6

Анонимен

преди 9 години

AMNESTI INTERMOSHENNIZITE DA SI...SMART ZA SMART,SMART ZA PEDOFILITE.

5

Анонимен

преди 9 години

2466 души по света са чули присъдата: Смърт!..............И какво сега, да си блъскам главата, че са чули заслужената присъда? Те не помислиха,че хладнокръвно и ясно съзнание отнемат живот, а аз да седя и да се тормозя, че им дали смъртно наказание. Малко им е! В ада да горят цяла вечност!

4

Анонимен

преди 9 години

"Амнести интернешънъл" да изрази безпокойство за милионите цивилни, убити без присъда в Ирак, Сирия, Либия и десетки други страни от развити демокрации в лицето на САЩ и с безценната подкрепа на НАТО. Убити просто така, за спорта.

3

ноби

преди 9 години

малко са. поне 10 пъти по толкова заслужават

2

Бабанка

преди 9 години

Смъртното наказание трябва да се върне в БГ. Който е убил веднъж, ще убие пак. Не може да ги оставят да си ходят ей така

1

666

преди 9 години

Такааа, тези поне са си чули присъдата, вероятно е имало и причина да я чуят. Вместо да *** за правата на рецидивистите, да дойдат в България - тук хората не си чуват присъдата, но биват убити от пияни шофьори, от *** с десетки висящи дела, но на свобода, от *** банди и всевъзможна ***, която сее смърт безнаказано.Двулични и лицемерни организацийки са това - АИ, БХК и т.н., и т.н.