2001 do 2009 ko se praish na lud i ti,

49

селим до 55

преди 9 години

БЪДЕТЕ ЕДИН ПЪТ ЧЕСНИ!Като не знаеш недей се обажда ДПС сечели само горите дрън дрън,тя беше и винаги е била третата силна партия последната дупка на кавала.Герб пък управлява България от 2009 година и продължи същата политика без да има кой знае колко различие от другите партии,минаха колко години и най-накрая се сетиха да измислят нещо за да измият на народа очите НО КЕЛ ФАЙДА ГОРИ НЯМА ТЕ ВЕЧЕ СА ИЗСЕЧЕНИ!!!

48

Мачкайпаразитите!

преди 9 години

Думи, думи, думи... Дела трябват Борисов, дела! Толкова ли е трудно да се хванат тия ***, които ежедневно унищожават българските гори и да се въведе ред в този жизнено важен за страната ни отрасъл?! Фирмите, които изсичат горите ни трябва да се задържат за всяко отсечено дърво да засадят поне 10 фиданки. Такова малоумие и разсипия няма никъде в Европа, куцо, кьораво и сакато се юрна по горите и варварски сече ли, сече... На това поредно българско безумие трябва незабавно да му се сложи край

47

За жалост

преди 9 години

Навремето като върнаха гората на дядо ми и първото което направихме бе да извикаме да я осекат и да вземем парите и комшийте се чудиха що тъй , ама след време като им осякоха техните БЕЗ ЗА ГИ ПИТАТ и без да вземат 1 лв. и си дадоха сметка що тъй .

46

Анонимен

преди 9 години

toia stana ve4e 15 godini , dps to sekat gorite sega li se setihte

45

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 50Не, бе! Огромна част от сечта се извършва законно. Виж коментар 50 на Сечко. Незаконното е само покрай. Уверявам ви, че изсичането на горите е в пълен ход, но основната част е подплатена с позволителни. Разбойничеството не се извършва нелегално, а най-най-легално. Освен това, ако звъните на 112, за да проверят сечта, могат да ви заплашат, че ще бъдете глобен с нам колко си хиляди лева за злоупотреба с телефона и подаване на заблуждаваща информация.

44

selski horemag

преди 9 години

snimaite kamionite s darvenia material i puskaite videoto v youtube!

43

Анонимен

преди 9 години

Хората от дървения бизнес просто трябва да се изтребят. Палеж на джуганите и разстрел на фирмаджиите. Друг вариант не виждам.

42

Анонимен

преди 9 години

До до 36И как ще ги смаже,моля ви се?И сега има закони,но не се спазват,или по мутренски?Ама то мутрите секат,как така себе си ще смазват?

41

Анонимен

преди 9 години

Кого смаза,бе простако!-Само обикновения човечец,помпаш мускули,белким ти повЕрва нЕкой,свършват будалите,баце!Дано и теб някой те смаже,ама истински,както заслужаваш,че такова мазало омаза....не може се оправим и след 50 години!

40

батенце

преди 9 години

На картата на България съществува един град Стамболийски. Там на ден към местния завод за хартия влизат около 40 претоварени тира с дървен материал. Ако някого от Вашата медия го интересува сензация, нека провери. Пътищата в града са разбити от преминаващите денонощно тирове, къщите са напукани, защото пътищата не са пригодени за такива товари и има страшно вибрации.

39

Анонимен

преди 9 години

Аз пък веднъж,като заведох горския да види,че ми секат от гората.И той като видя кой реже и избяга.И от тогава,като ме види и гледа в земята все едно не ме познава

38

ахмед

преди 9 години

Ние от кога чакаме тия закони бат Бойко да се спре корупцията и масовото изсичане на горите.Действай до като не е станало късно

37

От Тревненско 2

преди 9 години

с горския понеже "братята" бяха захванали да режат и нашата гора.Та човека ми изкара една голяма карта около метър на метър.Нашата гора около 10дк беше с размерите на 20 стотинки.При въпросът ми кога ще спрат да секат,че път вече не остана.Той ми отговори:Тепърва ще се сече.Съжалявам.Не зависи от мене.///На ден минават по 7-8 пълни джогана вече няколко години и сега тепърва започвали.Няма оправия и това е.А този горе щял да смачка всеки,който пречи.Ами браво,хвала на такива държавници.

36

От Тревненско

преди 9 години

Баба ми е на 88,но според нея е на 16(8+8).Живее на 15ина км. от Трявна в къща отдлалечена на 2 км. от селото.Покрай двора минава малка рекичка-просто райско място,ноооооо....До преди 2-3 години можех да си ходя с нормалния ми лек автомобил.Сега е някакъв ад.Сече се поголовно.Дядо ми(светла му памет)е направил каптаж навътре в гората,от където сме си прекарали питейна вода,която е невероятна.Естествена камионите го пръснаха.Признаха си грешката,но познайте кой го оправи.Наскоро имах среща с горс