13

Анонимен

преди 9 години

До ninaИ аз не се сещам за джамии, макар, че съм обикалял града надлъж и нашир. И Амагер. Може би някъде в Ньоребро има някоя малка джамия, но такива неща като минарета и проповеди на муедзини - не! Има мюсулмани, главно пакистанци и турци, но не бият на очи.

12

nina

преди 9 години

Интересно за кои джамии говориш и дали не бъркаш града?Аз живея ит 2012 тук и не съм видяла една джамия-поне не както традиционно изглезда с минаретата и тнт...иначе предполагам си имат помещения за молитви.Има квартали с имигранти-мюсулмани,но не и шериат и полицаите хич не си поплюват...

11

Анонимен

преди 9 години

пфф като че ли на българския шофер му пука за цивилизованите страни.. тук се занимаваме с неща като паркиране върху тротоари, местене на кофи и преграждане на алеи. няма никаква връзка със съдържанието на статията. дайте някоя по-адекватна, нещо за бангладеш или филипините, за да поцъка с език бг шоферът и да си каже "ей, колко са зле тия!"

10

Анонимен

преди 9 години

До Hahahей хахи, никой не коментира, защото няма никакъв шериат. Шериат има само в празната ти кратуна! Наистина има квартали с повече присъствие на мюсюлмани, но всеки плаща данъци брато. Я отиди в Столипиново или Факултета и разкажи за шериата;-)

9

Hahah

преди 9 години

A защо нито дума за мюсюлманските квартали в града? Тези в които властва шериата, а полицията не смее да припари? Така отстрани всичко изглежда розово, ама точно в Копенхаген не е. Както и в Ротердам, да речем.

8

nina

преди 9 години

статията е самата истина,а колкото до бездомните кучета- тук няма такива,нито улични котки

7

стефчо

преди 9 години

хората са 100 години пред нас поне...

6

bros

преди 9 години

Абе, донякъде си е и скучничък градеца... Джаз хауса е ок, има няколко интересни скуота в Кристиания, много дискотечки, но дотолкова. А може бая повече... ;)

5

do 4

преди 9 години

44-та българите са нямали никакъв избор, дядо ми е в избирателна комисия и им е било наредено да горят бюлетините които са "ЗА" монархия.относно Холандия, там е лесно, равно е като тепсия, за това се карат и толкова много колела.

4

и

преди 9 години

Запада си е запад,жалко,че не направихме избора още 44 година.

3

Анонимен

преди 9 години

До Сп???нстакъв като теб ли

2

Анонимен

преди 9 години

А бездомни кучета дали имат, които изневиделица да се мятат с бесен лай по колоездачите?!

1

Сп???нс

преди 9 години

Рай за колоездачите ,защото още не е отишъл някой български шофьор да напълни моргата със щастливи велосипедисти .