11

Анонимен

преди 9 години

До 21 Никой просто,така не ти казва,че те "обича", ако не го чувства.И никой не вярва,просто така на някого от 2-3 часа запознанство,че те "обича".Това е несериозно!Никой не би повярвал.

10

Анонимен

преди 9 години

Как си го обесняваш,това за Жената? Обича и в един момент не и пука за теб избщо не изпитва нищо към теб!?

9

Анонимен

преди 9 години

Като не му хареса се разделят.Очевидното е в двата случея че и на двамата не им е харесало и нищо повече няма да се получи.Просто се забравят и толкова все едно не се е случвало.

8

!!!

преди 9 години

Мъжът те "обича", за да се докопа до секс с теб. Ако му хареса, почва да се убеждава, че наистина те обича. Ако не му хареса, тази невероятна обич изведнъж потъва в канавката.Децата, повтарям, до 3 год възраст, обичат безусловно. До тогава все още помнят какво е безусловна обич. След 3 год почват да забравят и се адаптират към реалния свят. Адаптирането включва игра, манипулиране, израстване, почване да ставаш зрял, според човешките разбирания.

7

!!!

преди 9 години

16, до 3-4 годишни. После почват да играят, обикновено, за да получат нещо и не винаги може да си сигурен за това колко е безУсловна.

6

!!!

преди 9 години

"Виж обаче едно животно те обича безпрекословно."Животното "обича безпрекословно" онези, които се грижат за него, хранят го, дават му подслон, галят го, водят го на разходка, споделят времето си с него, даже, ако трябва да го оставят за малко, звънят на приятел, интересуват се дали е добре. И аз ще обичам някого така безпрекословно. И бих се жертвала даже да не продумам нито думичка, за да се увери Човекът, че такава любов съществува и между хора, стига да се грижиш за нея. Действия трябват.

5

Анонимен

преди 9 години

Химическата реакция е необходима за създаване на потомство, тя е животинското в нас. Любовта е нещо съвсем различно. Бъркате термините.

4

до 7

преди 9 години

Това, за което говориш не е любовта, а влюбването или страстта, които са плод на хормоните и се успокояват след определено време, когато розовите очила паднат и видиш човека пред себе си такъв какъвто е с всичките му кусури. Затова повечето двойки на този етап се разделят или изневеряват. Истинската любов е нещо друго, тя започва, когато видиш трезво човека до себе си какво представлява и можеш да го обичаш "въпреки" недостатъците му. Затова тази любов е рядка и не се случва на всеки.

3

Schizz0

преди 9 години

Dokato materialnoto vi razdeli ...

2

Анонимен

преди 9 години

Любовта не е нищо повече от химическа реакция в мозъка. Зависи колко време ще продължи тази реакция и произвеждането на любовните хормони. Прекъсне ли веднъж, няма връщане назад. Ако има деца, само те и само донякъде са спирачка да не се разделят двама души. Изобщо не слушайте глупостите на хора, които казват че са влюбени след 20 години примерно. Те лъжат себе си, за да са по-щастливи, инче ще се скапят. Любовта между хората е временна. Виж обаче едно животно те обича безпрекословно.

1

Анонимен

преди 9 години

любов,любов пържен картоф разрежеш ли го вътре суров