37

Over-Fear

преди 9 години

Поредната гадна и долна пропаганда! Аз живея в Лондон и мога да твърдя,че НЕ имигрантите от Източна Европа са проблема на острова. Всички имигранти от източна европа са не повече 3000 000 в цяла Великобритания. А имате ли представа само в Лондон колко са имигрантите и първо поколение дошли от Азия и Африка???? По- важния въпрос е, че тези имигранти най-вече от Африка живеят изцяло на помощи!!!! За Лондон това са милиарди паунда на година разходи да дундуркат същите ***, които си ги имаме в

36

Рагнар

преди 9 години

На тях не им трябват хора от източна Европа, те няма да им обогатят населението, за истинското обогатяване си трябва повечко роми, араби, пакистанци, индийци и ***..

35

Анонимен

преди 9 години

А колко държави разграбиха? На колко държави им разбиха икономиките? На колко държави им унищожиха, производство, фабрики и си натикаха Мак Доналдсите, Кауфландите и т.н.? Не става само да минаваш като торнадо през територията на една определена нация, да я оставиш на нулата и после да се чудиш, защо тази нация иска да дойде да работи на готово в твоята държава, където ти си го направил хубавичко и удобничко, но само за теб. Няма безплатен обяд бозави мои приятели. Сами си го направихте.

34

бг франсе

преди 9 години

Е то във велика Франция дори министъра на образованието която е жена , е с азиатски произход...да не говорим колко спортисти ТВ водещи и т.н. са с арабски или африкански произход...Французина е в провинцията в малките селища там няма *** и *** ..

33

Ot London

преди 9 години

Lele kak sa naskachali vsichki nekadarnitsi koito se primiriavat na 500 leva zaplata mesechno. Prdalzhavaite da sanuvate che ste dobre.

32

g

преди 9 години

ПО ИМИГРАНТИТЕ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕШ КОЛКО НЕКАДЪРНА И МЪРЗШЕЛИВА Е ЕДНА НАЦИЯ

31

ви

преди 9 години

Аз няма какво да търся в историята. Англия нямаше да е богата без колониите си, както и пострадалите държави нямаше да са бедни, а населенията им нямаше да бъдат изтребени. Дори да оставим това настрана - Англия беше първа сила до САЩ, когато нахлуха в Афганистан и Пакистан, което е точно онова поколение англичани, които се възмущават на имиграцията. За националисти като теб разбиранията им със сигурност са разбираеми, след като накрая изкара пострадалите и жертвите виновници.

30

до ви

преди 9 години

поколението англичани, което се възмущава от имиграцията, няма нищо общо с колонизаторите. както и настоящите немци нямат нищо общо с хитлер. така че настроенията им са напълно разбираеми за всеки. по-скоро ти си изключение, защото търсиш някакъв кармичен "баланс" в историята, ама няма да го намериш.

29

ви

преди 9 години

наркотици от нивите им пак ли бяха ***!? Значи ще им ограбят държавата, ще им избиват населението, ще ги унижат, а тия другите като има ходят в *аната държава, тъй като са им попили всичко в тяхната, вече са ***. А не са ли *** европейците, дето са расата, причинили геноциди във всички континенти за собствените си облаги. Не не са, нали? Те са европейци, културни и първа класа хора. Черните и пакистанците не са хора, ама с техните неща си живеят охолния живот. Продължете да мислете така.

28

ви

преди 9 години

българите, като например в този сайт. Вие се оказахте по-големи европейци и англичани от самите англичани, бе. Най-големите колонизатори са европейците. Тормозили са всички 5 контиента, ограбили са ги и сега нямат право да недоволстват, защото те са първопричината за бедността на другите и богатството, която притежават. Най-голямото зло, САЩ, е дело на европейците. И как така пакистанците са *** и нисши същества. Като им разглобиха държавата, като свалиха талибаните от власт, като обираха..

27

ви

преди 9 години

Работих една година в Англия. Отначало в Лондон, където 95% от хората в метрото, бусовете, магазините, строителните обекти и улиците са чужденци. След това почнах работа в един сравнително малък град, където всички с изключение на тия, дето притежаваха малки бизнес обекти са англичани. Много културни и учтиви хора. Останах с впечатление, че не са предубедени към чужденците и не слагат всички под общ знаменател, нещо което е присъщо за България. И със сигурност не отглеждат толкова злоба, колкото

26

до бай Иван

преди 9 години

"Време е да си развържат кесиите и да инвестират в България."Те това и правят - за последните 7 години (да оставим преди това) България е получила толкова милиарди евро, че българите не могат да броят до толкова.Но ако са очаквали благодарност тез ингилизи, много са сбъркали - *** е ***, но пък алчен и мерси не казва и на майка си!

25

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен24NIKOGA NE ZAVIGDAM NA TOZI,KOITO RABOTI 4 GOD. S GAZA SI,A PRODAVA GENA SI ZA 10 PAUNDA NA INDIIZI I PAKISTANZI.

24

Ники

преди 9 години

Скоро официалната религия на острова ще е исляма.За 2014 най-много бебета са кръстени с името Мохамед.Живял съм в Лондон и в моя квартал беше невъзможно да се види англичанин.Само *** и ***.

23

пълни глупости

преди 9 години

*** истерично селянче от ЮКИП си играе с страховете на хората с цел собствена облага. Как само плюеше по ЕС и как сладко си взима тлъстата заплата в Европарламента, само £79,000годишно плюс едни £42,600за офис разходи плюс тонове облаги.

22

Анонимен

преди 9 години

Хайде да напускат ес по бързо, че този ссср номер 2 да се разпада.

21

Анонимен

преди 9 години

лондонстанци не мрънкай те острова е мулти културна държава така,че млъквай те радвай те се на живота.Много вие яд нали някой емигрант да работи като пистач ,но след 2-4 години си стъпва на краката и започва да живее по-добре от вас самите.Гадно ли вие ?

20

до 19

преди 9 години

И защо по дяволите " Ние" vs. "Те"? КАТО СМЕ В БЪЛГАРИЯ И СИ ИМАМЕ КИРИЛИЦА ЗАЩО ДА НЕ СЕ НАПИШЕ "НИЕ и ТЕ"?-Ами защото не означава същото! vs. е съкращение на versus, което ознавава срещу, против, а не и, както ти си го представяш! Повече учи и мисли и по-малко пиши!

19

Анонимен

преди 9 години

Имигрантската вълна е като цунами. Няма спасение от нея! Скоро Европа ще бъде превзета без война и задушена. Ще унищожават старините, съществували хилядолетия, ще дойде ред на библиотеките и на всичко, напомнящо за европейската култура и цивилизация. Накъде да бягаме?

18

Анонимен

преди 9 години

Индианците загубиха битката срещу британците. Дано арабите и индийците спечелят и сложат индийски махараджа начело на Обединеното кралство.