195

lutenica

преди 9 години

"dobrata" reklama ot 3 miliona bulgari po sveta e bezplatna.

194

1

преди 9 години

През август нашето море придобива кафяв цвят - нали се сещате защо? Половината почиващи влизат в болница с коремни разстройства - както заради "качествената" храна, така и заради чистото море, което въобще НЕ СЕ замърсява с отходни води. Мисля, че и чуждите граждани вече си дават сметка за мръсотията на нашето море и ниското ниво на обслужване. Затова никаква почивка на нашето море!

193

Анонимен

преди 9 години

Никаква българия, нито за живот, нито за туризъм! Развалено месо по заведенията, кафе трета цедка от намръщена жена, която не казва Добър ден, а ти изкрещява КАЖЕТЕ!. Не не не , нито стотинка тук. Българинът е беден, защото е ***. Да се научи! Стига с тия корен и гол патриотизъм! Един живот имам и няма да го хабя да превъзпитавам ***. Мерси!

192

койчо

преди 9 години

Не тръгвам на почивка да " търся корените си", а да ги забравя за известно време. Трябва ли постоянно да си спомням, че съм се родил в безхаберна за населението си държава, намираща се в дъното на всички европейски класации!!! Патриот съм и все повече ми писва от собствения ми патриотизъм!!!

191

do 213

преди 9 години

Mozhesh li da stignesh do tasoso za 30 min kolkoto e poleta do varna?

190

Великденския заек

преди 9 години

За Великден само семейно. А есента на море в Гърция.Лятото на планина. Страхувам се обаче, че от честно спечелените ми с труд парички няма да се облажат местните и чужди туроператори щото не възнамерявам да се възползвам от услугите им.Ще си спя и ям вкъщи после паля Бръмчо и кеф ти Аспровалта, кеф ти Кавала газ и на плаж.И най - обичам гол по песъка да тичам.

189

Анонимен

преди 9 години

До баба виБабо, красоти има навсякъде.Звезди в небето също се виждат отвсякъде.Кал също има навсякъде.Ама такива ла*на като хотелиерите и кръчмарите по нашите курорти на друго място не можеш да видиш.

188

Анонимен

преди 9 години

В БГ ЧЕРНОМОРИЕТО Е СУПЕР...МОЖЕ ДА СЕ ВЗЕМЕ АВТОГРАФ ОТ МИТЬО ОЧИТЕ..ДА СЕ ПИПНЕ НЯКОЙ СИФИЛИС..ИЛИ ДА ТЕ НАТРОВЯТ В НЯКОЕ КРЪЧМЕ..КАТО ЗА КАПАК ТЕ НАБИЕ МЕСТНАТА МУТРА..ПРИЛИЧА НА НЕЩО КАТО ЛЮЛИН И ЕЗЕРОТО СУХОДОЛ...С ЦЕНА ЗА ПАРКИНГ ОСВЕН ТОВА! Влезте, в което и да е гръцко село. Което и да е. Дори най,-най-близките до българската граница. Къщите на гърците са бели, светят. В двора е спряно тракторче, с което гръкът си оре, каквото не го е мързяло да засее. В градината гъркинята е посадила цветя. От къщата на гърците лъха чистота, приветливост. Минавате границата и на 2 км. е българското се

187

Анонимен

преди 9 години

Как въобще може да се сравни безкрайно по-хубавото гръцко море, невероятната храна, сервиз и ВСИЧКО с това, което за луди пари се предлага тук в ***? Защо баш-българските хотелиери /справка: Ветко Арабаджиев/ имат през лятото запазена маса на Ники Бийч в Сен Тропе /с чалгата и с всичките простотии/, а не са на Аркутино например? А?

