52

кали

преди 9 години

Заради Борисов сме обречени на смърт !!! Той е разрешил в България да живеят ислямистите и американците !!!! Има и други като него за голямо съжаление !!!

51

пешо

преди 9 години

като чистачката е с две висши по ядрена енергетика, това с какво я прави по-квалифицирана и подходяща за чистачка от баба пена с недоизкаран 9-ти клас? може баба пена да чисти по-добре и в тоя случай висшистката гори. и аз съм с две висши и не се бутам да ставам чистач.

50

Буууумммммм

преди 9 години

Да му се връща на тиквуня стореното от него на Чакъра.Боже отърви България от простака - мафиот бойко Методиев Борисов!

49

Асеновец

преди 9 години

Бяха ***, прасета, овци.... сега се появиха и коне. Ами така е като ни управлява оранготан

48

Ред арми

преди 9 години

А ти кога ще поемеш своята отговорност и да подадеш оставка на цялото правителство...

47

Хм..

преди 9 години

Борисов на деня: С чужди коне трудно се оре!--------------------Погледнато от друг ъгъл на казаното! Кой си го може, си го може! С чужди или със свои, с волове или с коне все тая - изорава! *** на плямпалото, т.с некадърника ББ всичко му пречи и служи за оправдание!!! пп. Реколта нема да има! Ща гладуваме, т.с затъваме!

46

Анонимен

преди 9 години

До коменнтар 56 ---- Не е вярно. Американците орат с нашите магарета твърде добре.

45

Анонимен

преди 9 години

КОНЕТЕ дръжте ме (чистачка, шофьор, дърводелец, перачка, технически персонал) ЩЕ ПАДНА от :)Ако това са КОНЕТЕ дребна ми ТИКВО то ти си направо малка кратунка.

44

Превод на БГ

преди 9 години

С чужди слуги трудно се управлява.

43

Анонимен

преди 9 години

До ГОГО ""САМО БОЙКО""ОТ БИСТРИЦА как сте с тока драги ми смехурко или пишеш в паузата когато ИМА ток? :)Скоро ще плащаш 5 тунка на пост за ТОК, да те видя с хвалбите на ТИКВАТА.

42

Анонимен

преди 9 години

Този хайванин не спря да да реве вееее! Целият свят му е крив

41

Анонимен

преди 9 години

И ДЕДА ТИ Е БИЛ УМЕН КОЛКОТО ТЕБ. ТИ НА НЕГО СИ СЕ ФЪРЛИЛ. С КОН ДА ОРЕШ ВСЕ ЕДНО В ДНЕШНО ВРЕМЕ ДА ОРЕШ С БЕНЗИНОВ ТРАКТОР.

40

:)))

преди 9 години

До цвъкНе е гении, а далавераджия! Ако представата ни за генни се покрива с хитрец на дребно, т.с селският тарикат тогава може да си правдив!пп. селявдурът от снимката, както и дедото се срамуват от земеделският труд, от физическата работа и действително се имат за уникални! Земята се обработва само от селяни за тех и е срамен труд, нищо че принч Чарлс е градинар и има собсвено стопанство, нищо че ако не се лъжа един от синовете на Фердинант е по образование агроном,...

39

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

Нема ;ъ псувате началнико, оти палим патрулката и шъ въ окошара.*** он не е учил у Софийскио за държавнико ,а в Симеоново за джандар и пазвантин.

38

Анонимен

преди 9 години

То пък Боцката един орач, видяхме го в издание Боко-1. Тенисче, мачле, "правене на политика", тип махленски клюки, сръдни и закани, после за разнообразие полет над Родината и пак така. Какво да искаме от такива "управници" - един от тях спял на паркинЗите, другият пазил паркинЗи, трагедия. Сега пак се почна с "велики" замисли, толкова велики, колкото парички трябва да се у(при)своят!

37

до 43

преди 9 години

Вчера минах от там и видях пукнатината. Лепили я с дзифт ?!

36

цвък

преди 9 години

бате, гений си !!!!!

35

:)))

преди 9 години

Борисов на деня: С чужди коне трудно се оре!-----------------Образи от детството на ББ! :))) Не се ли е орало с волове, а конете -били са нещо като последен модел автомобил ако съотнесем към 21-век! Комай и дедото е бил тарикат като внукът! Нямал собствени коне / не е бил заможен/, но пък тарикат, щот с чужди коне щел да оре /неумеел и непознавал конете! Тарикатлък и изхвърляне - явно е наследствено за ББ!!!пп. иначе партньорите си ББ има желание да ги ползва, а и ги третира като ***! :

34

Анонимен

преди 9 години

Това "Борисов на деня" може да го направите като отделна рубрика. Повече мат'риал има от конфликта в Украйна.

33

Анонимен

преди 9 години

А бе, Баце, сега прочетох в Дневник, че се е появила 15 метрова пукнатина на магистрала Струма, лот 1 до Дупница. Отсечката била построена по времето на първия ти кабинет, пусната в експлоатация пред година и осем месеца... Ех, Борисов, Борисов, само трошиш напразно народни и европейски пари... За нищо не ставаш! Една гола фукня си ти!