160

Казака

преди 7 години

Вие май история въобще не сте чели,това са Казаците най свободните хора от хилядолетия.Те никога не са били роби,крепостни селяни и т.н.Побеждавали са римляни,наполеон ,напада ли са османската империя даже са стигали до константинопол най ожесточената съпротива срещу вермахта,участва ли са в освобождението на България и другите славянски народи

159

Анонимен

преди 9 години

новите власти са платили пенсиите само веднъж, в размер на 1000 гривни (39 евро).на ушанките - честито! Рубли за пенсии няма , но за Сидеров и Миков има нали?

158

Поп Грую

преди 9 години

До украинец Ъхъ... И цифрите ти не са верни - досега храбрата какло-армия е убила 12 659 589 руски войника, унищожила е 8 898 танка Т-80, 1 256 танка "Армата", 5 258 МиГ-29, 8 985 Су-25, 3 "Мистрала" и 8 подводници!

157

Анонимен

преди 9 години

Без работа и без пари...Ами горе-долу както живеят в България

156

украинец

преди 9 години

До до 253 от славянин------------За сведение на путлеролизците-на един убит укро-киборг-52 утепани ***---Бааааахти победата !!!. Те така са побеждавали и през втората световна-на един загинал германец--12 пробити ***!

155

ukrainec

преди 9 години

Украина=Окраина,тогава какво означава израза "Сръбска Крайна"?Според тебе това сигурно означава някъква окрайнина в Сърбия?- Я *** да го кажеш това на сърбите !

154

ukrainec

преди 9 години

Битката в Донбас е заради стотиците промишлени предприятия,които руския копой Янукович беше почти подарил на джуджето и другите КГБ-сти.Става въпрос за стотици милиарди евро.Тези,които мислят,че Украина е нарушила правата на рускоязичните са за оплакване,а тези които мислят че в Украина управляват фашисти-е късно и да ги оплачем.

153

ukrainec

преди 9 години

В Донбас няма опълченци-те бяха смачкани и хвърлени по затворите още първите дни след като ги емна Украинската армия.Изплашеното психясало джудже изпрати банди на Спецназ от Русия.Когато У-армията заловеше някой от тези *** и пришпореше да чуролика по телевизията,джуджето измисли историята,за видите ли заблудилите се военни в отпуска.Към днешна дата "заблудилите" се руски военни са вече към 20000,като от тях около 4000 са се върнали в Русия в цинкови костюми.

152

ukrainec

преди 9 години

"Има две Русии. Първата-Киевска има своите корени в световната, или най-малко в европейската култура. Представата за добро, чест,свобода, справедливостсе се възприемат в тази Русия така, както в целиат западен свят. А има и друга Русия-московската. Това е Русия на Тайгата, монголска, дива, зверска. За тази Русия националалният идеал е кървав деспотизъм и дива жестокост. Още от дрвноста московска Русия е била, такава е сега и ще си остане пълно отрицание на всичко европейско и яростен враг на Европа"

151

Анонимен

преди 9 години

Русофили или русофоби. Знете ли че, колкото и руснаци да съм питал, какво мислят за политиката на кремъл ??? - Признават на ухо, че на 100% - не удобряват.

150

Анонимен

преди 9 години

Украинците си приличат по черти с руснаците и дори ние да имаме някаква славянска черта изобщо не си приличаме с руснаците. Така както Литовци и латвийци имат абсолютно същите черти. Тук в чужбина просто като ги видя знам че са руснаци и после като говорим те казват че са украинци, литовци или латвийци.

149

Анонимен

преди 9 години

До ukrainecТе русите са създадени от 500 български семейства и шведи, затова казвам че няма такъв народ украинци. Украйна идва от името края на териториите на русите.

