17

1

преди 9 години

Аз не чета тези легенди за последния самолет. Априори ми е ясно, че става дума за други неща.

16

Анонимен

преди 9 години

Аре стига простотии и смотаняшки заплитания на още лъжи. Бог да пази света от псевдочовеци.

15

Параграф 22

преди 9 години

"Летейки,той се проявяваше като пълен психопат,и получаваше правото да не лети,но възползвайки се от това право,той се превръщаше в нормален и не можеше да се освободи от полети."Цитат от романа Параграф 22 .Книгата е преди всичко критика на бюрократичната американска система, в която не винаги витае разумът.

14

Анонимен

преди 9 години

Следователите от ФБР сами са предложили помощта си на своите европейски колеги,за да се сглоби пъзелът на обвитата в догадки катастрофа.Един корейски самолет се жертва за разбиване ПРО на Русия.Един самолет,свален над Украйна с цвета на анти СПИН специалистите в света бе използван за атака срещу RU.Брадви в самолета (след 9.11?). Защо няма оксижен? Луди и слепи 600 часа карат самолет (боса по асфалта). Снимки от сметище-място на катастрофа.7 минути пътниците мислят,че са в увеселително влакче.

13

Дедо Шмърк

преди 9 години

до 10 и 12и другите чули недочули, точно тази снимка е истинската му, не коментирайте неподготвени!

12

Анонимен

преди 9 години

pravosudija tocka net...drug pogled vurhu nestata...

11

Харпър

преди 9 години

Имам един въпрос. Вчера прочетох, че снимката му е сгрешена т.е. лицето на нея е Андреас Гюнтер, който си е жив и живее в Швейцария. Ако е така, защо още я използват за Андреас Лубиц... Някъде нещо се губи като цяло по тази тема, страхотни красноречия.

10

анонимен

преди 9 години

Почва всичко вече да изглежда , като една зле скроена измислица.Че то и аз мога да излъжа ,че съм летял и мога да летя , въпреки че съм избягал от лудницата.Мисля ,че истината е наистина неудобна и само уважението ми към починалите , ме възпира да коментирам...

9

Гълъбина

преди 9 години

Спрете да използвате тази снимка! Стана ясно, че има съвпадение на имената и тя е на друг човек...

8

Shark

преди 9 години

До Ванката. Ако това се докаже със сигурност ще им съдерат кожата на работодателите. Най-малкото роднините на загиналите няма да ги оставят на мира, оттам нататък тръгва следствие и прокурори. Все пак това не е България, там законите са за всички.

7

Ванката

преди 9 години

Ако болничните са електронни, значи работодателят е знаел и е шмекерувал, както нашите работодатели. И сега е редно да им съдерат кожите, защото от лакомия затриха 150 живота.

6

Анонимен

преди 9 години

gubat se v prevoda neshto ,ostra ili tejka ,a drugoto e napisano na fantaziq

5

Shark

преди 9 години

Е как някой ще излъже че е в болнични, пък ще ходи на работа, а защо да го прави. Тук това някаква германска логика ли се явява, щото това не може дори и в България да стане. Или всичко с тоя Лубиц е пълна измислица, просто им трябва виновен. Горките му родители, как ли се чувстват. Не стига загубата им, а и ще го набедят за виновен, не знам, мислех че в нормалните страни такива неща не стават.

4

Анонимен

преди 9 години

поредна партенка за наивници , вече съм сигурен че човека не е виновен , просто е изкупителна жертва

3

Анонимен

преди 9 години

Кви са тия глупости. В германия болничните са електронни, и веднага ще те хванат ако работиш докато си болничен. В авиацията не е като да си ходиш на нормална работа, всичко е по график и щом излезе болничен, самато система за наряд не те допуска на работа. А и излиза че не е криел че има проблем, щом си е признал че пие лекарства. Цялата работа започва да смърди сериозно. Някои си търси удобна жертва.... Преди да се намери втората (по-важна) черна кутия всичко е спекулация!

2

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 1Лъгал, че е лъгал, ама нас защо лъжат!

1

Анонимен

преди 9 години

Лъгал, че е в болнични? Нали беше лъгал, че не е в болнични и затова е на работа???