5

Нобел

преди 9 години

На високо интелектуално ниво ще са отсъстващите коментари.Този е енергетик паднал от Марс ,за тези които са имали честта да го слушат , като си запушват ушите.Важното е друго.Свръх производството на ток ще продължи , излишният ток ще е кратно повече от консумираният и дано този ,,великан в науката поне да кандидатства за Нобелова награда , та целият свят да разбере какъв огромен е резила в тази страна.

4

Франкенпарт

преди 9 години

Какъв нов КЕВР имаме тук? Та това са най-зловещите представители на няколко поколения престъпни Кевъри (като срещу Боев дори има нота на ЕС за прокарване на партийни интереси) и включва дори съпругата на престъпника Семерджиев.Този нов Франкенщайн, съшит от парчета от стари д'Кевъри е напълно партиен и Напълно Партийно Зависим, а не независим и експертен.Оглавява го един 70 годишен Партократ, който съвсем изглежда не намясто в един независим регулатор, но пък пасва на Франкенпарта.

3

Анонимен

преди 9 години

Като започна едно протестуиране, та цяла година: "Не искаме евтин ток, държавата фалира, децата ще плащат, заробващи заеми от 1 милиард лева... и други гербореформаторски соросоидщини" Забравиха за какво протестуираха.

2

Momo

преди 9 години

Нужда може и да няма, но трябва!

1

Анонимен

преди 9 години

Нямаше нужда да бутат правителството на Орешарски и старото ръководство на ДКВЕР, които казваха същото и го направиха, както и да плащате за протестуиране, но го направиха. Айде, нема нужда.