38

г

преди 9 години

До Анонимен-И аз съм - за, да ги пратят тук. Ще ги назначим към парламента на високи заплати, защото един живот няма да им стигне само за съдилищата, прокуратури, банкери , депутати,ЕРП-та, топлофикации, министерства ,вестникари и т.н.

37

партия

преди 9 години

Революционна партия и фронт за народно освобождение (ДХКП-С) - видяхте по снимките СЪРПА и *** на ЧЕРВЕН фон и ПЕТОЛЪЧКИТЕ на червено знаме.Това са комунисти-терористи. 45 години този терор е бил и при нас.Сега ИД следва пътя на комунистическия терор.Зарибява бедните, че ще има "равенство"( както при нас- с атентати на комунистите 1920-1944)И забележете: убийствата, хаоса са от ислямисти или последователи на соцкомунизма- Колумбия-сандинисти,Северна Корея,Турция- разнисоцком образувания,Чечня

36

Men

преди 9 години

Към ХА-ХАТурците са в постоянна война с кюрдите от 50 години армията и специалните им части са добре обучени и въоръжени защото им се налага не ги подценявай. Все пак са влезнали убили са двама въоръжени терориста с заложник и са излезнали без жерви. Да припомням ли нашите каква е свършиха наскоро с лудия стрелец. Ясно че щом са турци трябва да сме против, но това не значи че трябва да сме заблудени нали?

35

Анонимен

преди 9 години

А бе защо им търсите кусури на хората бе. Днес Ердоган утре Путин или Меркел. ... Ми те си гледат националния интерес.А на Готвача дето е писал там нещо му кажете да си гледа готвашките работи.

34

RysnakaSaT

преди 9 години

До ТурчинДобре де не мога да разбера ти защо се засегна.Какво толкова се обиди?

33

БАРЕТА

преди 9 години

Щом заложника е убит,операцията е ПЪЛЕН ПРОВАЛ!

32

Готвач

преди 9 години

Ердоган играе за Турция срещу големите братя аталантика... но все пак...ликвидираният прокурор е маша на властите, каквото е търсил, го е намерило. Жалко за младежите от лявата партия.Свобода за Кюрдистан!Свобода за Кипър!

31

Турчин

преди 9 години

до RysnakaSaTБрато казваш, че си руснак, не промивай главите на хората, стига сте ни настройвали един срещу друг!Вие руснаците ни подменихте книгите по история,от 70 години ни настройвате един срещу друг,стратегията ви е "Разделяй и владей"!Но вече времената са други, хората са по грамотни, има интернет, спътникова телевизия,цензурата не върши работа, пропагандата е смешна!Ние сме приятелски настроени към руснаците, но и вие не се излагайте, не ставайте смешни, изглеждате глупаво :)))

30

rysnakasat

преди 9 години

... и накрая ще ми вика на кайма. От днеска всичко свършва и повече от мене няма компромис.да подчертая руснак съм

29

dasdas

преди 9 години

prokurora predi malko pochina, teroristite sa ubiti, v momenta teroristite protestirat po ulicite na istanbul a policiqta gi strelq s ognestrelni orajiq, zapla6iha s 2 bombi koito sa postaveni v Istanbul

28

dady

преди 9 години

До Анонименdo 4 tikato te gledam kol ko si na ti s turskiyat ti may si dyonmeto be amina kodumunu orospu cocugu.hayde sas donmeta sled 12 00 4asa.

27

Анонимен

преди 9 години

Reuters отдавна предадоха, че взетият като заложник прокурор е починал от раните си, въпреки спешното му откарване в болница за операция. Бил е прострелян 3 пъти в главата и два пъти в тялото. Надали е имало особени шансове да бъде спасен. Жалко.

26

до факт 39

преди 9 години

Ей пич не мери проституцията с етноса ! Всички тук знаем чии жени държат рекорда из цяла Европа в това отношение. ...

25

Анонимен

преди 9 години

До ЯстребЯстреб, ако си същия ястреб, който съм виждал да пише наоколо...Не е хубаво това което казваш и което правиш. Навсякъде си има всякакви. В качествената характеристика на човеците е това да могат да бъдат шлайфани и деформирани според политически прищевки. И това го има навсякъде. Не е само в България, ами е и в Турция и в Израел и навсякъде. Пример за това са даже и религиите. Ако не беше така, щяха да бъдат хомогенно разпределени по Земята. Ама не са.Дай да се уважаваме като хора!

24

Djo All banana

преди 9 години

VELIK SI ERDOGAN EVALA na tebe

23

Анонимен

преди 9 години

Вие себе си мислете. В Истанбул има ток за 5 Българии.

22

Анонимен

преди 9 години

до 36Токът в Истанбул не е отивал за да дойде :))))Четеш много измислици :)))))

21

Анонимен

преди 9 години

Ранения прокурор почина преди 5 нин.

20

Анонимен

преди 9 години

"В Турция забравиха отдавна , че е имало такъв проблем :)))"Да, те помнят като патките: обръщат се и забравят. Толкова си могат хората, няма да им се присмиваме. А стана ли ясно що е спрял тока? Компютърна атака? Хасан метнал лаптопа си на далекопровода отгоре и го дал на късо, щото се ядосал, че Фатма не си вдига фереджето по скайпа ли? Моля, опишете тази драма...

19

Ястреб

преди 9 години

До 30Моля не се опитвай да обиждаш българите сравнявайки ги с животни! Животни,животни, но и те си имат чувства и могат да се засегнат от такова сравнение!