15

Анонимен

преди 9 години

Ха ха ха ха,Живеят в България, лапат парите на българските данъкоплатци, а не знаят що е това "българин"?!Този наистина лъже по *** - нагло и съшито с бели конци!Нали по телевизията видяхме скандиращите не са толкова малки, че да не знаят що е това българин и да не могат да го различат от хората от тяхната си общност!

14

мда

преди 9 години

Прав е!

13

9

преди 9 години

Хората са го казали преди много години.Вагиго печиго то пак на *** мирише.

12

лошо

преди 9 години

Само да не поискат автономия,както се развъждат скоро ще са мнозинство.Те така си знаят правата,ако пък са грамотни по лошо за нас.Ще ни съдят до дупка докато не откъснат част от България за тях,ако пък са мнозинство,познайте каква част ще поискат

11

8

преди 9 години

Аз предлагам да не съдим престъпниците а всеки хванат да го пращаме на Брюксел без право повече да се връща в България .ЩОМ ИМ СА ТОЛКОВА МИЛИ.

10

художника

преди 9 години

Депутатът от ДПС определи семейството и образованието като ключови фактори за формиране на ромчетата?????---------------------------И кой ще образова "ромчетата"? Вие учители имате ли? Искате интеграция, ами интегрирайте се бе, кой ви пречи?

9

42

преди 9 години

АУШВИЦ ТРЯБВА ДА СЕ ОТВАРЯ ОТНОВО...ИНАЧЕ ЦИВИЛИЗОВАНИЯТ БЯЛ СВЯТ ЗАГИВА...

8

Kolqak

преди 9 години

Защото няма марсианци бе Рангеле! Иначе си прав че искуствено се подклажда, но и от теб също!

7

Анонимен

преди 9 години

Тоя е изключително ***.Представете си какви са тези които гласуват за него.

6

Опаа

преди 9 години

До Членска карта 7Пак ли изпълзя бе, червен ***! И тук ли ще се изказваш? Айде по-добре отиди в някоя *** махала и виж с очите си за какво става въпрос! После ако си оцелял пак ще си говорим!

5

V

преди 9 години

Вярно е ,че ДПС то по този начин консолидира властта си над този етнос .ТО всява страх сред неграмотните и ги плаши с Българите ,че им забраняват ранните бракове ,не им дават полагащите им се помощи и други такива.

4

Анонимен

преди 9 години

Крайно време е Хелзинкския комитет да си ходи в Хелзинки барабар с питомците си, които толкова самоотвержено защитава.

3

ИВ

преди 9 години

Българин да се наричам първа гадост е за мене. Защото българите са изключително "мъдър" и "трудолюбив" народ, *** си правят с него каквото си искат. А българин или *** политик, това е извращение.

2

Анонимен

преди 9 години

Силно се съмнявам ,че "ситуацията в ромските махали е била такава от социализма". Тоя не го знам на колко години е ,но по-възрастните много добре помнят, че кварталния беше най-уважавания човек от ***. Може да се бъзикаха , но никой не смееше да дигне глас, а да не говорим за налитане на бой като сега. Където не става с добро, трябват по- крути мерки и никаква прошка.

1

Членска карта №7

преди 9 години

Ето го и този ***, част от краварската пета колона!