186

Анонимен

преди 9 години

Ама че заглавие...Че какъв сблъсък е това?Той резултата е ясен - Става ли въпрос за почивка, Гърция и Турция печелят с 3 обиколки разлика пред България.Да не говорим, че от София до Тасос ми е по-близо отколкото до Варна, пък и пътя е по-добър.Единственото място в България дето бих предпочел пред Гърция и Турция е Хисар.Но за съжаление малко са се оляли с цените на хотелите. Хисар - тройна стая - 150лв на вечер. Тасос - тройна стая - 45 евро. И двата хотела са 4 звезди.

185

9

преди 9 години

Приятен ресторант на Оя,Санторини- 2 пил.сувлаки-13 еu (с включена гарнитура п.картофи-над 300гр. и домати и краставици),3 порции калмари-24 еu (порциите бяха повече от прилични), бутилка вино-12 eu,3 бири-6 eu,хляб и минерална вода без пари! Като дръпнем чертата-55 еu или 110 лв за 4ри човека. И чета,че в Гърция било скъпо...Санторини се води най-тузарският гръцки остров! Кажете в кой Бг курорт ще ви предложат изброените неща за тези пари...да не споменавам,че порциите тук са просто смешни!

184

Анонимен

преди 9 години

по принцип исках да лежа няколко дена в къщи. НО след това нагло изказване се хванах с приятели и на 9 заминаваме за Гърция.

183

до 198

преди 9 години

До до 197те отказват :) не четеш ли как вият на умряло хотелиерите и всякакви други мутробизнесмени и тарикатчета -че ''нема читав персонал'', който да им работи.Нямат персонал ,и пак не вдигат заплатите,защото ''вБг заплатите били такива'' .В крайна сметка ти като клиент получаваш резултата от непукизма на шефовете-с 500 лв заплащане -такъв персонал.Т и сам си си виновен ,че си недоволен. И Туристите отиват в гърция/или другаде/.Ипосле -''е щооооо беееее ,спасявайте бг туризма ,бееее ''

182

баба ви

преди 9 години

В България има толкова много красота! Гледаме от един прозорец,но едните виждат калта на двора,другите-звездите в небето! За мен почивката не е зависеща от каквито и да е сервитьорки,даже не е и с много пари,предпочитам да си напълня душата с това,което видя.

181

амче

преди 9 години

Гърция ли? Да лежа на камъните и да чакам ферибот по 6 часа? Един път ми стига! Миналото лято си направих 2 месеца почивка на нашето черноморие и живот и здраве, това лято ще повторя. Една седмица ще отделя за Барселона или Лондон, останалото време съм си тук.

180

Анонимен

преди 9 години

ние бг. понеже станахме много големи баровци, пари бол, и само чакаме некой празник да ХАРЧИМЕ! а традицията е отредила на този празник да си седим вкъщи и да отдадем, колкото можем, почит на Господ, и на живите и мъртви роднини и близки! къде се юрнахте по море и чужбина, белким европейците само чакат три поредни дни почивка и ... айдеее! те затова и имат - шото работат, хората и стотинката цепат на две! и като дойде време за отпуска пътуват, ама не за бг., шот тука не се знае - работиме ли,

179

Анонимен

преди 9 години

Тоя пък ще ми каже къде ще си харча заплатата от 500 лева

178

Анонимен

преди 9 години

Както винаги ще съм в България и не заради друго, а защото тук ми харесва и има уникални места за почивка. Бил съм в Гърция, не е зле, но не е това, което търся.

177

бачо латиф

преди 9 години

Може ли с жената да си вземем единична стая но без бебето?

176

Мими

преди 9 години

Ееееей, нямате капка гордост! Гърците с изнудване на европейците гепиха парите, които можеха да дадат на нашите пенсионери и дечица! АЗ НЯМА ДА ХОДЯ В ГЪРЦИЯ! ГЪРЦИТЕ ОТ МЕНЕ НЯМА ДА ВИДЯТ НИТО ЛЕВ!!! Човек освен да си замива д-то, трябва да спазва и друг вид хигиена!!!