11

океански риболовец

преди 9 години

Траулер НЕ може да се преобърне от вадене на мрежи. # Поради бавната си скорост НЕ може да поучи голяма пробойна от дрейфаш лед. # Тук "МИРИШЕ" на сблъсък с подводна лодка, но никой няма да узнае истината . . .

10

Georgi

преди 9 години

До ВутеТрябва да видиш кораб, ама го нема :(

9

Вуте

преди 9 години

Какво трябва да видя на снимката???

8

Алекси - продълж.

преди 9 години

Ловували са крабове в Охотско море. Било весело... Моряците били мъжаги, за които водката била като сиропче за кашлица. Пробвай да изкараш на кучешкия студ и ледения мокър вятър без благословеното питие! Дано хората, които са оцелели, се оправят по-бързо от хипотермията, която взима жертви и после, в болницата!

7

Алекси

преди 9 години

До РазбиращПо National Geographic вървеше поредица от филмчета за американски моряци, които ловят камчатски крабове в Берингово море. Впечатляваща гледка - огромни вълни, тъмнина, метални въжета, които могат да те срежат, жертви. Същото е било и с руските моряци - тежък, опасен труд! И ми е смешно, когато разни мекотели нашенски, които мислят, че ребните пръчици се ловят с кутиите от фризера на супермаркета, се опитват да ехидничат с онези свръххора. Познавам една, която е гостувала на траулер

6

Анонимен

преди 9 години

Иван Костов е виновен!

5

Анонимен

преди 9 години

Цар алкохол не прощава. Да са зиви и здрави!

4

Разбиращ

преди 9 години

Една подводница е МНОГО по-тежка от този улов. Честно казано, на мястото на капитана и аз не бих отрязал трала. Минтаят върви много добре на международния пазар.

3

КЪНА

преди 9 години

МАККейн казва- Путин е виновен че възстановява руската ИМПЕРИЯ РУСИЯ НА USA!

2

до zeus

преди 9 години

Руската подводница, "хваната" наскоро в мрежата на шотландски траулер се оказа изключително вежлива и само разходи на буксир по повърхността шотландската гемия, докато американската се прояви като крайно злобна и така силно дръпна "Далний восток", че направо го преобърна.

1

Анонимен

преди 9 години

Една подводница е по-тежка от този траулер.