45

Анонимен

преди 9 години

Хомосексуализма бил болест ама хайде сина ви зет да ви доведе да ви видим каква песен ще зашеете.

44

Брадата снаха

преди 9 години

До OnzВ женската хомосексуална двойка и двете могат да родят (има такива случаи), ако се наложи, ако искат и ако няма здравословни проблеми. В мъжката обаче не могат - нито синът, нито "зетят".

43

Сериозен подход

преди 9 години

До onz Когато установиш, че някой ти пречи, може да е вече късно да му попречиш ти - да развращава децата ти например. Така че не е лошо човек да си отваря очите за заобикалящата го среда. Стасистиката на сексуалните престъпления в РФ сочи, че след декриминализирането на хомосексуализма рязко намаляха изнасилванията на жени и също така рязко се увеличиха изнасилванията и развратните действия с малолетни, особено с момчета. Това доведе до приемането на въпросния закон, който защитава децата.

42

Анонимен

преди 9 години

Расте нетърпимостта към хомосексуалистите в Русия А в Гърция, как е, а в България, ами навсякъде нормалните хора не приемат обратните откачалки. Това, са болни хора с увредени мозъци, всичко идва от мозъка на човека, разбере те го на края. Тези хора, са болни и не осъзнават, че са такива.

41

Аз

преди 9 години

а такааа, удряй с лопатата, където свариш, както пееха Контрол.

40

Анонимен

преди 9 години

Защо, трябва да намалява ли. Докато намалее и изчезне християнското население и остане само другото? Мъжкият *** не ражда деца, нали? Всъщност нали и това е задачата на т.наречената толерантност.

39

Анонимен

преди 9 години

До СпасСпас , нали Вие от България, както и аз? Благодаря ви!

38

Анонимен

преди 9 години

Господине, защо искате да емигрирате от България?- Вижте, преди години хомосексуализмът се наказваше със затвор, после само с принудително лечение, после започнаха да го смятат за нормален, напоследък започнаха рекламни гей-паради.Искам да се махна, преди да е станал задължителен!

37

Спас

преди 9 години

Браво!!!Привет!!!! Страшно е да научиш, че твой роднина е обратен!!!! По-страшно е, ако той агитира и хвали това си състояние!!!! Вместо срамежливо да наведе глава и да си мълчи като наакан!!!!!

36

сaмо тaкa

преди 9 години

БРAВО! Гейовете сa хорa с психично зaболявaне, КAКВО ИНТЕГРИРAНЕ И ЗA КAКВИ ПРAВA ГОВОРЯТ В ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ И СAЖД???? БРAВО НA РУСИЯ.

35

Bulgatani

преди 9 години

Православието в Русия - болшевиките са искали да го уничтожат, но не успя, Православната Русия ще живее вечно, завинаги! Няма смърт за мен - е истинската идея за Русия. Омен, Русия!

34

виж ти..

преди 9 години

***, ти знаеш ли какво значи "потентност"? Май точно обратното на това, което искаш да кажеш.

33

Феликс

преди 9 години

Странно, асошиейтед пресс правят безплатна реклама на Русия!

32

Билбо

преди 9 години

Различни хора винаги ще има независимо дали Русия иска или не! Колко и дали ще има дадат права няма да промени нито един от тях. Колкото до показността- и аз съм против паради и всякакъв вид обществени изяви. Ако си правиш нещата под завивките -никой няма да ти пречи, и ти няма да пречиш на останалите. Толерантност -да, но показността ми идва в повече.

31

Анонимен

преди 9 години

Направо съм потресен от тази новина.

30

I love чалгари

преди 9 години

До Анонимен 21 -- Друго си е да четеш новини за интимния живот на Благо Жизъса докато рупаш салатката, чоплиш семките и надигаш пластмасово шише с бира, нали?

29

Въпросът е деликатен

преди 9 години

и няма да се впускам в подробности.Ще кажа само, че имах един състудент, за който се знаеше, че е гей. Бяхме в различни групи и не знаех за него почти нищо.Стана така, че след като завършихме, отидохме да работим в две различни учреждения, които обаче са обединени в една обща институция. И тогава започнах да чувам, пък и да виждам какво върши този - подлизурство, интрижки, конфронтиране с хора, които са недолюбвани от някой шеф, неблагодарност.Това ме настрои негативно спрямо този вид хора.

28

Анонимен

преди 9 години

Истината е, че хората всъщност протестират против Путин.

27

Анонимен

преди 9 години

Браво на руснаците

26

Анонимен

преди 9 години

Като се замисля, че бащата на Светослав 1-ви е убит от славяни, после като видя някой руснак да се пише "славянин" и ми става смешно колко е омазана тая Русия и как там никой не знае какъв е всъщност. Десетки години върви корава пропаганда, която изтрива паметта на много народи. Същото целят да направят и с още много други. Ама нещо не им минава номера.