61

муспи

преди 9 години

Евреите ни обработват вече за да създадат расови размирици, за да решат въпроса по сръбския модел. Ще насъскват и двете страни, че и ще ги въоръжават. Ще се подгонят и *** за борба за права. После, за общо благо ще предложат автономия на Родопите и Шуменско Разградския етнически регион. Ако има хър-мър, да кажем че падне Боко и ко. и дойде Сидеров, ще се възложи проблема на НАТО. Изход? Още отсега избиване на евреите без повод, иначе изчезваме!

60

Балканец

преди 9 години

До лудакаВреме е да се сформират Христови дружини на справедливостта, които на наплашат безбожниците. Една бройка от 5000 ми се струва достатъчна. Здраво въоръжени и мобилни, разпръснати по области, при нужда се събират в юмрук. Христови, за да е и Бог с тях и да не стават изтъпления, без да се налага.

59

Анонимен

преди 9 години

Е-е, голяма работа, че няколко деца викали "българите на кайма".А българите като викат "*** *** "?Чак пък и митинги ?!

58

сб

преди 9 години

Според мен трябва не само в един ден, а всеки ден да се правят митинги! До тогава, когато администрациите не се вземат в ръце. Ако не искат - вън!

57

кюфте

преди 9 години

Колко и да е тьжно с тези управници ще не правят на каима .

56

holandski slivi

преди 9 години

do Finlandski banani : sigur maitap si pravi, nali e 1 april?! ili e preial s datsko krave sirene?!

55

Поклонник на Крум

преди 9 години

Искам нови закони, не расистки, а смислени, обосновани, важещи за всички етноси в Р България.НИКАКВИ ПОМОЩИ за семейства, които са създадени в разрез със законите, преди навършване на необходимата възраст! НИКАКВИ ПОМОЩИ за децата, родени преди родителите да са достигнали определената възраст! Помощи да се дават на семейства, в които поне един от родителите работи! Да се дават ДО ВТОРОТО ДЕТЕ! Изключения - ако поне един от родителите е придобил докторска степен или е награден с държавен орден!

54

Finlandski banani

преди 9 години

До shvedski domatiКва ruska sankcia? поясни мъдрата си мисъл, че не схващам!

53

Анонимен

преди 9 години

Бенатова е *** *** и се е доказвала много кратно като такава, от събитиятам в Катуница до сега

52

shvedski domati

преди 9 години

bnt barabar s vsichkata izdrajka ot darjavnata bg hazna moje da otiva vseki delnik ili praznik v straldja, haskovo, nova zagora, varna, dragodanovo, stara zagora, zlati voivoda, gradsko, gergevec, iambol, samuilovo, graf ignatievo, plovdiv, pazardjik, vidin, montana, kustendil, pernik, sofia, kaloian, sredec, harmanli, elhovo, lubimec, radnevo, elin pelin, ihtiman.....hei taka "pri horata", "za horata", a moje i da si zarovi glavata oste po-dalboko v piasaka...:)))) stom e ruska sankcia?!

51

ДПСББ-63

преди 9 години

Не се шегувам .Нищо ,че е 1 април

50

Анонимен

преди 9 години

Предлагам да създадем партия ДПСББ - Движение за права и свободи на българите в България

49

ОТ 49

преди 9 години

ТОВА Е ИСТИНАТА Седим пишем си по форумите правим се на мъже и нищо. Навън сме по низки от тревата като става нещо гледаме на другата страна. Дано някой ден не съжаляваме за нашето овчедушие.

48

Shark

преди 9 години

Значи когато българин каже "*** ***" това е расизъм, липса на толерантност и нам кво си още, и скачат разни там НПО-та, които само смучат едни пари. А когато *** каже "българите на кайма" това не се санкционира. А къде са същите тея НПО-та, нали са защитници на човешките права изобщо, или са само ...защитници!!! Те са за съд!!!

47

asd

преди 9 години

Bravo!

46

Анонимен

преди 9 години

Враговете на БГ от вън се опитват да разпалят етническо напрежение. Отиде на майната си съвсем нашата Родина. Жалко.

45

БПФ

преди 9 години

Стига с тоя изкуствено смекчен тон, стига с това непрестанно оневиняване за всевъзможните им безчинства и генетичното им безочие !!! ТЕ И САМО ТЕ СА ВИНОВНИ за безобразията, които си позволяват !!!И всички НПО-та, сформирани и упражняващи дейност на етнически признак, трябва да бъдат поставени извън закона !!!

44

Кейн

преди 9 години

Няма какво да се протестира -има си полиция и прокуратура,да бъдат безкомпромисни срещу авторите на лозунга-призив за геноцид

43

некайдисан

преди 9 години

докато умните се наумуват...неграмотните,неизкъпани,мързеливи и миризливи искат май да полудуват...не трябва да се случва обаче това......

42

БГ

преди 9 години

Поредното едно голямо нищо направено от нас Българите!! Тази стачка е като полуфабрикат, както и всичките ни действия и празни приказки.!! к