148

ukrainec

преди 9 години

Коритаров за Путин: Путин прави няколко неща. Първо - шантажира България и стимулира руската Пета колона в България да се вдигне на протести и да предизвика хаос, ако това е преценено за необходимо. Впрочем това, което направи Путин потвърждава, че размириците през февруари 2013 г. наистина имат руски корен, в контекста на отказа на правителството на Борисов да строи Южен поток. Така, че Путин потвърждава руската връзка в разклащане на първото правителство на Борисов и в неговото практическо отстраняване. Второ - Путин създава проблем между България и ЕС, както и вътре в самия ЕС. И трето -

147

ukrainec

преди 9 години

Време е да спрем да повтаряме руски пропагандни глупости - даже и руснаците не са славянски народ, според проучванията на ДНК състава на европейските народи, защото имат 42% славянски състав, а поляците имат 60% германски състав. Българите имаме под 12% славянски състав, а чехите 14% славянски състав. Гърците имат над 22% славянско ДНК и те ли са славянски народ? . Какво значи \\\"славянски народ - просто няма такъв! Никой не може да назове името и на едно \\\"славянско племе. Българите имаме 54% тракийски състав, който ни прави най-хомогенната нация в тази част на света. Просто се гордей

146

ukrainec

преди 9 години

-Името Украина официално е от 11 век.Преди това се е казвала Киевска Рус.От името 'РУС',което е име на шведско племе.По късно татарските орди смесени с изостанали славянски племена открадват името рус и се кръщават с него.Сега даже наричат себе си "руснаци".И както казва един украински професор по история: "Русия има толкова общо с Киевска Рус,колкото морското свинче има с MORETO.

145

Анонимен

преди 9 години

Вижте сега да казвате че има Украинско население е смешно, достатъчно е да прочетете история. Да споменава се че ТЕРИТОРИЯТА Украйна е била руска, полска, и австрийска дори и българска, но е заселена от руснаци. И както българите живеещи в област или територия Македония и са започнали да им викат македонци съвсем не означава че съществува такъв народ македонци. Това е начин на разделяне на нас, които живеем на балканите. Живея в чужбина където има много украинци и те си казват че са руснаци и пр

144

Боби

преди 9 години

До Пич 238Глонасс покрива цялата руска федерация или реално около 2/3 от света(специфика на орбитите). За останалата 1/3 която е и реално САЩ в момента рашките не се безпокоят защото САЩ ще им правят само проблеми от естество на сигурността. Когато Оизмама отиде някъде и ГПС системат започва да показва времето на марс но не и реални координати. Лично съм го видял при посещение у нас на "Високопоставен САЩ функционер"Така че рашките си гледат интереса.

143

Боби

преди 9 години

До Анонимен 237Елбрус-4С има 4 ядра с тактова честота 800 MHz и поддържа три канала памет DDR3-1600. Четири такива процесора могат да се обединят в една система с обща памет. Процесорът ще се произвежда по 65-нанометрова технология и ще консумира около 45 вата.Всяко ядро може да изпълнява до 23 операции за един такт, а пиковата теоретична производителност на четирите ядра достига 50 гигафлопа при операции с плаваща запетая с единична точност и 25 гигафлопа с двойна точност.

142

Анонимен

преди 9 години

този дето се е писал Боби не може да е толкова ***, за да пише тези глупости - не спорете с него- той явно се радва, че някой опонира на очеизваждащите му простащини - забравете го!Това е просто провокатор - комунист, който пише на инат измислици. Все едно аз напиша сега- Търговище е столица на Франция и някой да ми се върже на лудостта - това прави и този Боби! Пише ненормалии.

141

Боби

преди 9 години

До 235Леко си назад с инфото Пич. От както Путин стана президент реши да прави тъй нареченото експорто заместване. В резултат на това в момента Рашките основните неща могат сами да си ги произвеждат. Кризата в Украйна постави на колене производство на Кораби и Хеликоптери(не на военните военните успяха да направят руски двигател) Част от корабите вече ги обслужва Китай.В момента дори компютри с собствена линукс система имат и върху тях както напртави Китай ще направят РФ софтуер за правителств